banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Posle dvomesečne kampanje, optužbi, kritika...fudbalska Srbija dobila je novog vođu! Tomislav Karadžić, istovremeno i predsednik FK Partizan, izabran je u utorak za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije!...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=103307

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta se promenilo... Nista!!! :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Al bas nista.....dzaba sva ta halabuka....sjasi kurta da uzjasi murta.....i tako u nedogled....

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gledao sam na SOS-kanalu predizbornu kampanju za izbor predsednika FSS,bila je prljavija nego ona za izbor predsednika drzave,jednom recju-KATASTROFA

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
FSS: Liga šampiona preča od Olimpijskih igara
Utorak, 15. jul 2008. 17:00
Plasman Partizana u Ligu šampiona prioritet je za Fudbalski savez Srbije, a ne Olimpijske igre, poručio je novoizabrani predsednik nacionalne kuće fudbala Tomislav Karadžić.

"Na poslednjoj sednici Izvršnog odbora prošle godine odlučeno je da je Liga šampiona prioritet, a na drugom mestu su Olimpijske igre ili Kup UEFA. Pogledao sam zapisnik sa te sednice, ali tamo to nije bilo baš tako zapisano", ne baš najjasnije naveo je Karadžić u svom ekspozeu na Skupštini, a zatim je nakon konstitutivne sednice Izvršnog odbora odlazeći predsednik Partizana je pojasnio stav vezan za nastup "orlova" u Pekingu:

"Olimpijske igre su važne, ali ne baš toliko koliko mi ispričasmo u prethodnih godinu dana. Liga šampiona donosi novac, 10 miliona evra, dok učešće na Olimpijskim igrama znači samo čist novčani gubitak, a naš fudbal je trenutno u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Zbog toga, pre svega Partizan, pa i Crvena zvezda, imaju prednost u odabiru odluke", rekao je Karadžić.

Šta će na ovo reći selektor Miroslav Djukić, koji je pre dva dana u izjavi za MONDO poručio da neće da pravi kompromise i da će u Kinu voditi najbolji tim.

Inače za petak je zakazana prva sednica novog saziva Izvršnog odbora FSS na kojoj će se, kako je Karadžić najavio, osim o popuni Superlige, raspravljati i o slektoru.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
JA se taman obradovao zbog predsjednika a ono ispade da vi o fudbalu pricate... :wink:
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]