banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2010, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Pa to je jedina emisija koja postoji oduvek na RTRS-u.

Svaki put kad naletim na СНОП, odgledam do kraja. :D

Sto veceras Jagodicka ispali "nije zgoreg da pogledamo..." :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
RTRS je najrezimskija televizija u okruzenju i svaki put kada pogledam dnevnik ili bilo koju drugu emisiju koja ima i najmanji dodir sa nekakvom politickom temom ili desavanjima,najblaze receno,povraca mi se.Nepismeni ljudi koji po diktatu vladajuceg rezima serviraju poluistine to je sustina rtrs-a.Na kazem da je bila bolja u proslosti,taman posla ali cini mi se da je danas (kao i sve drugoi u RS) kontrolisanija vise nego u ikada prije.Ne gledam rtrs nesto cesto kao sto nisam ni u proslosti,ali ne moze a da me ne iritira cinjenica da oni ispale glupost i ubjedjeni su kako su oni svi pametni a mi(telad=gledaoci) retardirani pa da cemo svi da tu pricu progutamo sa zadovoljstvom.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
YgapHuk je napisao:
RTRS je najrezimskija televizija u okruzenju i svaki put kada pogledam dnevnik ili bilo koju drugu emisiju koja ima i najmanji dodir sa nekakvom politickom temom ili desavanjima,najblaze receno,povraca mi se.Nepismeni ljudi koji po diktatu vladajuceg rezima serviraju poluistine to je sustina rtrs-a.Na kazem da je bila bolja u proslosti,taman posla ali cini mi se da je danas (kao i sve drugoi u RS) kontrolisanija vise nego u ikada prije.Ne gledam rtrs nesto cesto kao sto nisam ni u proslosti,ali ne moze a da me ne iritira cinjenica da oni ispale glupost i ubjedjeni su kako su oni svi pametni a mi(telad=gledaoci) retardirani pa da cemo svi da tu pricu progutamo sa zadovoljstvom.
Slažem se da je režimska,ali bar nije stranačka kao onaj "potparol" SDP-a zvani FTV

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ja ne gledam dnevnike niti političke emisije pa to ne mogu komentarisati. Ali neke emisije u posljednje vrijeme su gledljive, ona 'U 18' i za.druga u okviru nje na primjer.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 17:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
points je napisao:
Ja ne gledam dnevnike niti političke emisije pa to ne mogu komentarisati.

Fazon je u tome što je informativni program domaćih tv stanica poprilično gledan :wink: Pogotovo "centralne" informativne emisije kao npr. Dnevnik. Kod nekih je to nekad i najgledaniji dio programa.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2010, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Iako nemam mnogo vremena za televiziju, svejedno zaobilazim Srpsku u sirokom luku. Ali ne lezi vraze - ligu sampiona sad sam odlukom kablovskog operatera PRISILJEN gledati upravo na rtrs-u. Najcesce zvuk u potpunosti iskljucim, a "strucnjake" koje dovode na poluvremenu i njihove "analize" prekratim prebacivanjem na bilo sta drugo.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
live je napisao:
YgapHuk je napisao:
Slažem se da je režimska,ali bar nije stranačka kao onaj "potparol" SDP-a zvani FTV

Mislis da nije stranacka? Rezimsku politiku diktira SNSD, ili mislis da Pero Djokic i Marko Pavic imaju ozbiljniji uticaj na istu, pa ovi imaju vecinu i bez njih tako da nemaju potrebe da usvajaju niti jednu ideju ili inicjativu koja od njih dolazi. Dnevnik RTRS biljezi sve manju gledanost, a one bolje voditelje sa RTRS sve vise preuzima BN TV ciji dnevnik im je ozbiljna konkurencija posto ide u istom terminu. Za razliku od RTRS Dnevnika na kojem se nastoji predstaviti da u RS tece med i mlijeko, tamo se moze cuti i pokoja kritika vlasti, zbog cega su na udaru iste.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 23:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Realno, i BN Monitor je zadnjih 2 god totalno oslabio

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 23:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2010, 11:42
Ovog komentatora sto komentarise tenis na RTRS treba zivog zapaliti. Kakav potpuni idiot.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 08:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Novakovic legenda! :D

Sve prenosi a nista ne zna. To je fascinantno!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 01:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
vb87 je napisao:
Novakovic legenda! :D

Sve prenosi a nista ne zna. To je fascinantno!

Novaković je plaćen da otjera gledaoce(kao i ostali nazovi novinari u njegovoj redakciji). Koliko čujem on je jedini novinar u cijeloj RTRS :evil3: . :lol:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 11:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Prnjatovic, Novakovic i Corsovic - TRIO FANTASTIKO!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Macr0 je napisao:
Prnjatovic, Novakovic i Corsovic - TRIO FANTASTIKO!

Nemoj dalje.... svršiću... :lol:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 18:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2010, 11:42
Evo jedan konstruktivan prijedlog za rukovodstvo RTRS-a. Ukoliko (ne daj boze) budete prenosili pojedine utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu, zasto ne biste pustili utakmicu samo sa tonom sa stadiona ali bez komentatora? To bi vjerujte nam, bilo puno zanimljivije i gledljiivije nego da slusamo razne debilizme i kretenizme ovih vasih umno ogranicenih kvazi komentatora.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
ludacris je napisao:
Evo jedan konstruktivan prijedlog za rukovodstvo RTRS-a. Ukoliko (ne daj boze) budete prenosili pojedine utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu, zasto ne biste pustili utakmicu samo sa tonom sa stadiona ali bez komentatora? To bi vjerujte nam, bilo puno zanimljivije i gledljiivije nego da slusamo razne debilizme i kretenizme ovih vasih umno ogranicenih kvazi komentatora.

Samo nek kazu koliko jos treba doplatiti na pretplatu za taj mjesec, ja prvi placam, samo nek bude tako.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
MuskoBre je napisao:
ludacris je napisao:

Samo nek kazu koliko jos treba doplatiti na pretplatu za taj mjesec, ja prvi placam, samo nek bude tako.

Haha, carevi ste. Tako bih volio da neko s RTRS-a ovo čita :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Predlazem da se udruzimo, i da taj mjesec uplatimo njima trojici inzinjera ljetovanje, ne bi li se nekako spasili..Mada..Ne bi me cudilo da metnu on mucenicu sto vodi Bingo (trocifreni broj je, trocifreni broj je..) da komentarise prenose...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 02:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Ma bil ti mucenicu sto prenosi bingo?!
Kru te ne rodio! :lol:

Poslednji put menjao HugoLina dana 09 Mar 2010, 20:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
:lol: :lol: :lol:

Najbolji trač koji sam čuo u životu je vezan za osobu "trocifreni broj je..."
Kažu pojedini sa RTRS da ona, dok se kreše, viče - Oh, my God, Oh, my God! :D :lol:
Svaki put se ismijem na ovo...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Daljac je napisao:
:lol: :lol: :lol:

Najbolji trač koji sam čuo u životu je vezan za osobu "trocifreni broj je..."
Kažu pojedini sa RTRS da ona, dok se kreše, viče - Oh, my God, Oh, my God! :D :lol:
Svaki put se ismijem na ovo...

hahahahaha jako, jako

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]