banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 24 Maj 2010, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ako ćemo isljučiti besplatne pozive u fiksnoj mreži (jel to uopšte iko više koristi??? :-? ), imaš blicov TRIO: 39 + PDV. OK, nemaju dostupnost kao telekom, ali imaju sasvim pristojan paket kablovske, solidnu brzinu neta i telefonofon...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 20:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
K'o da mora biti alternativa. Bojkot i ajd zdravo. Pa stave normalnu ponudu. Ovo je smijesno. Fiksni je stavljen samo zato sto su ljudi masovno poceli da odjavljuju. I s razlogom. Ne treba nikome dupliranje usluga. Uostalom, nek' uzme ko misli da je povoljno. Za 2 godine, u osnovnoj varijanti, to izadje oko 842,40 maraka, vise nego prosjecna plata, ne racunajuci RTV preplatu. Pa ko voli mjesec dana da dzaba radi za drugorazrednu zabavu, slobodno.

Дио поста обрисан због вријеђења!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
ti slobodno bojkotuj do mile volje a pusti nas budale da se zabavljamo kako nam odgovara...argumentacija ti je :confused2: :confused2: :confused2: ....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
znaci po tebi mi se svi kolektivno dogovorimo da ne uzmemo iptv (nas 10 na forumu), oni se nasekiraju jer ce im dobit pasti sa 100.000.000km na 99.999.000 i nema druge nego ce odmah dati to sve u pola cijene i gratis cevape kod muje.
Evo ako se iko trudi, sve ove godine, da dobije najbolju uslugu za najmanju paru to sam ja, al ako se u nasim uslovima moze napraviti racunica da se isplati uzeti iptv onda nikako ne mozes ispati budala nego dobar matematicar.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 12:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ziggy je napisao:
Znaci, samo budala moze potpisati ovakav ugovor na 2 godine. Evo sta je koliko toliko normalna ponuda:

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78

Znaci, neuporedivo.

Da li to ima u Banjaluci?
Ta ponuda je za 3 grada u Federaciji(i nije u svim ulicama u tim gradovima) ...toliko.

drapa je napisao:
znaci po tebi mi se svi kolektivno dogovorimo da ne uzmemo iptv (nas 10 na forumu), oni se nasekiraju jer ce im dobit pasti sa 100.000.000km na 99.999.000 i nema druge nego ce odmah dati to sve u pola cijene i gratis cevape kod muje.
Evo ako se iko trudi, sve ove godine, da dobije najbolju uslugu za najmanju paru to sam ja, al ako se u nasim uslovima moze napraviti racunica da se isplati uzeti iptv onda nikako ne mozes ispati budala nego dobar matematicar.

Potpis

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

svako ovdje moze postaviti razno razne ponude, ali sta na kraju imas od toga?
Niko u Banjaluci sem mtel-a tehnicki (a kamoli neka firma u Sarajevu, Tuzli) ne moze pruziti siru uslugu u Banjaluci. Elta i Blic su podjelili grad. Total moze biti neka referenca. Digi ne racunam sve dok se moze pratiti piratski.

Treba ostaviti vremena i pustiti iptv da se pokaze u praxi.
Ja licno vjerujem u iptv kao buducnost televizije. Eltu imam od pocetka i postao sam alergican, jedva cekam da joj vidim ledja. Moja baba koja zivi u jednom selu ima za klasu bolju kablovsku od Elte (u pitanju je Kaldera)

ps. i sto se tice pretplate za fiksnu i gratis saobracaja ne vrijedi nam se vise ubjedjivati. Ima ljudi kojima ce to koristiti a oni kojima nece nek nadju bolje rijesenje.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Probajte ne razmatrati ponude koje nisu IPTV nasiroko, ako moze samo kratki osvrt. :lol:
Odvukoste temu na poredjenje i prepucavanje.

Ako bi bilo moguce potpisati na godinu dana i da se ne placa ova prikljucna taksa od 48KM, moguce da bi se odlucila za rizikovati jos jednu vezu sa mtel-om.
Na fiksni telefon nikoga ni ne zovem, pa mi ni ne treba.

U tom slucaju, kada bi mi uslovi odgovarali, uzela bi ovaj trio paket sa dodatnim paketom plus i HBO.
Ovaj sportski dodatni mi treba ko trece oko, pa radje biram ovaj sa muzickim i erotskim kanalima. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Probni period Max tv bio 3 mjeseca za 1 kunu,kod nas ne može bez deranja kože!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 15:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

vrijeme je da se vec neko javi kome je uvedeno pa da cujemo prve utiske. Mislim da je proslo 7 dana.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 15:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2009, 15:18
Stalno nesto mijenjaju i dopunjuju u pravilniku. :roll: Prosle sedmice sam im bacio zahtjev bar za mjesec test faze. :wink: .
Nesto su spominjali da bi mogli poceti sa postavljanjem za par dana.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Jel postoji kakav test period da se uzme na mjesec dana da isprobamo?Ili nista od toga.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Dok je ovaca, bice i vune... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Jel postoji kakav test period da se uzme na mjesec dana da isprobamo?Ili nista od toga.[quote][/quote]
mjesec dana je probni period...5 km se placa...jedina zamjerka bar sto se mene tice je dodatnih 6 km za drugi tv..meni savrseno odgovara flat fiksni..mjesecno imam sto poslovno sto privatno preko 40 sati razgovora + pretplata na to pa pdv...ko ne koristi fixni njemu i nije neka racunica, uostalom zar nije dobro imati mogucnost izbora pa kome pase.....kod mene trebaju doci do kraja sedmice, tako su rekli...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 16:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ziggy je napisao:

joj strucnjaka postaje naporan, nikako shvatit da ovdje niko nije zeljan tvojih gluposti.

mora da mu je neko obecao posao u telekomu pa ga ispalio :lol: i sad mu iptv najveci problem u zivotu

kad vec nemas nista za konstruktivno reci na ovoj temi idi na neku drugu, a ove "ovce" i "budale" ovdje zaobidji.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
A ja cu uzet to na mjesec za 5 km cisto da vidim kako to izgleda :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

a i ja sam tako kontao za pocetak mjesec dana, pa kako bude, cekam samo jos malo do svjetskog.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 22:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2009, 15:18
Saleee86 je napisao:
A ja cu uzet to na mjesec za 5 km cisto da vidim kako to izgleda :)

Potpis.

Ako bude bilo srece kao sa ADSL-om da to bude povoljnije za par mjeseci (citaj kraj godine :lol: ).

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nema razloga da za pola godine godinu ne udvostruce broj programa i eventualno spuste cijenu paketa jer ne vjerujem da ce nesto puno ljudi u pocetku prelaziti na iptv. Opet i po ovim cijenama su jeftiniji od bh telecoma. Kod njih je osnovni paket 25+pdv ali bez uracunate pretplate sto kad oduzmes i saberes u startu dodje jeftinije 5 km.
Ako budu radili kao sa adsl-om uradice dobar posao. Na drugoj temi neko je najavio ubrzanje paketa. To bi bio pravi potez ali jos se nistas ne zna.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Gledam ponudu i mislim da i nije tako lose.
Za mene je lose zato sto mjesecno imam 0 minuta fiksnog, i potpuno bez veze placam pretplatu, al nece starci da iskljuce zato kao zvace ih neko i slicne gluposti.
Kad bi bilo da se ne mora uzimati i fiksni to bi za mene bilo dobro, isto bi bilo dobro kad bi se moglo uzeti samo IPTV bez ikakvih dodataka.

Planirao sam uzeti ovih mjesec dana za 5KM da vidim kako ce se to sve ponasati, a taman i svjetsko prvenstvo, al opet svijetsko imam na digiju, a komentatori i na RTRS-u i RTS-u su da te Bog sacuva,a i slabo cu i gledati svjetsko u kuci, ipak je drugacije kuca-kafana. :) Al uzecu tih mjesec da vidim kako se ponasa, a kasnije ko zna....

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
drapa je napisao:
ziggy je napisao:

joj strucnjaka postaje naporan, nikako shvatit da ovdje niko nije zeljan tvojih gluposti.

mora da mu je neko obecao posao u telekomu pa ga ispalio :lol: i sad mu iptv najveci problem u zivotu

kad vec nemas nista za konstruktivno reci na ovoj temi idi na neku drugu, a ove "ovce" i "budale" ovdje zaobidji.

Ovdje niko nije zeljan tvojih gluposti, uzmi vec jednom taj telefonski tv i plati duplo i srecno u gledanju telefoske televizije sa smetnjama :wink:

Iptv je dobro rjesenje samo za one koji nemogu imati kablovske. To sam vec 30 puta rekao i recu jos 100 puta :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]