Na ova isprazna pitanja ti je odgovoreno dosad X puta.
A sam si rekao...”” procitao sam samo prvih par redova pa dalje nisam citao...nema se vremena za gubljenje...”, i tako lijepo, kad god nemas odgovor napises ovakve “mudre” izjave.
Usput, sta i vrijedi tebi nesto pisati, kad tvoji stavovi odudaraju i od Pravoslavlja, pa ni sam ne znas sta hoces.

Ti dovodis u pitanje vjerodostojnost Jovanovog otkrivenja a PC ga priznaje kao Bozije otkrivenje.
U Svetom Pismu pise...ne svjedoci lazno na bliznjeg svoga, a ti mene lazno optuzi kako sam “popljuvao sve pravoslavno”, pa to ne dokaza nicim. ...”kad god govori laz, govori svoje, jer je lazac i otac lazi...”, pa sad malo “rezonuj”, koga ti to slijedis, a malo pusti druge na miru. Drugim rijecima, pozabavi se malo sobom.
Doskora nam se tvoj kompanjon koga si doveo na forum da ti pomogne protiv sektasa, nametao izjavama o “laznom otkrivenju”, za vladiku Nikolaja tvrdio da je...”smutljivac, prevrtljivac, nacionalista, da propagira antisemitizam...”, a gle cuda, nedugo zatim, taj isti vladika biva kanonizovan, a nas “Hriscanin” nestaje s foruma.
Na kraju krajeva, je l` ti mozda mislis da ti neko duguje neke odgovore nakon toliko eskiviranih postova koji su ti pitanjima bili upuceni?
Ali da ne mislis da si “popustio u svojoj premudrosti”, evo ti odgovori na sva tvoja pitanja “Gospode koji si dosao”=”Maran Ata”
-reinkarnacija ti je objasnjena na 7 stranica na forumu,
-svaki hriscanin treba da izgradi svoj odnos sa Bogom, i da slusa Boga, ako GURU poput tebe to ne moze, nemoj se, bre, ljutiti ako neki mogu,
-istorija se u mnogome ponavlja,...”sve sto je bilo ponovo ce biti, i nema nista novo pod suncem..” a Hristov drugi dolazak je obecan Svetim Pismom, a...”o tome danu i casu ne zna niko”..., malo manje tvojih fantazija i bilo bi bolje...,
-lokacija raja je na podrucju ex YU, i to je dokazano Svetim Pismom, svoju nemogucnost da nesto shvatis, prihvati kao cinjenicu, premda bi ti vise volio da je recimo u KANADI,
al` ...,
-knjige su svete, a svoju zatucanost i neobrazovanost bi mogao staviti u drugi plan.
Pokusaj malo svoje nezadovoljstvo samim sobom lijeciti na neki drugim forumima poput hrvatskog monitora, zacarane sume, grupe i sl., jer vidim da i tamo pokusavas sa svojim otrcanim nastupima, ali bezuspjesno.
`Aj, sad za kraj prestani nas “muvati”, pa reci kojoj ti vjerskoj zajednici pripadas, mogao bi neko stvarno pomisliti da predstavljas PC?