banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 14:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2004, 17:32
sikman je napisao:

Od ostalih verujem da ce Ceska i CH takodje uspeti da se kvalifikuju.

oh da...
naravno da svajcarci dalje idu...
ajme majko jel pratio iko od vas utakmicu CH:turska (2:3)????
boze sacuvaj...nenormalno je ono bilo.

svajcarci jedva zivi ostali
navijaci flase bacali turski igraci poceli u gardarobi da ih tuku i jedan igrac cak je zavrsio u bolnici.

a kod nas u svici se slaviloooo auuuu hehe :drinking: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 17:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2004, 13:43
Nenormalno velis?.....isto onako nenormalno sto se desavalo na Marakani?

uostalom, sve je pocelo jer je onaj glupan Haggel ili kako se vec zove udario pomocnog trenera Turske i jednog igraca jos na terenu kad je sudija sviro kraj...zato i belaj nastade....

S obzirom kakvu sramotnu kaznu je FIFA na celu sa Blatterom dodijelila FSSiCG bash me zanima kakvu ce kao, Svicarac i veliki anti-nacisticki nastrojen, da dodijeli turcima.......nebih se cudio suspenziji do tamo 2020....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 23:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
Citiraj:

koliko znam u BG igrace niko nije tukao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Svajcarci su zasluzeno otisli na prvenstvo. Bili su vidno bolji u dvije utakmice i tu se zavrsava prica o fudbalu a, nazalost, pocinje opet ona ruzna strana sporta...

Ko je kriv za opstu tucu utvrdice istraga, ali kako stvar stoje Turke ceka drakonska kazna iz prostog razloga sto su fudbaleri Svajcarske jedva izvukli zivu glavu...

Johan Lonfatt, vezista Svajcaraca, izjavio je nakon utakmice za francuski sportski dnevnik l'Equipe:
"Odmah po zavrsetku utakmice smo potrcali prema svlacionici, ali neki od mojih saigraca su dobili udarce od turskih igraca i policajaca. Najgore je prosao Stephane Grichting koga su krvavog odvezli u bolnicu. Takodje, vidio sam kako su batine dobili Vogel i Huggel. Bili smo napadnuti. Ocekivali smo naelektrisanu atmosferu, ali ne i tucu. Ovo prelazi sve normalne granice, netko mi je nakon utakmice prisao i rekao: Zaklacemo vas"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
nije lijepo za cuti ovako nesto ali se vidi da smo mi male mace kakvi su turci... ne treba ni njih ni nas primiti u EU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 00:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
sve mogu razumjeti, dodjes na utakmicu, naelektrisana atmosfre, navijaci provociraju jedni druge, izbije fight... ali da neko napadne igrace, novinare ili druge civile to moze samo bolesna osoba. turci i siptari su hinje bili hinje i ostali.
ovo je off topic, ali hrabi bih fanaticos protestvju ispred sjedisat fife s parolama srebrenica 1995 belgrade 2005 :D
interesuje me sljedeci put kad robijasi nalupaju horde zla oce li i onda ici da se zale :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 08:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
The Joe je napisao:

Ono sto se desavalo na Marakani je decija igra u odnosu na ono sto se desavalo u Turskoj
The Joe je napisao:
uostalom, sve je pocelo jer je onaj glupan Haggel ili kako se vec zove udario pomocnog trenera Turske i jednog igraca jos na terenu kad je sudija sviro kraj...zato i belaj nastade....

Sve je pocelo jos mnogo ranije,medjutim ocigledno je da si ili "dobro" informisan ili pristrasan.
Pocelo je jos pre par meseci kritikom Mislin Kalmi Rej na racun turskog masakra prema Asirijcima.Dolaskom u CH na pripreme za baraz Fatih Terim je poceo psiho teror i podgrejavanje cele situacije izjavama tipa da je mislio da je CH civilizovana i demokratska zemlja,a razlog takvoj izjavi je pisanje CH stampe kako je Volkan (turski golman) rupa i velika sansa.Mislim da ces se sloziti da je pravo svakoga da iznese svoje misljenje o protivnickim igracima.Posle takve Terimove reakcije publika u Bernu je izvizdala tursku himnu,a vrhunac svega je bilo Terimovo ponasanje jos u tunelu u Bernu gde je pokusao da udari Fraja.

Cela situacija se naravno odrazila na desavanja u Turskoj,pocev od doceka na aerodromu,pa zatim napada na bus sa CH igracima.U toku utakmiice videlo se da turskim igracima nije vazna lopta,nego telo i noge svajcarskih igraca,a jedna od posledica takve igre je povreda Gigaxa vec u 22.-23. minutu.
Posle utakmice CH igraci su morali da beze sa terena,jer je pocelo takvo bombardovanje novcicima,stangama od zastava,upaljacima,vlasama vode i jogurtima.U tom pokusaju da se pobegne na sigurno jedan od turskih asistent trenera je udario Behramija (CH igrac),a Hugel je u trku uzvratio,istovremeno ispred Hugela,Alpaj udara Strelera s´ledja.
Sta se sve desavalo u tunelu mozemo samo predpostavljati,a posledicca je jedan teze povredjen igrac CH koji mora 10 dana da nosi kateter,jer je zadobio udarac u genitalije,povredjen jedan od CH trenera,ali jedan snimatelj ARD-a (Nemacki TV kanal).

The Joe je napisao:
S obzirom kakvu sramotnu kaznu je FIFA na celu sa Blatterom dodijelila FSSiCG bash me zanima kakvu ce kao, Svicarac i veliki anti-nacisticki nastrojen, da dodijeli turcima.......nebih se cudio suspenziji do tamo 2020....

Posto ovo nije prvi ispad turskih zvanicnika (slicno su prosli i 2003. nemacki U-21 igraci i treneri),a bilo je jos i drugih ispada i zbog toga su im do sad izrecene razlicite kazne,mislim da je vreme da se kazne malo teze.
Ne znam kakva ce biti kazna,medjutim verujem da ce Turska uz novcanu kaznu biti iskljucena iz kvalifikacija za SP 2010.
Istovremeno deo kazne ce snositi CH savez (verovatno samo novacano,jer do sad nisu imali problema),ali Benjamin Hugl za odgovor na provokaciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 08:40 
Početnik
Početnik

The Joe je napisao:

uostalom, sve je pocelo jer je onaj glupan Haggel ili kako se vec zove udario pomocnog trenera Turske...

ne ne dragi moj... :mad:
imaju snimci gdje se DOBRO vidi kako je taj pomocni trener PRVI jednom svajcarskom igracu ( Valon Behrami) podmetnio nogu i tek TADA je huggel udario!!!!!!!!!!!!!!!

naravno da ce i huggel dobiti kaznu al onako kako su se agresivni turci pokazali, igraci, publika a i trener...to nije sport to je RAT

bas je uzasno bilo al docek na aerodromu juce u kloten-cirih je bio super...
barem nesta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Alpay mi je jak puno! Trči preko cijelog terena, kontaš sad će zgaziti prvog ko mu dođe šaka, a on s leđa nabije u guzicu, onako hinjski, onog Švicarca i ovaj završi u bolnici zbog povrede prepona!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Alpaj je udario Strelera,a igraca koji je zavrsio u bolnici je udario jedan od redara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Sramota za fudbal,,
:-?

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
a to je sve zato sto Svajcarci ne zele Turke u EU, jer ce da navale na njihovu granicu kao na med. Steta sto se to odrazi na fudbal. I smrdljivi Svajcarci ce jedva osjetiti kaznu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
mangia je napisao:
a to je sve zato sto Svajcarci ne zele Turke u EU, jer ce da navale na njihovu granicu kao na med. Steta sto se to odrazi na fudbal. I smrdljivi Svajcarci ce jedva osjetiti kaznu.

Jedina krivica Svajcaraca u svemu tome je sto su u dvije utakmice pokazali da su bolji tim od Turske...

Ako se pokazu tacnim tvrdnje, a postoje i video zapisi o svemu sto se desavalo, Turci ce vjerovatno da budu izbaceni iz iduceg ciklusa kvalifikacija, a vec sad kompletna turska javnost kuka kako se cijeli svijet urotio protiv njih i kako su u oba meca pokradeni. Objektivnom gledaocu revans utakmice moglo je bez problema da bude jasno da Turci, ne samo da nisu osteceni, vec im je sudija i poklonio penal, a da je penal za Svajcarce sasvim opravdano dosudjen. Turcima ovo svakako nije prvi ispad, a s obzirom u kakvoj se atmosferi i pod kakvim okolnostima igraju i ostale utakmice u Turskoj, kazna ce im dobro doci da malo ohlade usijane glave...

P.S.
Na aerodromu je Svajcarce docekao transparent "Dobordosli u pakao"... To mu dodje kao odlika civilizovane zemlje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 12:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:

Kakav glupan....!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Dobro sada koje bio bolji to je tesko reci.....Ali bolji je ko prode dalje..

Utakmice su igarane pred fanaticnim navijacima,pogotovo u Turskoj,,,,

Svicarci si izvizdali tursku himnu,,to nisam mogao da vjerujem da se moze njima to desiti,,, Tenzije su bile velike u obadvije tekme...

Sada ova tuca sto je ispala na kraju,imaju snimci pa neka se kazni ko je kriv....

Neznam samo kao su ce osjecali igarci Svicarske koji su turskoga porjekla..

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 12:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
mangia je napisao:

pricas gluposti.. Svicarci ne pripadaju EU, tako da ih zaboli..

Turci su upravo to i zasluzili, nemaju oni sta da traze u EU.. fuj, koji primitivci :roll:

sto se tice transparenta u Turskoj "Welcome to Hell".. svicarci su svoje reprezentativce docekali transparentima "Dobrodosli u civilizaciju"

Svaka cast svicerima, pokazali su sta je dostojanstvo, kultura i civilizacija.. samim tim sto ne dramatizuju koliko to Turci jos uvijek rade, cakstavise priznaju da su i oni udarali, mada ruku na srce - ko se ne bi branio kad te napadnu onakvi bijesnici..

ovdje mozete vidjeti na diashow napad tursko asistenta trenera na Behranija.. i potom reakciju Huggela

http://www.20min.ch/diashow/diashow.tmpl?showid=5431

klikaj na weiter da predjes na slijedecu fotku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
Dobro sada koje bio bolji to je tesko reci.....Ali bolji je ko prode dalje..

Oooo itekako se moze reci ko je bolji,Turci su se kroz cele kvalifikacije provukli,a rezultat u Ukrajini (Ukrajina-Turska 0:1,a Ukrajina se u tom momentu vec bila kvalifikovala za WM) je u najmanju ruku veoma cudan.Osim toga u Bernu CH je cistom igrom razbila Tursku,a u uzvratu je i pod onakvim okolnostima uspela da postigne 2 gola.

Banjalucki Behar je napisao:
Utakmice su igarane pred fanaticnim navijacima,pogotovo u Turskoj,,,,

Svicarci si izvizdali tursku himnu,,to nisam mogao da vjerujem da se moze njima to desiti,,, Tenzije su bile velike u obadvije tekme...

Zvizdanje suparnickoj himni nije nista novo i redovna je pojava na svim stadionima.Tacno da su u obadve utakmice bile velike tenzije,medjutim isto tako je tacno da su te tenzije stvorili Fatih Terim i kompletna turska javnost.
Utakmica u Bernu je igrana pred fantasticnim navijacima i u fantasticnom ambijentu,a u Turskoj pred fanaticnim navijacima i u gotovo ratnim uslovima,pre,za vreme i posle utakmice,a to je ipak ogromna razlika priznaces.

Banjalucki Behar je napisao:
Sada ova tuca sto je ispala na kraju,imaju snimci pa neka se kazni ko je kriv....

Neznam samo kao su ce osjecali igarci Svicarske koji su turskoga porjekla..

Ovaj put nije bilo igraca turskog porekla u reprezentaciji CH,braca Jakin su povredjeni,a nisu zeleli ni da idu u Tursku da gledaju.
Medjutim mislim da je za BiH zanimljivo da je jedan igrac koji je clan CH reprezentacije(Eldin Jakupovic,poreklom iz Kozarca) takodje bio u Turskoj,tako da cu u narednih par dana imati i neke informacije iz prve ruke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:05 
Početnik
Početnik

cosma je napisao:
mangia je napisao:

pricas gluposti.. Svicarci ne pripadaju EU, tako da ih zaboli..

Turci su upravo to i zasluzili, nemaju oni sta da traze u EU.. fuj, koji primitivci :roll:

sto se tice transparenta u Turskoj "Welcome to Hell".. svicarci su svoje reprezentativce docekali transparentima "Dobrodosli u civilizaciju"

Svaka cast svicerima, pokazali su sta je dostojanstvo, kultura i civilizacija.. samim tim sto ne dramatizuju koliko to Turci jos uvijek rade, cakstavise priznaju da su i oni udarali, mada ruku na srce - ko se ne bi branio kad te napadnu onakvi bijesnici..

hahaha joj boze svajcarska u EU???? :lol: :lol: :lol:
i sta ti treba da znaci "smrdljivi svicarci"
nemas ti pojma

svajcarci imaju nekog respekta i nebacaju jaja i sta ja znam na autobus igraca niti pisu onake izraze na plakate

cosma potuno si u pravu snimci SVE kazu...

vidjet ce se na kraju ko ce kakvu kaznu dobiti al sigurna sam da ce turci vrlo lose proci!!!!!!

Poslednji put menjao °dijana° dana 18 Nov 2005, 13:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Murat Yakin je bio u Turskoj na utakmici, i poslije je bio na veceri sa reprezentativcima CH.. on kaze da je komentator stadiona bodrio publiku da zvizde cim sviceri dobiju loptu pod svoje vodstvo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gde ima informacija da je M.Jakin bio u Turskoj?

Mozda,ne zelim da tvrdim da jeste,medjutim koliko je meni poznato nije bio ni on,a ni Hakan.Njihova majka Emine je bila,pa je moguce da mu tu informaciju ona prenela.Inace njih dvojica imaju nekih problema sa Turskim vlastima (oko poreza) i ne placenim stanom za par meseci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]