bd2308 je napisao:
podaci su za ljetne olimpijske igre.
dinamo, čini mi se, nekih 40 godina nije dočekao proljeće u evropi, tako da nemamo šta pričati o tome.
tenis računaj slobodno Hrvatskoj sve titule od 1991. godine, računaj Srbiji od ukidanja sankcija i pogledaj ko je osvojio više ATP i WTA turnira, vidjećeš da su tu srpski igrači u prednosti. za DK ima vremena, Srbija je tek od ove godine u svjetskoj grupi.
te borilačke sportove ne treba uzimati za ozbiljno uopšte. jedan sport, a 1000 svjetskih saveza i isto toliko SP i EP i titula. u atletici Hrvatska sad ima Blanku Vlašić, koja je više izuzetak i rezultat svog rada i rada njenog oca, nego neke pametne sportske politike. isto kao i Kostelići.
tu, ako se gleda od raspada Jugoslavije, mislim da je Topić osvojio više medalja nego svi Hrvatski atletičari zajedno. očekujem da će ga Blanka Vlašić uskoro stići i prestići. čini mi se da je jednu bronzu na SP imao i Perić u bacanju kugle.
da ne dužim, tema je debilna

ma hajde da se i ja složim da je tema malo u banani,ali samo radi točnih podataka još i ovo:
Što se tiče ženskog tenisa znam da je Srbija bolja i tu nema uopće polemike,mada se i mi možemo pohvaliti jednim Grand Slam turnirom (Iva Majoli 97' Roland Garros)..Ali što se tiče muškog tenisa i broja osvojenih turnira,mislim da je Srbija bar gledajući od 1990 još u debelom zaostatku za Hrvatskom..
Svi hrvatski tenisači su ukupno od 90' osvojili 37 pojedinačnih i 14 turnira u paru te 3 medalje na OI ..Naravno da će se taj zaostatak smanjivati s obzirom na vrhunskog igrača kao što je Đoković,ali ne treba zaboraviti da i mi imamo mladog igrača od kojeg se očekuje da postane nešto u tenisu,mali Čilić..A evo vidimo da se i Ančić uspješno vratio nakon ozljede..
Što se tiče borilačkih sportova tu ste daleko od hrvatskih uspjeha bez obzira na brojne saveze,možemo u obzir uzeti i one najcjenjenije...
ma ima tu još masu sportova od stolnog tenisa pa do podvodnog ribolova i jedrenja

,al' o tome bi se moglo danima...