Citiraj:
Imam smek da ce zvezdi uvek neugodni borac Cacak uzeti bodove
Bogami je OFK Beograd ošmekao tri boda iz Humske i uzeo ih... Inače sam pogledao dobar dio te utakmice i moram priznati da je Partizan stvarno loš ove sezone. Ne kažem to zato što sam Zvezdaš, već je jednostavno tako.
Evo dozvoliću sebi luksuz da se malo pozabavim Partizanom...
Bjeković i Zečević su stvarno osakatili tim, koji na terenu ne liči ni na šta. Ješićevo trenersko znanje je krajnje upitno, a i njegove nebulozne izjave po medijima. Jedino što vrijedi u tom timu su mladići poput Bosančića i Marinkovića, koji nažalost kompletnog fudbala ne dobijaju adekvatnu priliku, da ne pričam o Borku Veslinoviću, koji igra za Bežaniju da bi u timu bilo mjesta za penaldžiju Radonjića i već postarijeg Mirosavljevića...
Skandalozne su bile neke odluke na utakmici Partizan - OFK Beograd. Treba biti iskren i reći da je moguće da je golu OFK-a prethodio prekršaj, kao i da je sumnjiv Oditin ofsajd kod poništenog gola, ali to ne daje igračima Partizana da nasrću na sudiju, kao da su na ulici. Da su to uradili u nekoj evropskoj ligi, cijeli tim bi bio istjeran sa terena, pogotvo što u takvom bahatom ponašanju prednjači, jedan od najiskusnijih, Ivica Kralj.
Sve u svemu, loše se Partizanu piše, dok Bjeković i Zečević muljaju i dalje, pa svoje mućke pokrivaju najavom grandizonog projekta, novog super modernog stadiona.
Inače Zvezda je rutinski prošla kroz Čačak i sad je prva sa utakmicom manje. Ailton već daje golove, a što je najbitnije Bajević polako sklapa tim. Ipak je Piksi znao šta radi...