Ускоро се селим и бићу принуђен да донесем тешку одлуку у вези са избором провајдера за ТВ, па се надам да ми у томе весела дружина са овог форума може помоћи (не, нисам промашио подфорум, објаснићу доцније!). Што се интернета тиче, ту дефинитивно остајем на Блицу, због е-маил адресе на коју ми већ годинама стиже порн... оћу да кажем - врло важна пословна пошта. Проблем је дакле са телевизијом. Тренутно сам на Елти и углавном сам задовољан, осим што је из необјашњивих разлога неколико пута пуко систем за вријеме овог СП у кошарци. Нпр. то се десило таман пред почетак утакмице наших са Бразилом. Лијепо сједнем и намјестим се да уживам, кад оно прц - каже нема сигнала! "Па мајку ти!" кажем ја и одмах летим на твсвуда.вектор.нет да нађем стрим, кад оно неће да учита РТС 1! Гледам листу програма и ладно има и РТРС! Кликнем на њихов стрим, а оно будале не преносе утакмицу (иако су почели!!!!??). И онда сам нашао неки крш од стрима на њњњ.еврофудбал.цом, срећом касније је дошла слика па сам могао нормално да гледам. Али, дигресирам. Дакле, разлог што сам ово питање турио овде (а не на потфорум (или поДфорум?) о медијима) јесте што ме на ТВ-у занима искључиво спорт. Битно ми је дакле да имам што више канала који преносе што више спортских догађаја. Колико сам видио, између Блица и Елте нема велике разлике, имају АренаСпорт (и подразумијевајуће домаће канале као што су РТСови, Хртови, РТРС и остало) а немају Спортклуб. Тотал ТВ, с друге стране, има Спортклуб, али нема Аренаспорт. То ми је ко да бирам између лијевог и десног ока. С једне стране АБА лига (и Лига шампиона у фудбалу?), а с друге Премијер лига, Евролига и ко зна шта још. На муци сам љутој. Претпостављам да бих могао да узмем Блицову кабловску у неком пакету заједно са Интернетом, па би то ваљда било нешто јефтиније, али опет не рјешава проблем Спортклуба. Да ли је сумануто узети нпр. и Блиц и Тотал ТВ? Шта ви имате, како сте задовољни тиме што имате и ако можете да ми дате још неке детаљније информације око тога шта ће сљедеће сезоне да преноси Арена а шта Спортклуб, био бих вам врло захвалан. А и частим пивом, које сам наравно нећу да пијем, осим ако не демолирамо Шпанце у полуфиналу.
_________________ Ne možemo ništa uraditi za jednu sekundu, to mogu samo Srbi.
|