banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dakle, čime se bavite, da sabijete viškove masnih naslaga, nataloženih ispijanjem piva uz utakmice Lige šampiona i naknadnim obžderavanjem u roštiljnicama i fast food-ovima? Mali fudbal, veliki fudbal, basket, tenis, prosto trčanje ili nešto drugo?
Najbolji tereni za sportove sa loptom, najbolje staze za trčanje, teretane, dajte svoje mišljenje. Tema može da posluži i kao vodič ljudima koje interesuju sportski tereni i rekreacija, a eto i za iznošenje sopstvenih iskustava...

Evo krećem od sebe...
Mali fudbal u Metalu. Dva termina sedmično, mada zbog koljena ne igram već 2 sedmice. Kompletan utisak nije baš ekstra, ali s obzirom da nisam igrao jako dugo, onda mi i ne izgleda toliko loše. Navukli su neki tepih preko betona u hali, pa lako dođe do bolova u zglobovima. Za razliku do terena u Klašnicama ili Ramićima, gdje je jako prijatna, umjetna trava. Terne, opsana mrežama, od kojih je ona na plafonu, jako nisko spuštena, pa maltene i nema puno šanse da se lopta podigne previše visoko - dakle, samo za vrhunske tehničare, koji igraju kratkim pasovima po zemlji :lol: Cijena 60 km, sat vremena, što i nije jeftino, s obzirom na improvizovanu svlačionicu, u kojoj se prastara kvarcna grijalica pali uz pomoć produžnog kabla koji visi sa zida, a na kojem su očiti tragovi godina i gomile građevina na kojima je služio kao pomoćni materijal. Prednost - nije daleko od grada... Da čujem ostale...

Eh, da prije neki dan gledam klince iza zgrade, kako su razapeli neku žicu preko one nedovršene ceste iz Paba, okačili na nju neke kese, i igraju tenisa. A to se dogodilo ubrzo nakon Đokovićeve pobjede na Australijen openu :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
S obzirom da moje ucesce u sportu sa loptom skoro stoprocentno rezultuje povredom (sto mojom, sto drugih ucesnika :D ) rekreacija mi se svodi na odlazak u teretanu i trcanje (kada vremenske prilike dozvoljavaju .. mada ni tada nisam 100% 'redovan') .. u poslednje vrijeme, tu i tamo odem i na bazen u Seheru.

Teretana - M Power .. ne mogu je uporediti sa ostalim teretanama u gradu iz prostog razloga sto ni u jednoj drugoj nisam bio Znam samo da ima sve sto mi treba, te da mi je 2 minute hoda od kuce .. sasvim dovoljno da o alternativi i ne razmisljam. 25 KM mjesec - za 3 dolaska sedmicno

Trcanje .. trcao po na gimnaziji .. pa prolupao .. nakon par krugova pocnem pricati sam sa sobom :D Sad, zarad ocuvanja svog mentalnog zdravlja, si zadam rutu 'po gradu' koju hocu da istrcim, slusalice u usi i to je to .. tu i tamo bude neki 'vidi njega' pogled .. ali Boze moj :D

Plivanje .. pricali smo o bazenu na ovoj temi .. Nista se nije promjenilo .. jos uvijek nisam dobio konjuktivitis :lol: :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Fudbal, u Ramićima, srijeda i nedelja. Basket, Ivo Andrić škola utorkom, eventualno vani subotom kad je lijepo vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Imas u Sport Timu na Rebrovcu(setealsite kod Marka Pola) balon za fudbal,ubedljivo najbolji uslovi.I ovi iz Borca su kad je zima udarila tu trenirali,imaju svoju skolu fudbala za decu,stoni tenis,dobar kafic i ostale gluposti.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Igram PSP..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
SIJUKS je napisao:
Imas u Sport Timu na Rebrovcu(setealsite kod Marka Pola) balon za fudbal,ubedljivo najbolji uslovi.I ovi iz Borca su kad je zima udarila tu trenirali,imaju svoju skolu fudbala za decu,stoni tenis,dobar kafic i ostale gluposti.

Potpisujem....kod mene u firmi su zakupili termin tamo pa se ponekad ode al sam vise lik za basket.....samo ima malih problema sa tim basketom....ovde kod mene u budzaku zadnjih godinu dana niko nece da igra....u nedelju nerevar i ja krenuli na basket kad na terenu kod skole "Borisav Stankovic" imaju dva covjeka....mi polako do onog skolskog kod semafora (u nadi da cemo nac nekoga) kad ono medjutim, nigdje zive duse...mi se vratimo nazad i jedva uspijemo nac par likova da se odigra po koja partija....bas bezze....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
teretana i aikido redovno vec godinama, ponekad na plivanje ili squash, badminton i to je to

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
SIJUKS je napisao:

Potpisujem....kod mene u firmi su zakupili termin tamo pa se ponekad ode

Javi se da popijemo pivu iduci put,koja je firma u pitanju ako nije tajna?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 00:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sutra bi se mogao opikati stoni tenisu u dvorani ili u tom balonu! Koliko je love dole stoni tenis, Sijuks?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Što jes' jes', najbolji je i najbliži, ali je, čini mi se malo poskup. Doduše i to bi se dalo nekako preboliti, ali termina skoro nikakvih da nema, osim onih nepopularnih subotom i petkom od nekih 10 naveče. Koliko se sjećam kod njih je bio i poskup termin, ali ako se uzme za kompletan mjesec, davali su neke popuste...

Citiraj:
Teretana - M Power .. ne mogu je uporediti sa ostalim teretanama u gradu iz prostog razloga sto ni u jednoj drugoj nisam bio Znam samo da ima sve sto mi treba, te da mi je 2 minute hoda od kuce .. sasvim dovoljno da o alternativi i ne razmisljam. 25 KM mjesec - za 3 dolaska sedmicno

Ja sam inače poznat kao uništitelj teretana, jer sam išao ukupno u četiri, a od njih su tri zatvorene u roku od nekih mjesec-dva dana, od mog dolaska u njih. Krenulo je sa starim Atomom, koji je radio godinama, do mog dolaska, nakon čega je zatvoren poslije dva mjeseca. Slijedi prelazak u Markos u dvorani Borik, koji se zatvara mislim, nakon nepunog mjeseca. Kratka odiseja u Metalskoj, gdje mi se nije pretjerano svidjelo i prelazak u Popaj. Dolazim gore i kažem ljudima koji su gore dolazili godinama:"Ljudi, nemoj da se iznenadite, ako vam se teretana uskoro zatvori", na šta su se svi nasmijali i reagovali u fazonu "Ti si lud, zar Popaj da se zatvori", (uz gomilu smijeha naravno). Nakon mjesec dana, dočekaše me namrgođeni pogledi, želja za linčom i rečenica, "Što si kog đavola baš ovamo dolazio". Tad sam odustao od teretana... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 01:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jeb'o si jeza .. pridjes li blizu M-Powera :D :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 01:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ni skupo u tom balonu, kad se uplate četiri termina dođe po 21KM po igraču, a tako ti je u svakom balonu, 5KM po terminu po igraču, s tim da potrošiš goriva do ovih sela pa ti dođe na isto!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
SIJUKS je napisao:

Ma nije tajna....Eurosplet....imamo termine petkom u 17:00 i nedeljom u 20:00....prije sam igrao stalno al u zadnje vrijeme radije odem na basket (dosta mi bolje ide nego fudbal)...al evo danas ovaj snijeg ("#@!?) pa bi se mozda sutra i moglo otic na fudbal posto od basketa nema nista....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 10:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Samo u Ramicima kod Kizija....!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 10:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Bio juce na rebrovcu bas dobar fudbal bio..
Poslije piva i gledali Partizan

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
svake subote i nedelje po jedna tura football managera 2008. a svakog ljeta svake druge prestupne godine, po koji dan tenisa u parku mladen stojanovic

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Sutra bi se mogao opikati stoni tenisu u dvorani ili u tom balonu! Koliko je love dole stoni tenis, Sijuks?

6KM sat

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvi smradovi, pa i u dvorani je 5KM, a mislio sam da je dole najskuplje :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ma nije tajna....Eurosplet....

Gledam vas cesto,samo dajete loptu Sasi M :D salim se,znam tu ekipu iz Eurospleta a verovatno i tebe,volite brate dobro popiti :D a sto ne igraju Davor i Dragisa? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jesi ti tu neki gazda :D Znači imamo popust na stoni tenis, 100% :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]