banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2008, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
evo ovde mozemo pisati o transferima u januaru :P

jos uvijek nema onih velikih transfera ali ima/ce biti par zanimljivih....

-Martin Skrtel za oko 9 miliona eura potpisao za Liverpool
-Chelsea zeli dovesti Nicolasa Anelku ali ne zeli platiti 15 miliona funti koliko traze za njega...
-Kanoute se mozda vraca u Tottenham
-Venger nece prodati Lemana Dortmundu iako je to bila skoro gotova stvar
-Mohamed Sissoko i Rafael van der Vaart blizu potpisa za Juve...

toliko od onoga sto ja znam :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ivanovic je potpisao za Chelsea koliko ja znam .. Suma je 12.5 miliona eura..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Newcastle otpustio Sama Allardyce-a...glavni kandidati za novog trenera su Harry Redknap, Mark Hughes i mozda Alan Shearer. Uprava Newcastla je vec poslala Portsmouthu ponudu od 8 miliona funti za Redknapa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nicolas Anelka danas potpisao ugovor sa Chelsijem. Visina obestecenja je 15 miliona funti. Detalji ugovora jos nisu poznati. 8)

Bolton kao zamjenu za Anelku najavljuje potpisivanje ugovora sa svedskim napadacem Johanom Elmanderom. Vjeruje se da ce visina transfera biti oko 9 miliona funti.

Iako je Sir Alex Ferguson izjavio da Man. UTD nece trgovati u ovom prelaznom roku, ipak izgleda da ce pokusati iskoristiti losu finansijsku situaciju holandskog Ajax-a i pokusati dovesti Jan Klass Huntelaar-a za 12 miliona funti a koji je prije toga od strane Ajax-a procijenjen na 18 miliona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bolje da probaju Berbatova jer je očigledno da im pare ne predstavljaju problem, a nakon 1/2 Carling Cupa protiv Arsenala sam vidio zašto je toliko na cijeni. Jednostavno je briljantno odigrao cijelu utakmicu, kao i dosadašnji tok sezone. Imao je nekoliko killer pasova, koje saigrači na žalost nisu iskoristili, mada je go pao iz akcije u kojoj je on "otvorio" stranu Keaneu. Vraća se po loptu, ima osjećaj i preciznost u pasu, prilično je pokretan za svoju visinu, opasan u skoku, jednostavno kompletan napadač. Bojim se da bi sa Huntelarom moglo biti kao sa Kežmanom, u Holaniji najbolji strijelac, a u Engleskoj mu poklanjaju da šuta penal ne bi li se upisao. Jedini problem kod Berbatova je što mu je cijena skočila duplo od početka sezone.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Berbatov bi naravno bio bolje rijesenje ali malo je reci da su ga precijenili....ne kazem ja da on nije dobar igrac, stavise, odlican je ali 31 milion funti je malo previse.... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 17:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Biće tu neka trampa, keš plus Saha, koji sigurno neće vidjeti terena, ako dođe Bugarin.

Citiraj:
Kada se na prethodne svote za brojne prelaske Anelke iz jednog u drugi klub, doda poslednja od 19,9 miliona evra (15 miliona funti), koliko je u petak bogatiji Bolton, zbir se penje na nevjerovatnih 113 miliona evra! Drugi na listi najskuplje plaćenih fudbalera tokom karijere je Juan Sebastijan Veron (102 miliona evra).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Aston Villa defender Olof Mellberg has refused to deny reports that he has held talks with Juventus over a possible move in the summer.

Reports emanating from Italy have claimed that Mellberg travelled to Turin earlier this week to discuss a free transfer switch and undergo a medical.

Villa have played down the reports saying they are unaware of any move from Juventus.

Mellberg, who is out of contract in the summer, has been linked with a move to Juventus for the last few months with the Swedish international yet to agree a new deal at Villa Park.

The 30-year-old was remaining coy on the Juventus rumours after being quizzed by Swedish newspaper Sportbladet.

"I will not comment on rumours or newspaper stories on this matter," said Mellberg.

When asked if he could deny he had been in Italy, he replied: "I do not want to comment on anything at this stage.

Pfff, ne znam šta da mislim o ovome. Melberg je stabilan, pouzdan, ali nekako mi Melberg nije za Juventus. Možda zbog godina, možda sam ja pomalo skeptičan, ali jednostavno ga ne vidim tu.. Nisam preterano oduševljen ovom najavom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 18:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
BlackHand je napisao:
Citiraj:
Aston Villa defender Olof Mellberg has refused to deny reports that he has held talks with Juventus over a possible move in the summer.

Reports emanating from Italy have claimed that Mellberg travelled to Turin earlier this week to discuss a free transfer switch and undergo a medical.

Villa have played down the reports saying they are unaware of any move from Juventus.

Mellberg, who is out of contract in the summer, has been linked with a move to Juventus for the last few months with the Swedish international yet to agree a new deal at Villa Park.

The 30-year-old was remaining coy on the Juventus rumours after being quizzed by Swedish newspaper Sportbladet.

"I will not comment on rumours or newspaper stories on this matter," said Mellberg.

When asked if he could deny he had been in Italy, he replied: "I do not want to comment on anything at this stage.

Pfff, ne znam šta da mislim o ovome. Melberg je stabilan, pouzdan, ali nekako mi Melberg nije za Juventus. Možda zbog godina, možda sam ja pomalo skeptičan, ali jednostavno ga ne vidim tu.. Nisam preterano oduševljen ovom najavom.

Mellberg je malo popustio zadnje godine,ali taj ima srce i izgara na terenu,tako da mozda dobije novu motivaciju u Juventusu...Inace fantasticno dobar igrac...Samo se govori da bi mogao i u Galatasaraj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Nicolas Anelka danas potpisao ugovor sa Chelsijem. Visina obestecenja je 15 miliona funti. Detalji ugovora jos nisu poznati. 8)

Bolton kao zamjenu za Anelku najavljuje potpisivanje ugovora sa svedskim napadacem Johanom Elmanderom. Vjeruje se da ce visina transfera biti oko 9 miliona funti.

Iako je Sir Alex Ferguson izjavio da Man. UTD nece trgovati u ovom prelaznom roku, ipak izgleda da ce pokusati iskoristiti losu finansijsku situaciju holandskog Ajax-a i pokusati dovesti Jan Klass Huntelaar-a za 12 miliona funti a koji je prije toga od strane Ajax-a procijenjen na 18 miliona.

Za Elmandera najvece interesovanje pokazuje Real.....

Cudno da jos niko ne kupuje Isakssona,golmana Manc.City-ja...On ne zeli vise da bude kod zemljaka Erikssona...Kad je imao 18 god bio je u Juventusu..Dosta dobar golman....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A za koga Real M. nije zainteresovan...? Da pocnem od C. Ronalda, Drogbe, Mirka Vucinica, Kake, Fabregasa itd....

Manchester City je potpisao 4-godisnji ugovor sa irackim fudbalerom sredine terena Nashat-om Akramom (23) jer je impresionirao Eriksona na probi.

Manuel Fernandes ce se sutra pridruziti ekipi Evertona na posudbu za 500.000 funti. David Moyes se nada da ce i potpisati ugovor za Portugalcem ako obestecenje ne bude vece od 12 miliona funti.

Newcastle ce dovesti Arsenalovo prosloljetno pojacanje Lassanu Diarru koji ce imati nevjerovatnu platu od 90.000 funti sedmicno :o :o . Visina obestecenja ce biti 5.5 miliona funti..

Middlesbrough se povezuje sa brazilskim povremenim reprezentativcem Alfonsom Alvesom za kojeg se vjeruje da ce preci u engleski klub uz obestecenje od 14 miliona funti. Kao druga opcija se spominje fudbaler Lyona, takodje Brazilac Fred za kojeg je takodje zainteresovan i francuski PSG.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Emra Tahirovic(Lille)Dusan Djuric(Halmstad if)i Andreas Vaskez(Ifk Geteborg-inace poznat po golu koji je po mnogima najljepsi gol u istoriji)presli su u Zirich

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 01:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Puzigaća (Borac BL) prešao u moldavski Šerif.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Mladi reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Partizanom. Rukovodstvo Partizana finalizuje ugovore sa Hajdukom iz Kule oko prelaska 19-godišnjeg fudbalera u beogradski klub. Predstavnici Partizana bili su u četvrtak u Kuli gde je obavljen sastanak sa rukovodstvom Hajduka.

„Za mene više nema dileme. Odlučio sam da karijeru nastavim u Partizanu i očekujem da za koji dan sve formalnosti budu rešene“.

Citiraj:
Mladi reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa preći će iz kulskog Hajduka u redove berlinske Herte, potvrdio je u izjavi dnevnom listu "Sport" Nikola Džomba, glavni finansijer člana Meridian Super lige.

"Ljuba je odleteo za Minhen, odakle će nastaviti za Španiju. Priključiće se Herti, radiće na treninzima, igrati prijateljske utakmice... U ovom trenutku, on je Hertin 99,9 odsto! Naravno, u prelaznom roku je sve moguće dok se ne potpiše ugovor, ali činjenica je da smo se maltene dogovorili sa Nemcima", rekao je Džomba.

On je otkrio da će Hajduk inkasirati čak 25 odsto obeštećenja od narednog Fejsinog transfera!

"Prve pare i nisu toliko bitne, koliko procenat od kasnijeg transfera. A Ljuba, talentom i kvalitetom, obećava da će jednog dana zaigrati u Bajernu, Mančesteru, Arsenalu... Herta nam garantuje 25 odsto od sledećeg transfera, a priznaćete da je to više od Partizanovih 50 odsto", kaže Džomba, naglasivši da je druga Partizanova ponuda za Fejsu bila "neozbiljna".

"Ili misle da je skup, ili da ne vredi. A vredi".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lyon doveo Cesara Delgada iz Cruz Azul-a za 7.25 miliona eura i na 6 mjeseci pozajmio Marca Crosasa iz Barcelone. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:
Emra Tahirovic(Lille)Dusan Djuric(Halmstad if)i Andreas Vaskez(Ifk Geteborg-inace poznat po golu koji je po mnogima najljepsi gol u istoriji)presli su u Zirich

Ima li gde snimak tog gola? Ja nisam uspeo da ga pronadjem, a voleo bih videti i to čudo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pogledaj od Higuaina sad u kupu protiv Mallorce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Pogledaj od Higuaina sad u kupu protiv Mallorce.

sjajan gol, volej iz prve pod samu prechku... :o

evo link ko hoce da pogleda...
http://www.youtube.com/watch?v=NqYmdjhQEUw

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Sondri je napisao:
Bolje da probaju Berbatova jer je očigledno da im pare ne predstavljaju problem, a nakon 1/2 Carling Cupa protiv Arsenala sam vidio zašto je toliko na cijeni. Jednostavno je briljantno odigrao cijelu utakmicu, kao i dosadašnji tok sezone. Imao je nekoliko killer pasova, koje saigrači na žalost nisu iskoristili, mada je go pao iz akcije u kojoj je on "otvorio" stranu Keaneu. Vraća se po loptu, ima osjećaj i preciznost u pasu, prilično je pokretan za svoju visinu, opasan u skoku, jednostavno kompletan napadač. Bojim se da bi sa Huntelarom moglo biti kao sa Kežmanom, u Holaniji najbolji strijelac, a u Engleskoj mu poklanjaju da šuta penal ne bi li se upisao. Jedini problem kod Berbatova je što mu je cijena skočila duplo od početka sezone.

Berbatov je dobar ali skup i ne bi sjedio na klupi, ne bi to bila dobra kupovina po moral ekipe. S druge strane Huntelaar je vrlo kvalitetan i u Unitedu bi se razvio u odlicnog napadaca, a sigurno je spreman sjesti na klupu i cekati priliku kao Nani i Anderson i mnogi prije njih. Ja vec dvije godine cekam da Huntelaar dodje u United ili bar da ode iz Ajaxa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije zato što su moji, ali iskreno mislim da bi Huntelaaru bilo najbolje u Juventusu. Evo zašto..prvo, nije nerealno da on dođe ovamo, pošto se Juventus već dugo ganja sa njim, pregovaraju i sl. Del Piero je već prestar, i surova je realnost da nije u stanju više pružati partije kao nekada. Trezeguet mi nije ni bleda senka onog Trezegueta koji je palio i žario Evropom i svetom. Palladina bih poslao na pozajmicu na sezonu ili dve, a udarni tandem bi po meni bili Iaquinta i Huntelaar. Iaquinta je već dovoljno iskusan, tako da bi njih dvojica mogli baš dobro funkcionisati, naravno.. i neka kombinacija sa Trezeguetom ili Del Pierom nije nerealna. Alessandro bi mogao biti malo povučeniji (što mu i jeste prirodna pozicija), a gore kombinacija neke dvojice. Ionako je uvek bar jedan Juventusov napadač povređen.

Inače, čuo sam najavu da bi juventus mogao dovesti, po meni izvrsnog, Garetha Balea iz Tottenhama, kojeg je transfer guru Alessio Secco ocenio kao jednog od pet najtalentovanijih mladih igrača na svetu. To je transfer kojim bih ja bio prezadovoljan.

Inače, postoji mogućnost da će doći i Royston Drenthe na pozajmicu, pa ćemo videti šta će biti od toga..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]