banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2006, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
NAPRED PARTIZANNNNNNNNNNN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Naprijed PARTIZAN :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Zvezdo cekaj do sledece godine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
A bre pa Kralj ni na treningu nije penal odbranio...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
DusanSilni je napisao:
A bre pa Kralj ni na treningu nije penal odbranio...!!!

A protiv NJUKASTLA???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
A protiv NJUKASTLA???

O boze moj....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Jedan moj drug kaze statistika je bitna hehehe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
zvezda jad i chemer...izgleda da cemo i mi uskoro zaratiti sa upravom. poruka sa sjevera se dosta dobro chula, a vjerujem da pixi i ostali iz uprave nisu ostali ravnodushni. partizanu chestitke na prolazu...ovaj put vi, pa dogodine opet mi...i tako u krug...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Sve pohvale za Partizan....
Igraoo je super jeste da je sudija bio proiv njih 100% ali ipsk su uspjeli proci dalje...
Svaka Vam cast momci!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 00:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
Pih steta onako dobrog navijanja za Zvezdu. Ali iskreno sta ocekivati od ekipe kojoj samo fali da prodaju i travu sa stadiona ove sezone pa da bude puna kapa. Bajevic je pripremao sasvim drugu ekipu na pocetku sezone od ove koja sad igra. Neuigrani, rastimani....lose. Nadam se da ce doci sebi...
Partizanu svaka cast na prolasku dalje.........

Pozdrav!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 08:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Sta da Vam kazem, ja iskreno nisam zadovoljan ni sa Partizanom a kamoli sa Zvezdom, od Partizana sam ocekivao mnogo bolju igru i otvoreniju, kakvu je i najavio Jesic. A ne onaj totalni bunker i ono onakvo Bunarenje.
Gledao sam utakmicu preko interneta i mogu Vam reci jedno, koliko smo mi Groningen razvalili u BG tako su i oni nas sada, samo sto smo se mi uspjeli odbraniti, i zahvaljujuci Kralju prosli smo dalje!
Sudija jeste navlacio na njihovu stranu ali mogli smo mi da probamo da damo bar jedan gol a ne ono totalno bunarenje lopte i ispucavanje sto dalje od gola i opet njihov napad ispocetka.
Boya mi je jedini zadovoljio igrom a ovo ostalo ko ovce kad ih potjeras!

A zvjezda... Sramota, da pred onakvim navijanjem i onakvom atmosferom nisu mogli bar da pobjede.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
pa sta je to ljudi?!?! pa hocemo li ikad ISTA napraviti?
nitro ocekujem iscrpan izvjestaj sa utakmice... gledao sam tek od 1:2 i to preko rts.co.yu slika sranje zesce jedva sam vidio igrace na terenu a tek loptu... to je bila premija kad se lopta ugleda!

bajevic ostaje, tako rece... e sad da li ce odrzati rijec pitanje je... to se kod nas nista nezna... sutra moze biti sasvim druga prica. mozebit vec ceka u redu da chekira kartu za grcku.

p.s.
jel se josh papucari u bl? i sta kaze predvodnik papucara, grobar na sve ovo pfc-cz

pozdrav!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Ne znam kako su se ljudi tako primili na pricu da ce Baja u PAO, poslije Oimpiakosa. Ne bi prezivio 15 minuta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 17:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:49
bice bolje drugi put

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 17:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Nase ispadanje iz kupa uefa je logicna posljedica prodaje velikog dijela igrackog kadra koji je osvojio titulu prosle godine.realno, zvezdi nista drugo nije ni preostalo jer je Dzaja ostavio klub u dugovima do guse (oko 8 miliona evra).jasno je da se taj dug morao naplatiti.citam piksijevu izjavu da ce zvezda do kraja godine biti na nuli sto se tice dugova. Jebi ga , neko je morao vratiti te dugove i taj teret je pao na Piksija.
Finansijski gledano, kup uefa nam nista ne donosi (osvajac kupa uefa dobija nesto manje od milion evra, sto je smijesno u odnosu na ligu sampiona gdje se bod premira sa 100 hiljada evra).Naravno, bilo bi nam drago da gledamo zvezdu na jos par evropskih utakmica, ali mi se u ovom trenutku strategija vadjenja iz finansijskih dugova cini mnogo boljom.
Bajevic nije mogao mnogo sa ovom ekipom ,jer se ona u mnogome razlikuje od one koju je imao na pripremama.E sad, vise nema potrebe za prodajom igraca, na kraju sezone bi se moglo dovesti i poneko pojacanje i juris na ligu sampiona.
Ne sumnjam da cemo biti prvaci, jer partizan po tradiciji igra katastrofa u prvenstvu kada ima niz evropskih utakmica.sta vise, mislim da ce na kraju prvenstva i ofk biti ispred partizana.
Naravno partizanu sve cestitke i nadam se da ce sto duze ostati u evropi kako bi sto duze kiksao u prvenstvu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Svaka čast Partizanu i puno sreće u nastavku takmičenja, ali će definitivno morati da promjene stil igre u gostima ako žele neke adekvatne rezultate. Bunker na gosotvanjima ih neće daleko odvesti... U svakom slučaju puno sreće...

Moja Zvezda je definitivno pokazala da je daleko ispod očekivanog nivoa. Što je najžalosnije preksinoć su se igrači i trudili i borili, ali postoji neki objektivan problem. Ili je ovaj igrački kadar definitivno limitiran do te mjere da ne može da se snađe u elementarnim stvarima fudbalske igre, ili imaju ozbiljan problem u glavama...

kefalo je napisao:
nitro ocekujem iscrpan izvjestaj sa utakmice... gledao sam tek od 1:2 i to preko rts.co.yu slika sranje zesce jedva sam vidio igrace na terenu a tek loptu... to je bila premija kad se lopta ugleda!

Vjeruj mi druže da mi se prenos smučio već u 2. minutu. Prva akcija Libereca, prvi korner i odmah gol i to poslije nevjerovatnih propusta u odbrani. Najgore od svega, je da ti propusti uopšte nisu slučajni ni rijetki, jer se konstantno ponavljaju... Dalje je sve bilo prevdiljivo. Zvezda je krenula u napade na sve ili ništa, ostavljala ogroma prostor iza svojih leđa, a gosti vrebali priliku iz kontre. U takvoj situaciji tim ima oko 30-ak posto šansi da razbije protivnika i to ako su igrači fizički maksimalno spremni i da trčanjem pokriju svaki dio terena. Mnogo je veća šansa za primanje gola iz kontre. Sve u svemu furiozni napadi rezultirali su dobrim prilikama. Konačno je lopta malo spuštena na zemlju, pa je Ailton iz tri prilike postigao 2 gola, od kojih mu je jedan poništen. Da je Đokić u još jednoj situaciji bio malo prisebniji, ko zna šta bi bilo, ali i da je nekim čudom Zvezda prošla, ne bi to bilo zasluženo. Primili su i drugi gol, istina zahvaljujući isključivo kiksu Ranđelovića, ali i da nisu ne bi to puno značilo, jer su mogli da ga prime i mnogo ranije iz kontri...
Ako se osvrnemo na samo igru Zvezde, bilo je vidljivo da igra dobiaj neke konture i obrise, ali da će trebati puno vremena da sve to dođe na željeni nivo... Bajević bi stvarno trebalo da se zapita da li Marko Perović zaslužuje mjesto u timu. Dečko ima fudbalsko znanje, ali je komplikator koji sve radi obratno od onoga što treba. Mislim da nijednu loptu nije odgirao bez nekog driblinga ili pokušaja istog i to je ono što već dugo vremena radi. A kako je on sada lijevi bek, njegove izgubljene lopte skupo koštaju tim... Vidjelo se iz akcije za gol, da postoji kvalitet. Lucidno i atraktivno odigran završni pas od strane Milovanovića, lagana realizaija Ailtona, dokazuju da potencijal i kvalitet postoje, ali i da tu ima još mnogo, mnogo posla za trenera...

Nastaviću kasnije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 12:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Ili je ovaj igrački kadar definitivno limitiran

Nazalost, i meni se cini da je ovo slucaj.

Problem lijevog beka i dalje aktuelan, perovic pokazao da se ne snalazi ni na svom prirodnom mjestu lijevog ofanzivnog, a kamoli lijevog beka.mozda trisovic da zauzme tu poziciju.ne znam...
Pantic jednom rjecju katastrofalan.taj covjek stvarno ne moze da igra u zvezdi.
Georgijev sve veca misterija.da li je u pripremama samo trenutno bljesnuo ili sta je vec u pitanju ne znam, ali znam da je na posljednjim utakmicama bio daleko od onoga sto je bio na pripremama.
Milijas izgubljen.neigranje je definitivno ostavilo traga na njemu.valjda ce se izvuci iz krize.
purovic uzasan, djokica nikad nisam ni cijenio kao igraca,a ailtonu treba jos vremena.
milovanovic borben, definitivno lider ove ekipe.
bisevac-gaj odlicni, ali eto to odbijanje lopte u drugom minutu nas je kostalo ispadanja.
randjelovic ok, morao je jednom da kiksne nakon odlicnih intervencija.
kastiljo nekako suzdrzan, ali pokazao da moze da se racuna na njega.

dolaze bolji dani...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo da se nadovežem...

miki je napisao:
Problem lijevog beka i dalje aktuelan, perovic pokazao da se ne snalazi ni na svom prirodnom mjestu lijevog ofanzivnog, a kamoli lijevog beka.mozda trisovic da zauzme tu poziciju.ne znam...
Pantic jednom rjecju katastrofalan.taj covjek stvarno ne moze da igra u zvezdi.
Georgijev sve veca misterija.da li je u pripremama samo trenutno bljesnuo ili sta je vec u pitanju ne znam, ali znam da je na posljednjim utakmicama bio daleko od onoga sto je bio na pripremama.
Milijas izgubljen.neigranje je definitivno ostavilo traga na njemu.valjda ce se izvuci iz krize.
purovic uzasan, djokica nikad nisam ni cijenio kao igraca,a ailtonu treba jos vremena.
milovanovic borben, definitivno lider ove ekipe.
bisevac-gaj odlicni, ali eto to odbijanje lopte u drugom minutu nas je kostalo ispadanja.
randjelovic ok, morao je jednom da kiksne nakon odlicnih intervencija.
kastiljo nekako suzdrzan, ali pokazao da moze da se racuna na njega.

Složio bih se u svemu osim da je Milovanović lider ekipe. Ipak on još nije naučio osnovne norme ponašanja, kako bi bio kapiten.

Da nastavim...
Kiks Ranđelovića nije slučajan, a nije puno ni relevantan, jer da je sa druge strane bio neki ozbiljniji tim od, mora se ipak reći, jedne sasvim mediokritetne ekipe Libereca, gol bi pao i mnogo prije toga, iz neke od mnogobrojnih kontri. Jednsotavno je ogromna rupa između vezne linije i odbrane. Kompletna srednja linija se slabo kreće prema nazad, a kao posljedica toga Kastiljo je mnogo puta ostajao sam nasuprot dvojic trojica Čeških vezista. A i zadnja linije je prečesto pokušavala da koriguje tu prazninu pa su izlazili jako duboko. S obzirom da su totalno neuigrani, ofsajd zamku nisu mogli da naprave ni za lijek, pa je protivnik i to lako koristio i pravovremenim utrčavanjima pravio dodatne probleme. Pravo je čudo kako nisu psotigli još neki gol...
Vezni red je u pojedinim momentima djelovao komično. Stiče se utisak da jedino Milovanović posjeduje zavidnu tehniku, dok sotali imaju problema i sa prijemom i predajom lopte. Milijaš djeluje kao da ga lopta svaki put iznenadi i odbija se od njega kao od panja. Kastiljo djeluje tačno i sigurno, ali i on previše šalje neke poluvisoke lopte, koje je jako teško umiriti. Trajković ima svu sigurnost i pregled igre, neophodan za jednog vezistu. Ulaskom je bar pokazao da posjeduje osnovno fudbalsko znanje. Taj "problem" lijevog beka uopšte nije problem. Perović je preveliki komplikator i ne treba ga više uopšte isprobavati na toj poziciji. Anđelković je sasvim pristojan igrač, koji nije ekstra klasa, ali posjeduje osnovne stvari za beka, a to su brzina i centaršut. Da ne pominjem da je za razliku od Perovića, igrač koji zna da igra u posljednjoj liniji... Pantić je definitivno limitiran igrač. On jednostavno ne može bolje i od njega ne treba očekivati previše... Napad je posebna priča. "Debeli i matori" Ailton je ušao u tri prilike i postigao dva gola, od kojih jedan nije priznat, što je više nego što su Đokić i Purović zajedno uradili na tri prethodne utakmice. Đokić je velika enigma, a Purović samo blijeda imitacija Žigića, jer igra slično njemu. Ailton sa kojim kilogramom manjka biće sjajan, jer zna da isprati igrača sa loptom i zna da pravovremeno utrči u prazan prostor... Sve u svemu Kastiljo i Ailton, prelazna ocjena. Milovanonović tu negdje, ostali daleko ispod prosjeka, ali postoji kvalitet samo ga treba pravilno iskoristiti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
romali-romale , romali -romale...........vidimo se iduce godineeee.... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 09:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
The Godfather je napisao:
romali-romale , romali -romale...........vidimo se iduce godineeee.... :lol: :lol:
Daj brate nemoj likovati.Danas zvezda sutra partizan nevidim razlike.Ja sam zvezdaš ali kad partizan igra u evropi kidam se za njega.Svaka pobjeda u evropi donosi i jebene bodove, i zvezdi i partizanu je u medjusobnom interesu da pobjedjuju i jedni i drugi i ne samo za njih vec i za ostale srpske klubove.Hocemo li ikad skupiti dovoljno bodova da ne igramo kvalifikacije za CL????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2006, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
romali-romale , romali -romale...........vidimo se iduce godineeee....

S obzirom na Partizanovu sadašnju poziciju u prvenstvu, iduće godine ćete stvarno biti uspješni u Evropi pošto ćete igrati u Intertoto kupu sa evropskim veličinama iz Gruzije, Moldavije, Finske i Azerbejdžana. Možda vam veliki mag Ješić tamo pronađe i neka nova pojačanja...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]