Barsa je napisao:
B
Evo jednog odgovora sa nekog Srbijanskog foruma o istom/sličnom nazivu teme, evo kako oni razmišljaju:
"Mislim da smo, u velikoj meri, sami krivi za ono što nam se dešava. Treba biti samokritičan i priznati svoje greške. Ne treba kriviti ceo svet zato što smo imali i imamo nesposobne političare, ambasadore, ministre spoljnih poslova ( svaka čast izuzecima).
Ima tu raznih teorija zavere, masona, ovih, onih, a to je tvrdnja raznih "patriota". Znate ono čuveno, svi su protiv nas a mi smo bezgrešni. Ceo svet nas mrzi. Mislim da to govore oni koji ne shvataju da se mnogo toga promenilo u poslednjih 15-20 godina u Srbiji i ne shvataju da sada, u svetu važe neka druga pravila ponašanja, koja mi, hteli ili ne, moramo prihvatiti i tome se prilagoditi."
Meni se stvarno ne da ici na b92 ili slicne srbijanske forume svadjati sa debilima, ali me zivo interesuje koja je to njihova ideja kako je trebalo biti drugacije?
- Da nije mozda trebao milosevic dopustiti da se pola srba pokolje, a pola progna iz krajine odmah S POCETKA? Na kraju je bio egzodus, ali se bar pokusalo nesto.
- Da nije mozda trebao milosevic da pusti u BiH da nas zajednickim snagama kolju poturice, ustase, mudzahedini i strani placenici?
A DA ZA SVO TO VRIJEME Srbija gura ka Eu? Je l' to mozda evropejska misao mladih Srbijanaca?