banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: SCG-CRO 74:71
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
jel neko ovo gledao? Mene je malo zabrinulo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ma igrali su sa 7% snage, jedino su ih razbijali Rakocevic i Milojevic!!! Ovo im je prva utakmica u ovom sastavu poslije visinskih priprema, tako da jos nisu odradili ni jedan suterski trening! Sut je bio katastofa!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
daj boze da je tako!

nisam bash gledao kosharku (gledo fudbal) al kad god prebacih vidim da je guravo! ipak su ovi hrvati trenutno zeleni za scg i trebalo je biti vishe razlike. Videcemo sutra prtiv litve, mozda se poprave!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Sondri je napisao:
Ma igrali su sa 7% snage, jedino su ih razbijali Rakocevic i Milojevic!!! Ovo im je prva utakmica u ovom sastavu poslije visinskih priprema, tako da jos nisu odradili ni jedan suterski trening! Sut je bio katastofa!!!

nije im prva. igrali su sa nekom ekipom, sa K, ne znam kako se zove. samo je bila zatvorena za javnost. pobijedili ih nekih 40 razlike. a i ekipa je bezvezna bila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko se komentaror Hrvat isfuro na Milojevica, kaze:
"Gdje god je lopta il neka guzva eto Milojevica da ju pokupi!!!"
Uzeo im je jedno 10 skokova samo u napadu, ima srce vece od cijele usrane Crne Gore, samo sjede pizde lijene, niko nece ni da ustane ni da navija! Bolja bi atmosfera bila u Boriku!!! Samo se malo naloza kad Gurovic udje i to je to! 3 minute do kraja gubimo 3 razlike a oni sjede i pricaju na mobilne!!! :fist:

Milojevica za predsjednika!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a jaric je bio pospan jer jos nije " prebolio " vremensku razliku. tako kazu :roll:

kako je on igrao???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 05:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
rakočević i miloje odlični.
jarić i radman totalno van forme uz radmanovu očajnu frizuru, osim ako to nije pokušaj zaplašivanja protivnika.
ko drži avdalovića u ekipi, čovjek ne smije da prevede loptu preko centra, potpuni promašaj.
krstić i više nego dobar.
miličić kanta.
bodiroga po običaju spor, ali korektan u odbrani.

generalno smo u odbrani bili solidni, skok treba popraviti i naravno odraditi masu šuterskih treninga. fale nam kontrolne utakmice. mislim da naši predugo čuče po tim planinama. litva će nas vjerovatno rasturiti. volio bih da griješim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 07:52 
Zaista se vidjelo da je ovo prva utakmica i da su igrači još teški.

Za šut nisam iznenađen jer to tek sada treba da se trenira kao i sve ostalo ali me je zabrinula odbrana jar su nas hrvati probijali svaki put.

Avdalovića treba otjerati i priključiti pripremama BIH (i onako je iz Hercegovine) a umjesto njega uvoditi Popovića koji je odličan igrač.

Miloja je odličan ali on sam ne može igrati na krilnom centru. Tomašević je kao povređen mada postoji mogućnost da propusti EP. Ali šta je sa Drobnjakom. Jedna takva sirovina bi dobro došla kao zamjena Drobnjaku. Radman je više tri nego četri a frenka mu je prava američka.

Krstić odličan a kada mu se pridruži rebarac i uz Miličića to će biti dovoljno.

Rakočević kao i uvijek borbeno i po meni uz miloju i krstića nosioci repke na ovom takmičenju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tek sada se vidi da nam fali jedan miloš vujanić.
šteta što u reprezentaciji nema mjesta za lukovskog. on je za klasu bolji igrač od onog smiješnog vuleta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Starno je bilo smijesno slusati komentatora i "strucnog" konsultanta na HRT-u. Par Slavko Cvitkovic i Aleksandar Petrovic samo sto nije poceo pricu o internacionalnoj zavjeri sudija protiv hrvatske kosarke. Tako recimo Petrovic u dvokoraku koji napravi hrvatski kosarkas vidi bar tri cetiri faula na njemu u ta dva koraka. Faulovi u napadu koje su pravili Hrvati su sve sami nepostojeci, a konstanti koraci koje je pravio njihov najbolji igrac Giricek "se u NBA nikad ne sviraju" sto znaci da ne bi trebalo da se sviraju ni u Evropi. Rekao sam jos u toku utakmice da ce da pojedu svoje mikrofone od muke ako izgube i ovu utakmicu u kojoj su prakticno stalno vodili. Najsimpaticniji detalj mi je ipak bio kad je Popovic krenuo na sut za tri poena a Petrovic dreknuo "AJMO POPE" kao da je finale svjetskog prvenstva...
Salu na stranu vidjelo se da nasi pucaju od snage, ali na taktickom planu su jos daleko od svog nivoa. Na momente su i pokazali nesto od repertoara, ali ima jos da se radi i to poprilicno. Jaric je dosta kasnio na pripreme i treba ga razumjeti. Ne treba odmah ocekivati cuda od njega. Rakocevic - ne treba komentar. Covjek igra kao i prethodne dvije sezone - majstorski. Stvarno je od malog zujana postao pravi igrac i svaka mu cast. Milicica treba vratiti u Vrsac da okopava kukuruze posto nije ni za traktora, zali Boze 213 cm visine i lijeve ruke. Ne mogu da shvatim da je neko ono cudo izabrao kao drugog na draftu... Radmanovic mi je najveca enigma. Onako pokretljiv i brz, 207 cm visok, jos visok sut i brz izbacaj, pa strava odraz i prvi korak. Taj bi morao da razbije svakog i da 'ladno ubaci 20 poena bez umaranja, a on nista. Nadam se i od njega necemu boljem. Milojevic je srce reprezentacije. Ima srce ko stara Jugoslavija. Bude li ovako srcano igrao na prvenstvu nema da se bojimo nikoga. Bodiroga je malo omatorio. Nikad nije ni bio brz, a sad je jos usporio. Pod stare dane poceo da se oslanja na sut, ali u njega nikad nisam sumnjao pa neam potebe ni sad. Previse je zaduzio reprezentaciju i njemu niko nema prava rijec da kaze... Za Krstica takodje nemam rijeci. Odlican, mada slobodna bacanja mora da popravi pod hitno...

A da ne zaboravim... Jeste li vidjeli onog Bagarica pred kraj utakmice. Stvarno me zanima da li bi se usudio da tako nesto napravi i u Beogradu. Mislim da se ne bi glave nanosao na ramenima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemoj mi milicica dirati to mi je zemljak 8) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ne bi da ponavljam ono sto je vec napisano, uglavnom se slazem sa vama. moji kandidati za ispadanje:

1. milicic - kao da si drvo posadio na terenu...

2. gurovic - mislim da je svima jasno da je njegovo vrijeme proshlo...

3. avdalovic - sve ono shto je nitro napisao...

4. tomashevic - nikad mi se nije ni svidjao...uostalom, sad je tu fenomenalni milojevic

nego vidim hrvati uzeshe litvance, dok su nashi ochekivano uzeli slovence neshto manje od 10 razlike. nisam nishta od toga gledao, pa stvarno ne znam kako je ko igrao. ovi rezultati vec sada pokazuju da ce prvenstvo biti dosta teshko i neizvjesno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 00:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
4. tomashevic - nikad mi se nije ni svidjao...uostalom, sad je tu fenomenalni milojevic

Ne diraj Tomasevica, jedini igra srcem posto nista drugo nema! U napadu nije bas koristan, al igra odbranu ko lud i u skoku je najjaci! Dobro tu je sad Milojevic(srpski ser Charles), al izbacice nekog drugog, Tomas jednostavno mora igrati, makar samo zbog borbenosti!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 00:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
nego vidim hrvati uzeshe litvance, dok su nashi ochekivano uzeli slovence neshto manje od 10 razlike. nisam nishta od toga gledao, pa stvarno ne znam kako je ko igrao. ovi rezultati vec sada pokazuju da ce prvenstvo biti dosta teshko i neizvjesno...

Ma Litvanci su igrali ocajno, valjda nisu htjeli da otkrivaju taktiku posto igraju s Hrvatima u grupi na evropskom! Macijauskas nije igrao ni 20 minuta, to sve govori! Neki mutavi centar naseg prezimena je sjebo utakmicu, umislio lik da moze pogoditi trojku i zadnja 3 napada je on sjebo sutem za 3, a ima bar 2,10m visine!!! Hrvati imali oko 40 bacanja, komentator kaze vracaju sudije za kradju protiv Srbije, mamu im izkompleksiranu jebem!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sondri je napisao:
Neki mutavi centar naseg prezimena je sjebo utakmicu, umislio lik da moze pogoditi trojku i zadnja 3 napada je on sjebo sutem za 3, a ima bar 2,10m visine!!!

Vjerovatno mislis na Lavrinovica. Nije uopste naivan ni mutav, a mislim i da je prilicno dobar suter... Inace litvanski centri su odlicni suteri sto im daje mogucnost za lakse otvaranje prostora u protivnickom reketu, a kako su im bekovi prodorni imaju puno vise opcija u napadu...Inace Litvanci su odmah na pocetku priprema poceli rad sa loptom, kako rece HRT komentator "kod njih nema penjanja po planinama, vec odmah u salu"...

E sad nasi protiv Slovenaca. Isto kao i protiv Hrvata, osim sto je Radmanovic bio nesto bolji... Popovic je bio odlican. Cini mi se da je Avdalovic blizu ispadanja iz reprezentacije, jer bi Popovic bio bolja alternativa za Jarica i Rakocevica. Ima osjecaj za igru i zna da generise ritam igre, kad treba povuci a kad stati na loptu. Po meni puno bolji izbor od Avdalovica.

Inace Slovence je neko proglasio za favorita iz sjenke na prvenstvu. Mora da se neko salio, jer veceras nisu pokazali ama bas nista...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 02:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma ljudi...
Sto se tice Milicica,prijatno me je iznenadio sto se tice odbrane.
Nemam pojma ko ce od kandidata da otpadne ali bih volio da ostane i Milicic i Rebraca!Ipak smo najtanji pod obrucem i treba da imamo najveci izbor upravo pod kosem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Za mene je Jaric daleko najbolji,,,,A forma ce se popraviti sigurno prvenstva,,,Jedino me brine navijanje crnogoraca,,,ko da hoce da se ocjepe :oops:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jadni komentator na cg televiziji nije se niti jednom usudio reći NAŠA reprezentacija, već iskljiučivo SICG, ili tim željka obradovića ili plavi.
hm, kao da je zaboravio da tamo igraju i SRBIJA I CRNA GORA.
baš me zanima hoće li tako govoriti i ako osvojimo jednu od medalja.
hoće li onda biti NAŠI ili tamo neki su nešto osvojili.
cg licemjerstvo nema kraja. trebamo se što hitnije od njih odvojiti, što dalje to bolje.

inače, miličić je sinoć bio svijetla tačka u našem timu. pa onim rudarima je lupio 6 ili 7 banana. u odbrani je veoma dobar, u napadu su mu ruke malo tvrde.
čekamo još tomaševića i rebraču. previše lopti gubimo pod svojim košem i još uvijek naši loše skaču. sinoć smo slovencima dopustili 6 ili 7 duplih napada. to bi neka ozbiljnija reprezentacija kaznila.

dosta nepovezanosti u napadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Pa jebote izgleda da svi bjeze iz zajednice,,,Samo je je mi ovdje hocemo :lol:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
i da, scepanovic me sa svojim "sigurnim", te nerijetko nerezonskim shutevima za 3 poena dosta izbija...po meni on je samo jedan izvikan igrach i nishta vishe.

za tomashevica stoji da ima srce, te da je jak u odbrani. nikada se nije desilo da odbije poziv u selekciju, i zato mu skidam kapu. ali ipak chovjek mi nikako ne lezhi pa da ga jebesh. trenutno imamo dosta visokih igracha, pa on i nije potreban. ali i pored svega toga vjerovatno ce ostati, prvenstveno zbog neizmjernog povjerenja koje u njega ima obradovic.

sve u svemu, imaju kvalitet da pucaju na visok plasman i iskupe se za atinu prosle godine, te 6. mjesto na proteklom prvenstvu.

СРБИЈА! :drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]