banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2008, 21:14 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 20:21
Slaviša Jokanović (Novi Sad, 16. avgust 1968.) je bivši srpski fudbaler i sadašnji trener Partizana. Igrao je između ostalog za Vojvodinu, Partizan, Real Ovijedo, Deportivo La Korunju, Tenerifu i Čelsi. Za jugoslovensku reprezentaciju nastupao je 64 puta i postigao 10 gola. Igrao je u srednjem redu. Jokanović je od decembra 2007. preuzeo mesto trenera u Partizanu.Slaviša Jokanović živi u Madridu sa suprugom i troje dece.

Covjek je preuzeo Partizan prije manje od godinu dana i od tada reda neuspjehe a proglasen je za trenera godine u Srbiji. Preuzeo je Partizan od Miroslava Djukica i za malo prokockao veliku bodovnu prednost u odnosu na Zvijezdu koju mu je ovaj ostavio.
Zatim je ispao iz kvalifikacija za ligu sampiona ali se plasirao u kup UEFA gdje Partizan biljezi cetri poraza iz isto toliko utakmica uz gol razliku 1:8 (po ucinku zauzimaju 40 mjesto tj. zadnje u grupnoj fazi)
Velika bodovna prednost koju je Partizan imao od pocetka prvenstva (vise zahvaljujuci posrtanju Zvijezde i Vojvodine nego svojim dobrim igrama) se gotovo istopila i tako bi im Vojvodina vec u srijedu mogla preuzeti lidersku poziciju.
Ovo ima samo u Srbiji!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Ipak je tu Karadzic predsednik saveza.. Osim toga, mozda hoce Partizan da ga se rijesi, pa bi ovo trebala biti neka preporuka stranim klubovima :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
stalle je napisao:
Ipak je tu Karadzic predsednik saveza.. Osim toga, mozda hoce Partizan da ga se rijesi, pa bi ovo trebala biti neka preporuka stranim klubovima :lol:
neka ga još koje kolo :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Sledeće što očekujem je da onog Srđu Kneževića, što asistira protivničkim igračima, proglase štoperom godine :D .

Šampion i trener godine bez boda u Ligi UEFA... ne govorim protiv Partizana, već o tome gde je srpski klupski fudbal.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
A jel Den Tana proglasen za predsednika godine? :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Tek je počeo, ne može odmah, ali je zato MLADOŽENJA DECENIJE! :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Користим ову прилику да честитам навијачима Партизана, на додјељеној награди, њиховом тренеру.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stize i nagrada za najboljeg trenera: :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Jokan pred smenom, igrači u strahu

Partizan je u krizi, i to ne samo rezultatskoj.

Kolo sreće se okrenulo. Doskora je crveno-bela strana Topčiderskog brda bila trusno područje, a preko noći su zemljotresi "prešli" u komšiluk.

Posle četvrte uzastopne utakmice bez pobede reagovali su i navijači aktuelnog prvaka Srbije. Grobari su posle subotnjeg remija sa Radom (1:1) ušli u autobus sa igračima i pretili im svim i svačim zbog serije loših rezultata.

"I to se dešava na ovom podneblju. Prvi put u životu vidim da navijači ulaze u autobus", rekao je trener Slaviša Jokanović za dnevnu štampu.

"Izneli su svoj stav, koji se ne razlikuje od onog koji sam ja izneo, samo što sam ja to učinio drugim rečima", podvukao je Jokanović.
Iako trener Partizana tvrdi da su Grobari reagovali na "drugačiji način", jedan od vođa navijača, Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, u razgovoru za "Blic" je rekao da nije bilo nasilničkog ponašanja:

"Hteli smo samo da im kažemo da treba da se zamisle na koji način čuvaju čast i ugled kluba i to smo uradili na korektan način. Nije bilo nikakvog nasilničkog ponašanja niti pretnji već smo im samo rekli da se tako ne nosi dres Partizana i da to treba da se promeni".
Igrači neće u Novi Sad, Dijara bi da ide iz Srbije

Ipak, na sastanku posle ulaska navijača u autobus, pojedini igrači Partizana su bili decidirani da neće igrati u Novom Sadu, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva.

Lamin Dijara, iako nije želeo da iznese razloge, najavio je da će otići iz Partizana.

"Hoću da idem", jasan je bio Senegalac u izjavi za "Sport".

"Nemam želju da ostanem ovde. Uvek sam pričao da imam želju da ostanem, ali ima nekih stvari o kojima ne mogu da pričam i koje ne mogu da se promene. Možda su one normalne u Srbiji, ali za mene nisu", vidno rezigniran je bio Dijara, a kako prenosi isti list tamnoputom golgeteru je jedan od navijača izbio slušalice iz ušiju posle čega je usledila žučna rasprava.

Jokan neće titulu, sprema mu se smena

Crno-beli će osvojiti jesenju titulu bez obzira na ishod utakmice u sredu protiv Vojvodine. Međutim, u slučaju poraza, Novosađani bi se izjednačili po broju bodova na vrhu tabele.

Ukoliko Partizan ne pobedi u Srpskoj Atini, Slaviši Jokanoviću će, saznaje MONDO, biti uručen otkaz, a takav epilog je moguć i u slučaju trijumfa.

Jokanović i dalje poručuje da nema nameru sam da napusti kormilo, a pored toga odbija da primi nagradu za najboljeg trenera godine u izboru Izvršnog odbora FSS.

"Ta titula me ne zanima. Nisam uzeo ni priznaje za 50 utakmica odigranih za reprezentaciju. Poklanjam titulu nekome kome više znači", poručio je Jokanović.

Temperatura u Beogradu rapidno pada, baš kao i Partizanova prednost na tabeli, ali se u Humskoj očekuje vruća zima.

(MONDO, foto MN Press)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Волео бих само да чујем ове филозофе од горе ко је то требао да буде проглашен за тренера године? Јокановић који је узео дуплу круну или можда оних 3-4 тренера које сте сменили у последњих годину дана?

Што се мене тиче Јокан може и треба да остане(господин човек, најкултурнији тренер који је сео у последњих 10-так година на клупу неког од овдашњих прволигаша, додуше свака част и Степановићу), а играчи нека се купе и онако нису ни за курац.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Волео бих само да чујем ове филозофе од горе ко је то требао да буде проглашен за тренера године? Јокановић који је узео дуплу круну или можда оних 3-4 тренера које сте сменили у последњих годину дана?

Што се мене тиче Јокан може и треба да остане(господин човек, најкултурнији тренер који је сео у последњих 10-так година на клупу неког од овдашњих прволигаша, додуше свака част и Степановићу), а играчи нека се купе и онако нису ни за курац.

Ви боље екипе нисте имали од времена Кежмана и Илића. То што ти је најјачи аргумент за неког што је господин, само по себи говори. Предност коју је Ђукић направио, Јокановић је свео на 1 -2 бода у прошлој сезони. Али добро, нека остане, с ове стране Топчидера, немамо ништа против. 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

Ви боље екипе нисте имали од времена Кежмана и Илића. То што ти је најјачи аргумент за неког што је господин, само по себи говори. Предност коју је Ђукић направио, Јокановић је свео на 1 -2 бода у прошлој сезони. Али добро, нека остане, с ове стране Топчидера, немамо ништа против. 8)

I ponovo Amin :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58

Kao prvo nije se birao trener Partizan - Zvezda vec najbolji trener sa "dobrim" ucinkom u zadnjih godinu dana.

Br1. Krcmarevic odveo mlade na EP cini mi se bez poraza
Br2. Milovan Rajevac plasman u kup UEFA
Sto je veci uspjeh sa Borcom iz Cacka nego sa Partizanom i Zvezdom uci u LS

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
I ponovo Amin :D :D :D

Хвала, за оба пута... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

Kao prvo nije se birao trener Partizan - Zvezda vec najbolji trener sa "dobrim" ucinkom u zadnjih godinu dana.

Br1. Krcmarevic odveo mlade na EP cini mi se bez poraza
Br2. Milovan Rajevac plasman u kup UEFA
Sto je veci uspjeh sa Borcom iz Cacka nego sa Partizanom i Zvezdom uci u LS

Бирао се тренер године за домаће првенство.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Borac iz Cacka nije u domacem prvenstvu??? :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Borac iz Cacka nije u domacem prvenstvu??? :-? :-? :-?

Јесте и шта сад? Колико је мени познато Борац је тај успех пласмана у КУП Уефа направио у овој сезону (а ово признање се доделило за прошлу сезону) а ако би Рајевац требао да добије то признање зато што је борац заузео 4 место у првенству прошле године онда ви имате озбиљне проблеме.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa valjda se dodeljuje za proslu sezonu, a on je u prosloj sezoni odveo tim do kupa UEFA, u ostalom sa timom koji je imao napravio je najbolji rezultat. Kao sto je Bigman rekao Jokanovic je samo trosio prednost koju je Djukic stekao u svom radu. Iskreno ne vidim nista dobro sto je on uradio sa timom partizana u prosloj sezoni, ali eto ako mi mozes objasniti ti kao navijac groblja, cime se ti to ponosis u njegovom radu osim sto je gospodin :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 15:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Mislim da, komotno, možete da mu se sagnete.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa valjda se dodeljuje za proslu sezonu, a on je u prosloj sezoni odveo tim do kupa UEFA, u ostalom sa timom koji je imao napravio je najbolji rezultat. Kao sto je Bigman rekao Jokanovic je samo trosio prednost koju je Djukic stekao u svom radu. Iskreno ne vidim nista dobro sto je on uradio sa timom partizana u prosloj sezoni, ali eto ako mi mozes objasniti ti kao navijac groblja, cime se ti to ponosis u njegovom radu osim sto je gospodin :D :D :D

Ако је већи успех одвести Борац у Куп Уефа од освајања дупле круне онда је Рајевац требао да добије титулу :roll:
Овде стварно има добра маса индијанаца.
Иначе, Јокан каже да неће признање па ето ви га поклоните Јанковићу или Достанићу или не знам ко је све прошао кроз вашу клупу у последњих годину дана.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Trener koji je osvojio duplu krunu+jedini trener koji je u Srbiji svoj tim uveo u Ligu Uefa+trener ciji je tim prvi na tabeli u dosadasnjem delu prvenstva?Ne kazem da je Jokan dobar trener,naprotiv mislim da nije kalibar za Parizan ali cinjenica je da je najmanje los u odnosu na nase ostale strucnjake.I jos nesto da dodam,spekulise se da se Tumba vraca u Partizan.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]