Ovako.... Ne mogu opisati koliko mi je krivo sto Draza nije pobijedio, jer smatram da je stvarno imao sanse za to...

Steta, zadnji sudija je zeznuo stvar....

Ali sto rece Srle, sve je bilo legalno

, bar koliko se ja razumijem u to... Uglavnom, super je atmosfera bila, i poprilicno dobra organizacija svega.... Samo ipak, dvorana Borik i nije za ovakve dogadjaje jer nema dovoljno vazduha.... Hocu reci, mnogo ljudi je tamo, + sto bar 1/3 pusi i kako sada da bokseri budu odmorni, spremni, sposobni da vrate udarac, kada prakticki ne mogu ni disati... Ja sam jedva disala, a mogu misliti kako je njima bilo... Pa gas maske da su imali... ne bi bilo dovoljno...

Nazalost....
Uvodnih borbi je bilo 5... koliko se sjecam omjer snaga izmedju (nekih Hrvatskih klubova

) i naseg Banjluckog kick box kluba Sektor je bio 1:4, tj... mi smo cetvorostruko bolji od Hrvata.. Jeee!

I mogu vam reci, da su stvarno podigle atmosferu u dvorani....
Sve u svemu, iako je, prakticki, citava dvorana navijala za Drazu, (bilo je i Ivanovih

) Strugara to nije pokolebalo... Naprotiv, valjda mu je dalo snage, ili? A i njegov docek od strane publike bio je za mene pravo iznenadjenje.... Svi su ga toplo docekali, pljeskom, zvizdanjem.... To me bas zacudilo, jer obicno, bar BiH ima titulu: svaki cigo svog konja hvali...

Ma koji god da je pobijedio, zasluzio je... A pobijedio je bolji, ne najbolji...