banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2008, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Kadetska reprezentacija BiH plasirala se na Evropsko prvenstvo
Autor SO
Srijeda, 14 Svibanj 2008 01:20
Plasmanom na Evropsko prvenstvo u augustu u Češkoj muška rukometna kadetska reprezentacija BiH (U-18) napravila je historijski uspjeh, postavši prva rukometna selekcija koja se plasirala na jedno veliko takmičenje. Mladi rukometaši BiH ujedno su i prvi omladinski tim uopće iz BiH koji se plasirao na EP, čime su potvrdili da je rukomet trenutno najkvalitetniji ekipni sport u našoj zemlji.

Na kvalifikacijskom turniru u Banjoj Luci kadeti BiH osvojili su prvo mjesto u konkurenciji Luksemburga, Holandije i Francuske, koja je prije početka takmičenja važila za prvog favorita.

"Dokazali smo da smo najkvalitetnija ekipa na ovom turniru. Pohvalio bih zalaganje svih igrača, koji će, vjeruje, imati dobre rezultate i kada budu seniorski reprezentativci", rekao je selektor kadetske reprezentacije BiH Aleksandar Dugić na pres-konferenciji. Kadete BiH nakon žrijeba očekuju pripreme za evropsko prvenstvo, na koje, kako kaže Dugić, odlaze s velikim očekivanjima.

Rukometna reprezentacija BiH prvi put je nastupila u Banjoj Luci, što se pokazalo kao dobar potez Rukometnog saveza BiH. Prema riječima generalnog sekretara RSBiH Smaje Karačića, mladi rukometaši BiH imali su veliku podršku, posebno u posljednjoj utakmici, te je najavio odigravanje susreta seniorske reprezentacije u tom gradu.

Evropsko kadetsko prvenstvo u Češkoj na rasporedu je od 8. do 18. augusta.
Citiraj:

Gledao sam utakmicu protiv Holandana u Boriku,svaka cast momcima,velika stvar za rukomet BiH.Anosfera u dvorani bila je fantasticana.Banjaluka je potvrdila da je grad rukometa.
Nadam se da ce na parvenstvu momci dobro odigrati.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 12:41 
Cestitke...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
A je li se Srbija plasirala na to takmičenje?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
live je napisao:

Pa zar ti, kao vatreni navijac susjedne drzave, nebih to trebao znati?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
live je napisao:

Pa zar ti, kao vatreni navijac susjedne drzave, nebih to trebao znati?
Ne mogu sve da pohvatam jbga,znaš Ana ,Novak,Jelena......valja to sve pohvatati.Tebi je bar lako,kad nema kakvog takmičenja u sjedećoj odbojci uhvatiš se i za kadete.Bolje išta nego ništa :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Cestitke momcima....Postali su vec istorijski bez obzira kako dalje da prodzu....Napokon neka ekipa sa nasih prostora da se plasira na zavrsnicu nekog velikog prvenstva...RESPEKT

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 14:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

live

Ma ja, najlakse je prisvojiti tudje uspjehe. :wink: Tudja zemlja, tudja radost. Valjda znas to.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
live

Ma ja, najlakse je prisvojiti tudje uspjehe. :wink: Tudja zemlja, tudja radost. Valjda znas to.
Novak Srbin Ana Srpkinja,Jelena Srpkinja,ja Srbin, jedan narod.Tvoje je da pratiš i da patiš ili što bi rekli naše komšije Hrvati:"neka pati koga smeta".Promašio si forum,možda skokneš do onog šovinističkog "sarajevo-x.com-a" pa tamo nađeš svoje "ahbabe" i komentarišeš sjedeću odbojku :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Novak i te sto si spomenuo nastupaju za selekciju drzave Srbije. Ti, vjerujem, zivis u BiH. Sta ti tu nije jasno u vezi tudjih uspjeha? :roll:

Al evo tebe ne interesuje selekcija BiH, ok. Pitanje je zasto se javljas na ovu temu, vjerujem da ima i tema za selekcije Srbije. Haj sad furaj. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Prvo, sve čestitke BiH rukometašima.

La Point je napisao:
live

Drugo, da se (što se vjerovatno neće desiti) odvoji RS, a ti živiš ovdje, a Bošnjak si npr, da li bi ti navijao za Republiku Srpsku (šumsku, smrdsku, mrsku, što bi federalci rekli)? Šta misliš koga Sandžaklije više vole, Srbiju ili Bosnu? A eno ih u Srbiji.

Ja navijam za Srbe odakle god da su. Navijam i za Krkića, bez obzira što će igrati za Špance. Volim čuti i za Karabatićeve uspjehe, bez obzira što ih postiže u bojama Francuske, itd. Ne želim da se priključim provokacijama, želim samo da ukažem na to da nema ništa loše u tome što mi Srbi navijamo za Srbe.

A reprezentaciji BiH sve najbolje želim.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Novak i te sto si spomenuo nastupaju za selekciju drzave Srbije. Ti, vjerujem, zivis u BiH. Sta ti tu nije jasno u vezi tudjih uspjeha? :roll:

Al evo tebe ne interesuje selekcija BiH, ok. Pitanje je zasto se javljas na ovu temu, vjerujem da ima i tema za selekcije Srbije. Haj sad furaj. :wink:
Pa ja volim da se šprdam sa svim što ima veze sa nakaradnom i privremenom tvorevinom BiH :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Prvo, sve čestitke BiH rukometašima.

La Point je napisao:
live

Drugo, da se (što se vjerovatno neće desiti) odvoji RS, a ti živiš ovdje, a Bošnjak si npr, da li bi ti navijao za Republiku Srpsku (šumsku, smrdsku, mrsku, što bi federalci rekli)? Šta misliš koga Sandžaklije više vole, Srbiju ili Bosnu? A eno ih u Srbiji.

Ja navijam za Srbe odakle god da su. Navijam i za Krkića, bez obzira što će igrati za Špance. Volim čuti i za Karabatićeve uspjehe, bez obzira što ih postiže u bojama Francuske, itd. Ne želim da se priključim provokacijama, želim samo da ukažem na to da nema ništa loše u tome što mi Srbi navijamo za Srbe.

A reprezentaciji BiH sve najbolje želim.

Razumijem ja sve to,al u svim selekcijama BiH imas Srba koji igraju za selekcije BiH, ako se vec navija iz prostog razloga zato sto su Srbi. Sta je sa njima? Zar se i za njih ne navija? Razumijes sta zelim dakazem?

Nema nista lose u tome sto neko navija za Srbiju, al zasto provokacije na racun onih kojima je ova zemlja i razne reprezentacije u srcu? Ne mislim ovo na tebe, nego na ove poput ovoga lika "live".

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro daj ohladi ovo djete,sine svoje sovinisticki odgoj istresaj na nekome drugom mjestu,nemoras svaku temu pljuvati svojim zivotnim frustracijama.'

Ja se radujem svakome uspjehu svih sportista sa ovih nasih prostora,to je dobro za sve nas.Nemora svijet da nas gleda kao one sto se ubijaju izmedu,nego kao dobre fudbalere,kosarkase,rukometase itd.

Tema nema veze upste Srbijom,nego rijec u kadetskoj repki BiH,za koju igraju svi,i ona moja,nego sviju nas.

Pozdrav svima....

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa i kažem da ne treba provocirati. Svako treba navijati po svojim osjećanjima.

E sad, tačno je da ima Srba u selekcijama BiH, ali ja opet ne mogu da je shvatim drugačije nego kao reprezentaciju Bošnjaka. A zašto se ne bi, po britanskom modelu npr, odvojile reprezentacije Federacije i RS? Jeste da nas nigdje ne bi bilo, ali i vi ne biste puno izgubili, Maletića, Jelića :D ?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Pa i kažem da ne treba provocirati. Svako treba navijati po svojim osjećanjima.

E sad, tačno je da ima Srba u selekcijama BiH, ali ja opet ne mogu da je shvatim drugačije nego kao reprezentaciju Bošnjaka. A zašto se ne bi, po britanskom modelu npr, odvojile reprezentacije Federacije i RS? Jeste da nas nigdje ne bi bilo, ali i vi ne biste puno izgubili, Maletića, Jelića :D ?

Ne razumijem ovo tvoje misljenje. Zar jos uvijek treba da bude bitno ko je koje nacionalnosti pa da se za te i navija? Al evo idemo po tvome, ne razumijem zasto kazes reprezentacija Bosnjaka, kada, uzmimo A fudbalsku selekciju, u njoj najmanje ima Bosnjaka?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Je li? Pojma nemam. Koga ima onda najviše, Hrvata? Ma malo sam se i šalio, jer razbijanje reprezentacije u ovako jadnom položaju bi stvorilo 2-3 Malte, ali, kad govoriš o nacionalnosti, vidiš da Katalonci žele svoju (Krkićeva majka je valjda rekla: ako ne može za Kataloniju, neka igra za Srbiju - frankovci su joj valjda pola porodice pobili), a Škoti, Velšani i Irci sa sjevera imaju svoje nacionalne. A opet, Britanija, jedna zemlja, kraljica, glory, victory, itd. :D A i u Francuskoj malo Francuza :lol: Čuveni Zidane-Alžirac, Ben Harfe, Nasriji, itd.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Je li? Pojma nemam. Koga ima onda najviše, Hrvata? Ma malo sam se i šalio, jer razbijanje reprezentacije u ovako jadnom položaju bi stvorilo 2-3 Malte, ali, kad govoriš o nacionalnosti, vidiš da Katalonci žele svoju (Krkićeva majka je valjda rekla: ako ne može za Kataloniju, neka igra za Srbiju - frankovci su joj valjda pola porodice pobili), a Škoti, Velšani i Irci sa sjevera imaju svoje nacionalne. A opet, Britanija, jedna zemlja, kraljica, glory, victory, itd. :D A i u Francuskoj malo Francuza :lol: Čuveni Zidane-Alžirac, Ben Harfe, Nasriji, itd.

Ebote kod na sve stranci,po tvojoj logici bi onda i Vojvodina trebala da ima svoju repku,takode Sumadija,Slavonija,Krajina,uh sto bi bilo veselo :D :D :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E ti ga baš prećera, pa i do Mejdana i Lauša ćemo doći :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa evo vec kad se dijelimo, neka se dijelimo do iznemoglosti :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ova tema je otisla na istoriju!!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitka kadetima,momci samo napred!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]