banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2009, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja ih redovno gledam na DSF. Ako je sve simulacija i dogovorena borba, ona bacanja su ipak nešto posebno. Dolaze u BG.

Citiraj:
E sad ovako. Posto se mnogi od vas pitaju sta ce biti 12. juna, ko ce doci i sl. da vam u najkracem iznesem sta mislim na osnovu 2 soua koje sam uzivo gledao 2006. i 2008. godine u inostranstvu.
Nemojte da brinete, WWE ce poslati SVE najjace koji nisu povredjeni ili susprendovani. Uzimaju brdo para od turneja i ne ide im u prilog da salju drugu ligu. Cak sta, ako u medjuvremenu neko veliko ime promeni brend, tipa Orton prece na Draftu u Smackdown, ON CE IPAK DOCI AKO JE REKLAMIRAN ZA SRBIJU. To su njihova pravila.
Kada sam ih u decembru 2006. uzivo gledao bili su najjaci likovi SD i mislim da su ovo bili mecevi:
1. Tatanka vs. Big Vito
2. Hurricane Helms vs. Boogeyman
3. Jillian Hall vs. Layla
4. Matt Hardy vs. William Regal vs. MVP (US title match)
5. Mr. Kennedy vs. Kane
6. Booker T vs. Finlay
7. Chavo Guerrero vs. pokojni Chris Benoit
8. Brian Kendrick & Paul London vs. Sylvan & KC James
9. Batista vs. Undertaker vs. Big Show

Dakle SVE NAJAKTUELNIJE ZVEZDE su poslali u Evropu.

Drugo, nemojte ocekivati punu Arenu, mislim 20.000 gledalaca. Realno je da bude oko 6-7 hiljada, i to ce biti sjajno. Oni ce cim dodju otici u hotel, izuzetno im je tesko prici i jedini nacin je pre soua u Areni, tokom popodneva kada dolaze da vide Arenu, ili to isto vece nakon borbi doci u hotel.

Trece, sou je zaista neverovatan. Pirotehnika para usi, cela dvorana se trese, posebno ako Kane bude ulazio, a muzika koja prati rvace je isto odlicna.

Posto sam drugi put gledao RAW live mogu podeliti i iskustva kakvi su oni u zivom kontaktu (do vecine sam dosao). Jericho i Cena su super za autograme i slikanje, zaboravite na JBL-a i Ortona. Mysterio je isto tezak, a CM Punk susta suprotnost. Cak voli da popije pice sa ljudima. I Kane je ok, ali najvece razocarenje mi je umisljeni HBK kojeg gledam od 1990. godine. Uvek sam mu se divio, voleo ga, ali kada sam ga upoznao, a i drugi ljudi su mi to rekli, ispostavilo se da je ljiga, uobrazen lik koji je posle Triple H-a i Takera najzasticeniji lik familije Mc Mahon i u WWE se pita najvise za sve. Zato mu se i moze da ignorise fanove.

Jos nesto - spremite puno novca za kape, majice i ostalo, jer kad ih budete videli na standovima u Areni, odlepicete, kao i zbog cena. Majice su oko 25/30 evra, kape 15...najjeftiniji su posteri, knjizice o njima i znojnice.

Nadam se da sam vam svima malo pomogao i ne brinite, 12. juna ce biti haos u Areni!

p.s. dobro je sto su u novembru otkazali onaj Rampage Wrestling sou u Beogradu, jer je to s...., iako su u njemu Rob Van Dam, Chris Maters, Test, Bret Hitman Hart i drugi. Sve odradjuju i dosta su dosadni u borbama.

[url]http://www.tickets.rs/Default.asp?NewAction=1&HitID=949988095-0001&ActionID=0&LangID=3&StepID=0&CategoryID=0&SectorID=0&EditionID=3&TabID=&KeyID={716905C3-B77B-4B17-9780-5109033A9E25}&Comment=3&CommentConcertID=106&ConcertID=106[/url]

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
cijena ulaznica je?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2009, 02:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

2000 dindži. Malo skupo, ali ipak je to prvoklasni američki show.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim svaki ponedeljak u 21.00 na OBN WWE show. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]