Astor_Piazzolla je napisao:
sikman je napisao:
Mislim da smo negde vec jednom diskutovali,na ovom forumu,o potrebama i koristo GY-lige.Tada sam se pridruzio grobarima (jer je istina da su oni prvi bili protiv ove lige) i tvrdio da srpske ekipe nemaju nikakve koristi,nego samo stetu,jer imamo dovoljno jaku ligu i bez njih.Od 8 ekipa koje ucestvuju u zavrsnici 4 su srpske i sve su prosle u polufinale sto je i najbolja potvrda da je GY-liga samo unistavanje nase kosarke.
Zasto ?
Pa samo smo dokazali da je srpska kosraka i dalje najjaca !!!
Slijedece godine 5 srpskih klubova.
I gdje je tu steta ???
ova GY liga je isto posjecena kao i 1 liga scg.najvecu korist od ove lige imaju slovenija i hrvatska,tu je i bosna,dok NAJMANJU korist ima srbija.mislim da se mozes sloziti sa mnom u ovome.samo to zelim da ti kazem.pored vojvodine ima jos ekipa.tu su i sloga iz kraljeva,borac cacak,lovcen...
svaka od ovih ekipa ima publiku koja dolazi na njihove utakmice.tu je rijec o 2000-3000 ljudi,sto (moras priznati) nije malo.
P.S. izvinite na malim slovima ali sam zurio
steta je u tome sto ostali dijelovi srbije koji imaju odlicne ekipe (kao npr. vojvodina) ne ucestvuju u GY ligi.ne treba nama cibona,olimpija ili npr. bosna da bi imali kvalitetnu ligu.
prva liga od prije 3-4 godine je bila jedna od boljih u evropi.
pozdrav
Pored Vojvodine,ko jos ? Niko...
A slijedece sezone SCG ima 5 timova tako da je tu i Vojvodina, najvjerovatnije , a ostali u ligu SCG. To je kao druga liga. I sta je sada tu stetno??? to sto buducnosti slijedece godine nece biti ??? Pa kako igraju i ne zasluzuju da budu tu.