Gizzzmo je napisao:
izvini, nije me dugo bilo...
ufff... nedam se da me niko ne zna

radi ga onaj lik sto se predstavlja kao Majstor Lee.
Moras ga znati, po gradu se stalno seta, nizak je, mrsav, crn i ima pletenicu do pola ledja, a naprijed kratku kosu sa siskicama.
Navodno je kurs za Kung Fu Wushu zavrsio u Koreji (trajao je 7 dana).
Inace, znam dosta o borilackim vjestinama, iz tog sam svijeta, pa ti mogu objektivno reci.
Licno nemam nista protiv tog covjeka, ali ono sto on radi je smijesno.
Prije 6-7 mjeseci u Boriku je bila promocija borilackih vjestina. Dugo ocekivani Lee se pojavio... sva se publika automatski pokupila i izasla-bila sam tamo...
Mislim, zatrce se lik u njega, on ga samo jednim ne udarcem,. nego naslanjanjem dlana o njegovo lice, odgurne 4-5 m, i ovaj leti kao u filmu.
Ne znam sta zeli dokazati/pokazati. nije bila u pitanju kata, pa da se pokazuje forma/tehnika.. nego ga napadaju 5-6 likova koje on zmireci smlati.
Nemoj da sam te ja odgovorila, idi, pokusaj, vidi, ti ces znati najbolje...
pozdrav
Немам обичај да одговарам на овакве постове, постове препуне аргумената и чињеница из којих се види да онај који пише о нечему влада метеријом о којој пише, али просто морам да те питам неколико ствари и заиста те лијепо молим да ми отворено, без завлачења и шетања "са стране" одговориш на њих:
1) Да ли си ти икада радила кунг-фу/винг чун?
2) Да ли си ти икада радила са Лијем?
3) Гдје се то Драган Ђумић представља као мајстор Ли? Сасвим је логично, зар не, да ће се онај ко је мајстор неке борилачке вјештине представљати као мајстор те борилачке вјештине! Да ли си видјела да се неки тренер кошарке на свом тренингу представљао као тренер фудбала или ватерпола?
4) Наводно си ти лаковјерна ако мислиш да је неко могао да научи кунг-фу за седам дана, па још у Кореји
5) Видиш, и ја знам понешто о борилачким вјештинама, али ме ти никако не убиједи да и ти нешто знаш о њима. Ако знаш надам се да ћеш то своје знање изнијети у неком од одговора на напријед постављена питања...
6) Што се тиче твоје приче да се публика покупила и изашла на посљедњој ноћи борилачких вјештина (тачније - претпосљедњој, јер се прије неколико дана, у Борику, одржала ова манифестација) - то је чиста и ноторна лаж. Срећом па постоје видео записи који говоре истину и умјесто тебе и умјесто мене. Питај своје колеге које су прије пар дана биле у БОрику ко је добио несумњиво најјачи аплауз. Мада то не мора имати никакве везе са свиме овим...
Сада и нешто конкретно о тој демонстрацији: демонстрација неке борилачке вјештине или спорта је управо то - демонстрација. На њој се симулира реална или нереална борба, мада, иако то готово сви раде, нико неће признати да симулира нереалну борбу. Ђумић удара дланом зато што је шака превише опасна за једну такву демонстрацију, то је свако нормалан и неозлојеђен могао закључити.