Kao prvo tema je ovdje Borac,,ali hajd nema veze,,skontaces i to polako..
Decko ti si totalno otrovan naconalizmom...
Citiraj:
jos me nesto zanima Behar,zasto jednostavno ne pises po forumu Bihfanatikosa,nego ovdje nama seres,muka nam je covjece od tebe,zar ne vidis da si ovdje samo .ebeni Parazit,Crv.....!!!
Óvo je forum moga grada,, Libo me za BHfanaticose.........
A tebi ako je muka ide na neki drugi forum,,,,
Citiraj:
Ovdje te malo ko podrzava,e alo ti pricas o nekoj tamo Bosni,eeeeeeeeee pa ljudi su ginuli i sta bi sad trebalo da Bosna bude moja drzava,da pjevam Napred Bosno........ocu qrac uvek cu pjevati "ubi zakolji da turcin ne postoji",kao sto kad ja dodjem u Zenicu,ili u Banovice meni pjevaju "Srbe na Vrbe",ili u Mostaru mi dizu parole Ante Pavelica,alooooooooooooooooo majstore vozi odavde smucio si mi se bolan....!
Pjevaj sta god hoces i navijaj za koga god zelis,, To svako ima pravo,,u cemu je problem,,, Ko trazi od tebe navijas za BiH??
Citiraj:
Lijepo promjeni forum pisi tamo na onom forumu sta oces .ebi nam majku Srbsku koliko oces,samo vozi odavde,ovdje si jednostavno ne pozeljan vise!!Shvati da je ovo RS,da ovo nije jebena Bosna i da nikad nece biti,bar ne u dusi ovog napacenog svijeta,pogotovo ljudi koji su prosli rat,pa ja samo citam sta vi pisete na ovom forumu,kao dozvoljeno je ponjeti zastavu RS na tekmu u Beogradu,pa dozvoljeno je ako oces da prodjes kao Bojan Majic(pokojni navijac Vozdovca)koji je dobio noz u vrat!
Ja nikoga nevrijedam, pogotovo nebi psovao majku jednome narudu sa kojim zivim,,,Zasto to da radim??
Banjaluka je uvjek bila u Bosni i bice,,Banjaluka je u RS pa sta,,,ko me to smeta,,meni sigurno ne,,,
quote] Moderatoru porucujem da me sad banuje,ako oce zbog ovoga,vise tvarno nisam mogao trpiti to pljuvanje po nasoj drzavi i velicanje Turcizma,tebi je po volji,radi sta oces!!!!!!!!!!
Citiraj:
Neznam na koju drzavu mislis,, neznam sta znaci pljuvanje za tebe??
Decko moj savjet ti je da se opustis malo,,,,
Libo mene za politikom i nacionalizmom,,,, Ja neznam da je neko od naroda nesto dobijo od toga,,,,,
Hajd u zdravlje,,,
Citiraj: