banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vec duze vrijeme razmisljam o ovome,i nemam pravi odgovor zasto se na svim svjetskim meridijanima i u svim sportovima ponavlja uvijek situacija da protivnici srpskih igraca ili klubova imaju daleko vecu podrsku nego nasi? Nebitno da li je to Grcka i kosarka 1995 ili US Open i Djokovic sinoc,ili fudbal u JAR,kosarka u Litvaniji,vaterpolo,rukomet u Skandinaviji,odbojka,uvijek je odnos bar 80-20% protiv nas. Jos ni na jednom Grand slamu nisam vidio da u nekom mecu Djokovic ima vecu podrsku nego njegov protivnik bez obzira na ime. Nije uvijek kao sinoc u New Yorku taj odnos 90-10 za protivnika,ali uvijek se vise navija za njegove protivnike.I ja zaista na prste jedne ruke mogu nabrojati na kojem svjetskom takmicenju sam u inostranstvu vidio da se navija za nas. Pada mi na pamet samo EP za rukometasice u Makedoniji,kad je cijela dvorana navijala za nas protiv Hrvatske.
Zanima me vase misljenje o ovome i sta je u pitanju.
A-Ja sam sve to umislio,paranoisem i uopste nije tako.
B-Medijska satanizacija Srba u zadnjih 20 godina je doprinijela tome.
C-Igramo nesportski,fudbaleri simuliraju,teniseri predaju meceve kad vide da ne mogu do pobjede itd,itd....
D-Nesto cetvrto.....

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Под Б.

И стави под Е "Ку*ац нас заболи" :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovo pod B, nema sta drugo biti.. I ce se promjeniti vremenom, ali posto su nas mediji unakazili u zadnjih 20 godina isto tako treba proci jos 20 godina da se to normalizuje, ako ne i vise.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mislim da je odgovor B, uz dodatak da nije mozda samo u poslednjih 20 godina nego da vucemo repove i od ranije. Ipak smo bili u komunizmu a znamo kako su zapadnjaci gledali na njega.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
B definitivno, to pokazuje i primjer onog amerikanca sto se doselio u srbiju, ima tema, mislim na podforumu CiD.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ko ih ....! Još bolje kada proradi inat zbog toga. Samo da se ta "ljubav" sa tribina ne preslikava na sudije, ali pritisak publike na sudije većinom postoji...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

doduse ne treba biti na kraj srca, ima i nekih sto nisu srbomrsci, evo noviji primjer je P.Diddy kod noleta u lozi, a ima jos tih javnih licnosti koje su na nasoj strani. A kad je Amerika u pitanju, javno mjenje se bas tako kontrolise ili mijenja. Mislim da ce situacija na sljedecem, pogotovo ako Nole uzme ovaj US open, biti ipak nesto drukcija.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jedan narod ima posebno velike emocije prema Srbiji a to su Kinezi uvijek na sportskim takmicenjima koja se igraju na Azijskom kontinentu imamo veliku podrsku tok narod nzm sta je razlog za tim al svaka im cast.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sto bi rekao Dr.Vojislav...Srbi su mali rusi,izmedju ostalog jedan od razloga...Mada je B,jedini logican odgovor... Nije tema,al nije zgoreg da se pomene...poljske,ceske,rumunske,ruske,ukrajinske,litvanske,slovacke,izraelske navijacke grupe... redom su iskazivale parole Kosovo je Srbija,cak i organizovale proteste u vise navrata... Takodje Maradona zdusno navija za Djokovica i Srbiju,gdje ces vece sile i covjeka...Niko nas ne voli,niko nas ne voli,racku nas zaboli 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Zato što publika voli da navija za slabijeg :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrT3LD699i4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
B

Evo jednog odgovora sa nekog Srbijanskog foruma o istom/sličnom nazivu teme, evo kako oni razmišljaju:
"Mislim da smo, u velikoj meri, sami krivi za ono što nam se dešava. Treba biti samokritičan i priznati svoje greške. Ne treba kriviti ceo svet zato što smo imali i imamo nesposobne političare, ambasadore, ministre spoljnih poslova ( svaka čast izuzecima).
Ima tu raznih teorija zavere, masona, ovih, onih, a to je tvrdnja raznih "patriota". Znate ono čuveno, svi su protiv nas a mi smo bezgrešni. Ceo svet nas mrzi. Mislim da to govore oni koji ne shvataju da se mnogo toga promenilo u poslednjih 15-20 godina u Srbiji i ne shvataju da sada, u svetu važe neka druga pravila ponašanja, koja mi, hteli ili ne, moramo prihvatiti i tome se prilagoditi."

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' ovo sa B92?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: Nije sa jednog je foruma

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za dobrim konjem se prašina diže !

A i ja cu staviti ovo sto je vec vlakanje

http://www.youtube.com/watch?v=NrT3LD699i4&feature=player_embedded

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
B

Evo jednog odgovora sa nekog Srbijanskog foruma o istom/sličnom nazivu teme, evo kako oni razmišljaju:
"Mislim da smo, u velikoj meri, sami krivi za ono što nam se dešava. Treba biti samokritičan i priznati svoje greške. Ne treba kriviti ceo svet zato što smo imali i imamo nesposobne političare, ambasadore, ministre spoljnih poslova ( svaka čast izuzecima).
Ima tu raznih teorija zavere, masona, ovih, onih, a to je tvrdnja raznih "patriota". Znate ono čuveno, svi su protiv nas a mi smo bezgrešni. Ceo svet nas mrzi. Mislim da to govore oni koji ne shvataju da se mnogo toga promenilo u poslednjih 15-20 godina u Srbiji i ne shvataju da sada, u svetu važe neka druga pravila ponašanja, koja mi, hteli ili ne, moramo prihvatiti i tome se prilagoditi."

Meni se stvarno ne da ici na b92 ili slicne srbijanske forume svadjati sa debilima, ali me zivo interesuje koja je to njihova ideja kako je trebalo biti drugacije?
- Da nije mozda trebao milosevic dopustiti da se pola srba pokolje, a pola progna iz krajine odmah S POCETKA? Na kraju je bio egzodus, ali se bar pokusalo nesto.
- Da nije mozda trebao milosevic da pusti u BiH da nas zajednickim snagama kolju poturice, ustase, mudzahedini i strani placenici?

A DA ZA SVO TO VRIJEME Srbija gura ka Eu? Je l' to mozda evropejska misao mladih Srbijanaca?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I da, ovaj post sa tog Srbijanskog foruma je napisao neki lik kome u profilu piše da ima 43 god., a možda je i slagao
Eto njihovog razmišljanja

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nije satanizacija i nije zadnjih 20 godina, nego je tako jos od Jugoslavije. Ne vole nas zbog naseg mentaliteta , zato sto smo sami sebi dovoljni, zato sto smo uvijek ozbiljna konkurencija. Ali sve to najvise ima veze sa medjudrzavnim odnosima - oni sa kojima smo u "prijateljskim" odnosima, podrzavaju nas i u sportu; oni sa kojima nismo, nece nas podrzavati ni u sportu.
A evo i jedna obrnuta situacija - kada bi se u Banjaluci igralo neko veliko svjetsko takmicenje, za koga biste navijali u utakmicama kada ne igra Srbija?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rusija,Kina,Grcka...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
A evo i jedna obrnuta situacija - kada bi se u Banjaluci igralo neko veliko svjetsko takmicenje, za koga biste navijali u utakmicama kada ne igra Srbija?

Hrvatska (susjedi), Crna Gora (komšije), Makedonija (nekad su bili sa nama)
Napisao bih i Bosnu i H., ali oni nikad neće na neko veliko Svjestsko takmičenje :D

giometar, iskreno ja bih navijao za Španiju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]