banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2004, 20:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
:D :D puna podrska navijcima Borca Vulturesima ,vise netreba dozvoliti da se ova takozvana zajednicka liga igra ,svaku utakmicu treba ovako prekinuti Srpski klubovi zasluzuju da igraju sa svim ostlim Srpskim klubovima u ujedinjenoj srpskoj ligi ,da igraju sa partizanom,Zvezdom,Vojvodinom...................
danas je lik uleteo na teren izudaro igraca Sarajeva kojeg su izneli na nosilima ,posle muslimani nisu hteli da igraju dok se neisprazne trebine i kad je murija pokusala da isprazni trebine doslo je do opsteg haosa ,muslimani su pobjegli iz Bl ko munje...............

Sto su dosli kad su znali da su ovde najebali............

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2004, 20:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
a turaka jes vidio ti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2004, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
i sad se sigurno ponosite time....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2004, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ja taman poso na pivo s rajom , kontam sad ce kraj prvog , kad ono picvajz...jebiga (zbog piva)...a i nije neka liga...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2004, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bijo sam na tekmi,,jebiga mislo sam da´ce biti nesto novoga ali u stvari sve po starom,,,Svi smo zaboravili na probleme i okrenuli se nacionalizmu i primitivizmu,,

Umjesto da pobjdimo tekmu vako ce mo izgubiti 3 boda..dobice mo kaznu,,,,I tako tonemo sve nize,,,,Steta :( :( :( :(

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 05:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ne znam je li pametno bilo uleteti pred kraj poluvremena pri pozitivnom rezultatu za Borac!!!??????? pitajte momka koji je napravio prekid koliko je para od brane jankovica dobio za to!!!!! shto se mene tiche tako se ne voli klub niti se brani srpstvo!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 09:44 
Veteran
Veteran

Utakmica se treba ponoviti ili se treba registrovati 3-0 za Borac a ne za sarajevo posto gosti nisu htjeli izaci na teren !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
POTPUNO ISPRAVAN POTEZ IGRACA I UPRAVE FK SARAJEVA!!!!

Isto su trebali poduzeti i igraci Celika ali eto nisu jer su isli na korektnost i na smanjivanje tenzija.
Prvi post iz ove teme govori sve kakve interese imaju pojedinci pa cemo da vidimo gdje ce sve zavrsiti.Navalili ljudi da igraju u srpskoj ligi gdje ih oni gledaju kao strance i ne pada im napamet da primaju nekog tamo Borca u ligu!
Ja mislim da je Borac pri kraju!Steta jer je imao stvarno dobru tradiciju.Ali eto,"napao ga je rak" tako da tu spasa nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
AdelonE je napisao:
ne znam je li pametno bilo uleteti pred kraj poluvremena pri pozitivnom rezultatu za Borac!!!??????? pitajte momka koji je napravio prekid koliko je para od brane jankovica dobio za to!!!!! shto se mene tiche tako se ne voli klub niti se brani srpstvo!!!!!!

ova liga je stvorena korupcijom ,pojedini ljudi su dobili ogromne pare da stvore ovu takozvanu zajednicku ligu,podrzavm svaki legitiman otpor naroda jer ako narod neuzme u svoje ruke svoju sudbinu i ne razvali sve ovo sto su korumpirani politicari,kvazi sportski radnici i ostali poltroni uradili necemo imati dobru buducnost...............

Vise netreba dozvoliti da se odigra nijedna utakmica ove lige,sve utakmice koje se igraju u Srpskoj treba prekinuti silom,pozivam sve navijace da to urade,Srpskim klubovima je mjesto sa ostalim Srpskim klubovima a ne tamo sa nekim turcima iz pederacije

Banjaluka je u Srpskoj a Srpska ce u skorijoj buducnosti biti dio Ujedinjenih Srpskih Drzava,za to se borimo za to zivimo

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
A, slatko bi kad Leotar uze prvenstvo.
;)
Ne, na zalost... Vandalizam je previse u krvi. Ovako se ne voli tim za kojeg navijas.
Taj incident niko nije trebao...

I, jos Borac vodi 1:0 :oops:

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...vecina tekmi se zavrsi nekim sranjem , a ja i dalje dolazim redovno na vecinu tih sranje...neko nije u dure ...il ja il nesto sa sportom ne valja...pogotovo kad dodju ovi iz federacije -muslimanskog dijela obavezno bude neka pizdarija...sa hrvatima je mnogo bolje...martin vanjak je bas simpatican lik i raja u bl ga voli...tu i ima nekog sportskog ugodjaja , a sa ovima uvije nastavak rata...
...odsad samo gledam novogodisnji turnir u malom f. i to samo mladje kategorije...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 20:36 
Veteran
Veteran

Izgleda da ce se registrovati 3-0 za RACBO !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 10:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Cetnik BL hajde ti nazad odakle si i dosao a "TREBINE" ostavi za ljude koji vole doci na tekmu i gledati fudbal. Vjerovatno si neki teski luzer koji nije ni svjestan gdje zivi ni sta zeli. Sanjas previse momak!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Ovo je cista sramota i dok god ima likova kao sto je cetnikBL i onaj huligan sto je utrcao na teren, Borac nece mrdnuti iz ovog sivila. Taman sam se ponadao da ce biti nesto od Borca, malo odahnuli od ove finansijske krize, i reko napunice se tribine da podrze svoj klub da pobijede Sarajevo...kad ono "vulturesi" napravili sranje.
I jos oni misle da su ucinili uslugu Borcu, a oni ga guraju u propast. Dobro nisu svi takvi, ima dobrih likova, ali koliko sam vidio to su sve klinci od 15tak godina, pijani i naduvani, zeljni tuce sa policijom....
CetnikBL...kakva crna srpska liga, da igraju sa Zvezdom i Partizanom, kad ne mogu pobijediti Modrice i ostale bh. ekipe.
Ne znam gdje ti zivis, ali meni se cini da ti na licnoj karti pise BiH, da imas BiH pasos, registraciju, a ako te to vrijedja, ti majstore preko drine pa zivi u Srbiji, znas kako ce te oberucke prihvatiti....a ni u Srbiji ne "srbuju" koliko ovdje neki pojedinci...
Ujedno steta i sramota za Borac, i steta sto zbog pojedinaca pravi Vulturesi dolaze na los glas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 17:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Nebi ja rekao da su tzv Vulturesi napravili prekid vec je to bio jedan mali kompleksas koji je smatrao da ce ga na taj nacin primiti kao punopravnog clana raje posto je onako "hrabro"-treba imati muda do Tokija za ono, skocio Sarajliji s ledja za vrat.
Koliko sam ja cuo niko ni nezna malog glavonju od ovih iz prve ekipe lesinara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...mali je bio 100% naduvan...mesto vutre traba mu trava(prava)...za volove nije nista drugo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I sad zbog jedno mangupa sve se upropasti.Sta je time htio reci.Ako istinski voli Borac nek dodje na tekmu i navija a ne da prekida utakmicu.I ponovo novi skandal za Botac.Izgleda nekom nije dovoljno onaj bod sto je oduzet Borcu pa sad hoce jos.

A ako se registruje 3-0 za Sarajevo,eee onda to nije u redu.Pa ko nije htio izaci ne teren,ciji igraci...Sarajeva.Pa onda treba 3-0 za Borac,ili da se ponovi bez "navijaca"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ama ljudi nema taj decko veze s Borcem a jos manje s Vulturesima. Slusao sam da je registrovani narkoman i tako nesto i da je u tom trenutku bio pod uticajem gadro (ocito jeftinog heroina), a posto je vece prije bio na zurci u hall-u vjerovatno je sav izbezumljen otisao na tu tekmu, jer je i ulaz bio dzabaka a on k`o sav iskompleksiran ode na zapad jer tamo nikada ne ide i...rasprica se ja a laprdam! :roll:
Elem, to je jedan od BL ulicara kojih ljudi imate na pretek u nasem vrlom gradu i to je jednostavno tako, k`o da on nesto zna...ali ono sto je u stvari zapanjujuce je nemarnost policije i sektora jer je tekma proglasena za "utakmicu visokog rizika", pa kako onda on moze da se useta pored mase drotova, koji gledaju na tribinu a ne tekmu, i udari fudbalera Sarajeva??? Meni licno tu nesto smrdi, sve mi se cini da je radjeno na tome da se demonizuju Vulturesi i smanji njihov kredibilitet kojeg ionako nemaju :( :( !
Ne iskljucujem ni mogucnost da je primio kes od uprave ili recimo neke politicke partije, necu sad da aludiram ni na sta ali u nasoj drzavi.....
Zato, molim vas da razmislite dobro o svemu prije nego pljunete na Vulturese i uopste ljude koji vole Borac. Greska Vulturesa je samo u tome sto su ga branili od milicije, trebali su ga ili oni predati ili ga sami natuci...ajd uzdravlje!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...e , ova ti se pozlatila...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 18:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Centar javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka saopštio je danas da je pokrenut disciplinski postupak protiv deset policajaca zbog propusta u obezbjeđenju fudbalske utakmice Borac - Sarajevo, koja je igrana u subotu u Banjaluci.Policija saopštava da je nakon incidenata sudiji za prekršaje privedeno 11 lica, među kojima i pet maloljetnika.Navodi se i da je nerede izazvao Srđan Nišić (1975.), koji je utrčao na teren i udario fudbalera Sarajeva Mirnela Sadovića.Nišić je dentifikovan sinoć, nakon što je dovezen u stanicu hitne pomoći zbog uzimanja narkotičkih sredstava. Prebačen je u Klinički centar Banjaluka, gdje je pod nadzorom policije.U saopštenju se navodi da je grupa navijača Borca spriječila da policija privede Nišića i da su tom prilikom napadnuta dvojica policajaca.Utakmice Borac - Sarajevo prekinuta je u 45 minutu, a u vodstvu je bila domaća ekipa.

znaci narkos.pa hajde da je ovo uradio iz nekih svojih ideala,pa bi nekako i imalo smisla.zanima me samo da li mu je brane jankovic dao 20 ili 30 km da napravi sranje?

ali najveca provala su 'sector security' i murija koja je opet dobila batine na istoku :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]