banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 17:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Nikola Zigic
PostPoslato: 19 Apr 2006, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Evo bas gledam Arsenal - Viljareal, i kontam nesto, ako su istinite price da ce Zigic najvjerovatnije od sljedece sezone igrati za Arsenal, da bi se on tu bas slabo uklopio. Prebrz je to fudbal za njega, a malo se igra na taj neki nas fazon da se zagradis ispred sesnaesterca i predas loptu nekom iz drugog plana. Odnosno, malo se igra i na neko ubacivanje sa strane, tj. tesko da ce biti kao u Zvezdi da se stalno gura na tu njegovu visinu.
Mislim da bi se Zigic mnogo bolje pokazao u nekom spanskom timu, tipa Atletiko Madrid ili eventualno malo jacoj ekipi. Cak mi i italijanska liga djeluje kao povoljnije rjesenje za igraca njegovih sposobnosti.

Sta mislite?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...gdje god da ode bolje ce mu biti nego u Zvezdi...tek kad igrac zaigra u nekoj jacoj ligi skontamo koliko je zapravo dobar...ja licno mislim da ce mu engleski stil igre odgovarati, ako se moze nazvati engleskim stilom igra ekipe koja nema ni jednog Engleza u svojim redovima, barem kada je prvih 11 u pitanju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 07:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Draco_Malfoy,
mislim da se varas,cak sta vise mislim da bi on bio idealan partner sa Henriem,jer ako si obratio paznju i Arsenal igra na duge lopte cim mu zatvore sredinu terena,a u takvim kombinacijama je potreban covek koji ce da skida lopte.Uz to je pokazao da za njegovu visinu i nije tako spor i sto jos vaznije da nije sebican i da zna veoma brzo da odigra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Tacno, Zigic je dusu dao za ostrvski fudbal. Namijesta lopte glavom po zelji. Odlican je i u igri nogom, za svoju visinu. Sigurno je za klasu bolji od onog Krampa iz liverpoola, ali cinjenica je da Arsenal bas i ne igra tipican ostrvski fudbal. Leprsavi su. Ali ako Henry ode, kao sto se prica, mozda promjeni taktiku i zaigraju onaj dosadni fudbal kao sto su uvijek i igrali, bar prije Wengerove vlade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 14:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Super ti gledas kad mozes visiti po forumu za vrijeme tekme, ako je suditi po vremenu kada si postovao temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 15:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Mislim da bi uz Anrija Zigic dobro dosao Arsenalu, jer ovaj najvise voli napadati po strani pa odatle ubaciti u sesnaesterac (to je i sinoc uradio nekoliko puta cak i tri puta uzastopno).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Meni opet djeluje da je ono neprilagodljiva igra za Zigica. Isto kao sto se Kezman, kao skroz drugi tip igraca nije prilagodio sa tog nekog Holandskog (dosta bliskog nasem fudbalu) na engleski, pa eto opet bolje gura u Spaniji, bar dok se nije povrijedio...
A druga stvar, Zigic ce ici tamo samo ako Henry ode iz Arsenala, tako da taj tandem sigurno nece zaigrati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 07:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Ziga ce k'o perica ognjenovic da zavrsi..samo pazi ........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
Ziga ce k'o perica ognjenovic da zavrsi..samo pazi ........

To je citava poenta. Perici je tad odgovarala i spanska i engleska i italijanska liga, ali ne TOLIKO jak tim kao sto je Real. Mislim da Zigicu nece sjesti engleski ili npr. njemacki fudbal, ali bilo gdje drugo bi se odlicno snasao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 15:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 14:56
marcus_aurelius je napisao:
...gdje god da ode bolje ce mu biti nego u Zvezdi...tek kad igrac zaigra u nekoj jacoj ligi skontamo koliko je zapravo dobar...ja licno mislim da ce mu engleski stil igre odgovarati, ako se moze nazvati engleskim stilom igra ekipe koja nema ni jednog Engleza u svojim redovima, barem kada je prvih 11 u pitanju...

Slazem se. Arsenal nije bas skolski primjer engleskog fudbala.

I inace, bolje je da ode, pa da zaista vidi koliko vrijedi, bice bolje i njemu i nama, naravno AKO zaista vrijedi a ne ovdje da se krshi sa hajdukom iz kule i sl. glupostima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni se cini da Venger zna sta radi... Ako ga on trazi, znaci da mu je potreban. Venger ove sezone nije imao priliku da sastavlja tim po svom ukusu, vec je morao da se prilagodjava finsijskoj situaciji u klubu. S obzirom da u timu ima Rejesa, Hleba i Van Persija, po orjentaciji probojne krilne igrace, logicno je da ce mu trebati i sidras u napadu, koji bi nabacene lopte sa krila pretvarao u golove... Znaci da ne bi puno mijenjao sistem igre i ukoliko Anri ode, jer je Zigic za svoju visinu dovoljno pokretljiv, a definitivno bi bio opasniji u kombinaciji sa pomenutom trojkom... Ukoliko Anri ostane, onda bi imao jos bolju opciju. Idelan kombinacija napadackog tandema je pokretljiv i brz napadac, koji se dobro krece i bez lopte i otvara prostor za igrace iz drugog plana (Anri), a usput je dobar i u skoku, dok bi drugi bio klasicni sidras dobar u skoku. Znaci vise napadackih opcija. U samoj igri bi se mogle praviti improvizacije, jer bi po potrebi Anri mogao da djeluje iz drugog plana zajedno sa veznim igracima, a da ne pominjem da bi imao vise slobode u igri jer protivnicki stoperi ne bi bili skoncetrisani iskljucivo na njega. Zigica bi recimo uvjek morao da prati makar jedan stoper sto bi Anriju ostavilo ogroman prsotor za igru jedan na jedan, jer bi ofanzivni bocni igraci Rejes i Hleb izbacivali iz faze odbrane protivnicke bekove... Kombiancija ima milion, a mislim da Venger bas trazi takvog igraca, jer je Piter Krakati Krauc bio na korak od Arsenala prije nego sto ga je zdipio Liverpul, a Zigic je dosta pokretljiviji od Krake, tehnicki je potkovaniji i bolje se snalazi kad je lopta na zemlji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sta ti naprica nama..........
cudi me da nisi vec negdje na klupi nekoga velikana evropskog' :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 18:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2002, 01:00
sudeci po dresu ti bi radije Ivicu ilijeva u Arsenal :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 18:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajd zivi bili pa vidjeli, mada ja stojim pri svome nakon sto sam vidio igru Arsenala protiv Viljareala...

PS
Sta je bilo i gdje je Slavoljub Muslin?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 03:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
draco je li ti ono reche i da ce se belgija plasirati na sp?

shto se tiche zigica mislim da je bar za klasu bolji chovek od perice, a da ne govorim o kvalitetu kao igracha. bilo koji klub koji dobije zigica, dobice pojachanje, jedino ako ga neki trener ne usere.

ps shto se tiche kezmana, pa on kod murinja i nije neku shansu dobio da bi se moglo diskutovati o njegovom kvalitetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 20:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AdelonE je napisao:

shto se tiche zigica mislim da je bar za klasu bolji chovek od perice, a da ne govorim o kvalitetu kao igracha. bilo koji klub koji dobije zigica, dobice pojachanje, jedino ako ga neki trener ne usere.

ps shto se tiche kezmana, pa on kod murinja i nije neku shansu dobio da bi se moglo diskutovati o njegovom kvalitetu.

Pa sto ga je onda kupio kad mu nije dao sansu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
AdelonE je napisao:

vid' tebe, pa sta je murinjo sve nakupovao i prodao za 2 godine....ima kesu odrijesenu i shica redom......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
AdelonE je napisao:

vid' tebe, pa sta je murinjo sve nakupovao i prodao za 2 godine....ima kesu odrijesenu i shica redom......

E ljudi, ccc - pa citajte malo i izmedju redova: Naravno da mu je dao sansu. Uostalom nisu samo utakmice gdje se igrac procjenjuje. Vjerovatno je skontao da mu nece odgovarati jos nakon prvih par treninga. Kasnije ga je i ubacio par puta (bar se ja sjecam toga), al' ocigledno Kezman nije bio u mogucnosti da se uklopi sa ekipom i zamislima trenera...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2006, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Murinjo :D :D :D
Samo cu reci 45.000.000 za Mikaela Essiena i 38.000.000 za Shawn Wright-Phillipsa, a obojica greju klupu.Nitro, bukvalno sam iskoncipirao svoj post, ali kad sam video tvoj nisam ga otkucao. Svi pominju tandem Henry - Zigic, a Henry ode, tako da od tog nema nishta. Lichno mislim da ce se Zigic mnogo bolje slagati sa REyesom, jer je Reyes dosta zahvalniji igrach. I josh ta stvar sa Wengerom i njegovom iskompleksiranoscu visokim igrachima, poznato je koliko je bio opsednut onom motkom od Petera Croucha, a chinjenica je da Zigic igra mnogo bolje od njeg.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 03:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Citiraj:
E ljudi, ccc - pa citajte malo i izmedju redova: Naravno da mu je dao sansu. Uostalom nisu samo utakmice gdje se igrac procjenjuje. Vjerovatno je skontao da mu nece odgovarati jos nakon prvih par treninga. Kasnije ga je i ubacio par puta (bar se ja sjecam toga), al' ocigledno Kezman nije bio u mogucnosti da se uklopi sa ekipom i zamislima trenera...

chitaj ti redove (izmedju redova je komplikovano). kezman je za 1559 minuta koje je proveo na terenu u chelziju dao 7 golova, a ako znamo da je uvek u 90% sluchajeva ulazio sa klupe onda to uopshte nije losh prosek. a tu prichu gde se igrach procenjuje ostavi nekom kompetentnijem!
pa je li logichno dati extremne pare za choveka (znam da je u atletiko preshao za 5,3mil funti, a chelsea ga je platio dosta vishe kad je dolazio iz psv-a) i onda skontati da se on ne uklapa u ekipu? ko je tu lud? a vec gore su ti ljudi naveli igrache koji sede na klupi u chelziju a doshli su kao pojachanja u chelzi!

ma murinjo je jedna iskompleksirana budala. mislim svaka chast shta je sa portom uradio, al imati jednog abramovicha za gazdu a ne uzeti ni jedan evropski trofej, aj zdra'o. pa samo kad se setim sa kakvim je terenom dochekao barsu! spremio njivu da ih uspori.
a da ne govorim kako je sad izduvao protiv liverpula u FA kupu. ako je romanu dosta titula shampiona u engleskoj, onda je i meni :D

ps zigic josh nije potpisao za arsenal, o chemu vi prichate? :wink:[/quote]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]