banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Najbolje rjesenje za BIH
Glasanje se završava 06 Mar 2008, 12:21
da 38%  38%  [ 5 ]
ne 62%  62%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 13
Autoru Poruka
 Tema posta: Izabran Kodro
PostPoslato: 06 Jan 2008, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Mozda napokon fudbal u BiH vidi bolje dane....Legenda Kodro preuzima reprezentaciju..Bar je pravi patriota i bez obzira na (ne)iskustvo kao trener vjerujem u njegov rad....Sta vi mislite?
ps pokusajte bez mjesanja politickih stavova i nacionalizma...Pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
na ovoj temi niko nikad nije mijesao politicke i nacionalne stavove...to sto su moderatori paranoici pa svuda vide nacionalizam, to je drugi problem...

kodro je bio dobar igrac, kakav ce trener biti to ce se vidjeti, mada problem bih ekipe nije samo u treneru. ustvari, lista problema je poduza, pocev od nedostatka kvalitetnih igraca, preko loseg saveza, trenera i ostalog. tako da se ne trebate nadati nekim cudima od novog, mladog trenera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 00:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Ja mislim da Kodro nije dobro rješenje. Svaka čast na patriotizmu, ali on je ipak samo pomoćni trener. Bila je neka priča da je Mateus želio biti samo pomoćnik i da je tražio veće pare da bude selektor. Nisam baš pratio i ne znam šta je istina, ako je bio voljan mislim da je on bio najbolje rješenje. Bolje rješenje bio je i Kranjčar, on barem ima nekog iskustva kao selektor, a nisu loše Hrvati ni igrali kad je on bio.
Možda me Kodro i demantuje rezultatima, ali ipak mislim da bi bilo bolje da je došao neko ko ima više iskustva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2008, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja se nadam da ce Kodro uspjeti da vrati buntovnike u reprezentaciju,a onda bi mogli ako nista pokvariti planove drugima,pa cak i boriti se za to 2. mjesto,sto je tesko s obzirom na kvalitet futbala u BIH,ali ipak lopta je okrugla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2008, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
na ovoj temi niko nikad nije mijesao politicke i nacionalne stavove...

Šta čovjek reče i ostade živ...

Kodro nije dobro rješenje iz prostog razloga jer predstavlja najobičniji alibi muljatorima iz saveza, koji su nesposobni za unaprijeđenje fudbala, ali jako sposobni za krađe, namještanja i marifetluke svih vrsta. Kad kažem alibi, mislim na činjenicu da guraju veliko fudbalsko ime na tu, vrlo lelujavu stolicu, samo da se niko ne bi sjetio da njih pozove na odgovornost, a oni imali opravdanje da su eto bivšeg zaslužnog reprezentativca postavili na odgovornu funkciju. Plus što mogu da očekuju da će Kodro, lakše da stupi u kontakt sa "odmetnutim" reprezentivcima predvođenim Barbarezom.

Kodro je bio odličan fudbaler i veliko je fudbalsko ime, generalno gledano, ali kakve su mu preporuke za trenera? Gdje je radio? Šta je postigao kao trener? Trend guranja bivših zaslužnih reprezentativaca, bez trenerskog iskustva i velikih preporuka, na selektorsku stolicu započet je, čini mi se, sa Rajkardom na mjestu selektora Holandije na EP 2000. Nažalost, ne vidim da su bilježili neke briljantne rezultate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Mislim da je Kodro samo poltron ''vlasnika'' Fudbalskog saveza BiH.
Pitanje je veliko, da li će baš Kodro imati kompletnu ''uređivačku'' politiku u Savezu i da li će on moći da dovodi igrače koje on hoće.

Mislim da baš zbog ovog pitanja Matheus nije ni došao u BiH.

Što se tiče Kodre, niko ne dovodi u pitanje njegovu igračku karijeru, ali gdje se dokazao kao trener???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kodro je samo pomocni trener u Realu Sociedadu...Pa dobro on nema neku rutinu,ali ne znaci da nece biti uspjesan...Najvaznije je da ima sve igrace na okupu i da bira SAM bez mjesanja"Pasalica"i njegovih menadjera.Muzurovic je imao rutinu ali nista nije uradio...Cujem danas da ce mu pomagati Bolic i Sredojevic....Igraci imaju respekt za ovu trojicu...Bili su pravi vukovi na terenu,mozda urade i pravi posao....BIH svakako nije velesila u fudbalu ali imamo pravo da se nadamo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2008, 17:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hasagic i Spahic se vracaju poslije bojkota za utakmicu protiv Japana..Hajmo Bosno hajmo Hercegovino....

Vrh

Tema posta: Re: Izabran Kodro
PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Eno fudbalski savez BiH smjenio Mehagu :lol: :lol: :lol: ,puna podrška FS BiH.U Sarajevu se sprema gužva,oni teroristi zvani bh fanatikosi hoće da ruše FS BiH .Biće interesantno :lol: :lol: Ne daj se Munibeeeeeee

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 20:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
live je napisao:
Eno fudbalski savez BiH smjenio Mehagu :lol: :lol: :lol: ,puna podrška FS BiH.U Sarajevu se sprema gužva,oni teroristi zvani bh fanatikosi hoće da ruše FS BiH .Biće interesantno :lol: :lol: Ne daj se Munibeeeeeee

Dokle ce modovi tolerisati ovog ljoksana?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
live je napisao:

Dokle ce modovi tolerisati ovog ljoksana?
Imam pravo da budem na strani legalnog i legitimno izabranog F/N saveza BiH.A ti ako si na strani onih kvazi navijača zvanih "BH fanatikosa "pogriješio si sajt. :evil3:

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 19 Maj 2008, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Mislim da je Kodro samo poltron ''vlasnika'' Fudbalskog saveza BiH.
Pitanje je veliko, da li će baš Kodro imati kompletnu ''uređivačku'' politiku u Savezu i da li će on moći da dovodi igrače koje on hoće.

Mislim da baš zbog ovog pitanja Matheus nije ni došao u BiH.

Što se tiče Kodre, niko ne dovodi u pitanje njegovu igračku karijeru, ali gdje se dokazao kao trener???

Ipak se pokazalo obratno....Prvi koji im je odlucno odbio sluziti u malverzacijama....Respekt za Kodru,a i za Sredojevica koji je odbio da vodi BIH protiv Azerbejdzana,vec stao na Kodrinu stranu...Vrijeme je za skidanje mafije sa trona....Za dobro naseg sporta...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Jeste stvarno, treba to sve iza rešetaka potrpati. Liga je nelegalna i namještena već godinama, suđenje je katastrofalno i što je najgore svi to znaju a ništa se ne mijenja. Nadam se da će navijači odreagovati i da će se nešto stvarno promijeniti, Kodro nije zaslužio ovo šta su mu napravili.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Ma šta će se promijeniti... Doće drugi lopovi umjesto sadašnjih.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 12:44 
Rekao sam vec, treba biti ko oni separatisti na istoku.

One protestne setnje zaboraviti i te gloopsti, to ovi u foteljama ne sljiwe ni 5 posto...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bi ostavio Muniba,savršeno odrađuje posao 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
live je napisao:
Ja bi ostavio Muniba,savršeno odrađuje posao 8)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 15:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jun 2008, 15:39
Iz britanskog Guardiana :mad:

Nineteen Bosnia players refuse to play in friendlyReuters, Friday May 30 2008 By Daria Sito-Sucic
SARAJEVO, May 30 (Reuters) - Nineteen Bosnia players have refused to play in a friendly against Azerbaijan this Sunday in protest at the sacking of national coach Meho Kodro by the Football Association (NSBIH).
Several players said they would instead accept invitations by Kodro and Bosnia's leading striker Elvir Bolic to play in a charity match scheduled at the same time.
Kodro was sacked this month after only four months when he refused to lead the team in a friendly against Iran, saying he had not been notified about the fixture in time.
Acting coach Denijal Piric said the boycott meant he had to scramble together a team with many players from the Under-21 team.
"We have to play the match, otherwise we risk being suspended by FIFA and block our clubs' entry on to the European stage," Piric said.
Piric said he would quit after the Sunday match.
Zenica, the central Bosnian town where the friendly will take place, was covered this week with placards calling for the public to ignore the game.
The capital Sarajevo also featured placards urging fans to join Bolic and Kodro, the "saviour of Bosnian football", and buy tickets for the humanitarian match in the Kosevo Olympic stadium.
"All that is worthy in Bosnian football will gather in Kosevo, while (the Zenica stadium) Bilino Polje will probably be empty," said a commentary in the respected Oslobodjenje daily.
At least eight players have boycotted games and called on NSBIH officials to resign in the past year. Two top NSBIH officials are facing corruption charges in the state court. (Editing by Ellie Tzortzi and John Mehaffey) FootballLatest news on guardian.co.uk

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne daj se Munibe ako boga znaš :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

live je napisao:
Ne daj se Munibe ako boga znaš :lol:

Usanovic ,da imalo ima obraza kao sto nema,bi prvi napustio savez i tako pokazao pravi put Ceki i Dominkovicu....A ti nekontas jado nista...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]