Predsednik Milana tvrdi da je Ševčenku žena naredila da ode u Čelsi
Fudbaler Čelsija Andrej Ševčenko po naređenju svoje supruge Kirsten Pazik napustio je Milan i prešao u londonski klub, tvrdi predsednik ekipe sa San Sira Silvio Berluskoni! Nekadašnji premijer Italije, nakon šest meseci ćutanja, odlučio je da javno progovori o tome šta tačno misli o Andreju Ševčenku i njegovom odlasku iz Serije A.
"Veliki šef" roso-nera izjavio je da Ševčenko nije hteo da napusti Milan, ali je želja njegove žene bila je da se smesta presele u London, što je on kao "poslušno pseto" i ispunio.
- Pravi fudbaler Milana i, pre svega, pravi muškarac nikada ne bi tako postupio. U mojoj porodici ja sam glavni i ja odlučujem o tome šta će se raditi, a šta ne. To se zna i tako mora da bude. Ali ne i kod Ševčenka.
- Kad ga žena pozove, on dotrči i klekne pored njenog kreveta kao poslušno pseto. Žena mu je naredila da se preseli u London i on je to morao da ispuni. Inače bi svašta bilo. Siguran sam da će im smog i magla u Londonu veoma prijatno uticati na zdravlje - objasnio je Berluskoni za italijanski list Gazeta delo sport.
Reprezentativac Ukrajine je, nakon sedam sezona provedenih u crveno-crnom dresu, proteklog leta prešao na Stamford bridžza oko 50 miliona evra. Međutim, ono što je pokazao u prvih 17. kola Premijer lige, nije zadovoljilo čelnike kluba, pa se sve više priča o njegovom mogućem odlasku na pozajmicu u neku drugu ekipu.