banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 55  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI RIO 2016
PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Daljac je napisao:
Pfc88 je napisao:
Meni sve crvenilo neko u lice udara. Da li su ovi ljudi zasluzili ovakvog "voditelja". Majku ti boziju na sta ovo lici. Covjek dosao odraditi posao i uzeti dnevnicu, emocija nula "bodeva". Kao da je iz hrvatske dosao u pm.

ista reakcija. prestao gledati zbog toga. strašno. nizanje imena i prezime, nizanje imena i prezimena, nizanje imena i prezimena, bez strasti, bez kreativnosti. sramota.

Ihhh dobro je bilo dok je samo nizao imena i prezimena. Kad poce covjek voditi navijanje kao u prvom razredu osnovne skole. Jebo ga onaj ko ga postavio za voditelja.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Pfc88 je napisao:
Ihhh dobro je bilo dok je samo nizao imena i prezimena. Kad poce covjek voditi navijanje kao u prvom razredu osnovne skole. Jebo ga onaj ko ga postavio za voditelja.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Де стави спојлер мат'ре ти... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da on samo prima :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
дринин вук je napisao:
Pfc88 je napisao:

Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od ovog ce pojedini imati gore strahove nego od Slobe :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2016, 11:00
Freak on a leasH je napisao:
Ti sad postavljas pitanje totalno nakrivo nasadjenog svijeta i svega sto nas okruzuje...sa moralne strane izuzetno je debilno da se za pikanje lopte dobijaju pare puno vece od neke plate doktora ili ucitelja....medjutim odavno su moralne granice nisko....ne samo kod nas, nego svugdje u svijetu...ima par intervjua koje je dao fudbaler Ivan Ergic koji objasnjava te stvari....problem je samo sto si se ti okomila na neke vaterpoliste ili rvace koji stvarno su zadnja rupa na svirali kad je sport u pitanju i za sve sto rade dobijaju mizeriju...

da li se treba ulagati u bazene? naravno. kamo srece da svaka skola ima svoj bazen sa toplom vodom.

ali da li treba vaterpolistima davati desetine hiljada za nagrade a kasnije i penzije? ne.

naravno da je iskrivljena slika ali to je sve show biznisis i oni zaradjuju na reklamama itd. jednostavno fudbal (koliko kog meni licno to bilo neshvatljivio) je najpopularniji sport i ogromne se pare vrte ali te pare su zaradjene (tv prava, sponzori, dresovi...).
ali da jedna drzava daje tolike pare za sport koji je u svijetu hobi i to drzava gdje pola ljudi jedva prezivljava je jednostavno neshvatljivo.
niko u svijetu vjeruj mi ne zaradi toliko od vaterpola.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ti sad postavljas pitanje totalno nakrivo nasadjenog svijeta i svega sto nas okruzuje...sa moralne strane izuzetno je debilno da se za pikanje lopte dobijaju pare puno vece od neke plate doktora ili ucitelja....u...
Zašto je debilno? Sportista kojiprima masne pare se morao odreći svega da bi stigao gdje je stigao, prijatelja, izlazaka, odmora. Trenirao je svaki dan, nekad i dva puta dnevno, bila žega ili lila kiša, na asfaltu i u blatu. Doktor je danju išao na predavanja, društveni život mu uglavnom nije previše trpio, imao je raspust, odmor, curu. Kad se zaposlio bolio ga je qrac za pacijente, tražio je mito kao da se to podrazumijeva i bio u stanju da pusti pacijenta da umre ako ga ne dobije. Vaterpolista je gospodin čovjek, doktor je moralni ološ.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Od ovog ce pojedini imati gore strahove nego od Slobe :lol:

Slika

Овом дјетету ни саљевање страве није помогло. Вјечна траума. :roll:

Poslednji put menjao дринин вук dana 23 Avg 2016, 21:43, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:33 
Početnik
Početnik

_зока je napisao:
Vaterpolista je gospodin čovjek, doktor je moralni ološ.

to je ta, ne treba nista vise pisati sve je jasno.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa nabijem vas malo na kurac

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Ma daj mi primjer jedne zemlje koja ne daje nista osvajacima olimpijske medalje i koja nije ulozila 1000 puta vise u svoje sportiste od Srbije?

Cekam odgovor...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
_зока je napisao:
Ti sad postavljas pitanje totalno nakrivo nasadjenog svijeta i svega sto nas okruzuje...sa moralne strane izuzetno je debilno da se za pikanje lopte dobijaju pare puno vece od neke plate doktora ili ucitelja....u...
Zašto je debilno? Sportista kojiprima masne pare se morao odreći svega da bi stigao gdje je stigao, prijatelja, izlazaka, odmora. Trenirao je svaki dan, nekad i dva puta dnevno, bila žega ili lila kiša, na asfaltu i u blatu. Doktor je danju išao na predavanja, društveni život mu uglavnom nije previše trpio, imao je raspust, odmor, curu. Kad se zaposlio bolio ga je qrac za pacijente, tražio je mito kao da se to podrazumijeva i bio u stanju da pusti pacijenta da umre ako ga ne dobije. Vaterpolista je gospodin čovjek, doktor je moralni ološ.

Fazon je u tome sto sam ja pricao o idealnom svijetu u kojem je sportista neko ko pika loptu a doktor neko ko pomaze ljudima....sta je od to dvoje moralno ispravnije....zato sam u startu rekao da je poenta sto je to pitanje malo filozofsko i treba poduze objasnjavanje i naglabanje o tome...naravno da kad pricamo o nasim doktorima i tome sta su sve u stanju napravit dodje mi da ih redom prebijem bez sekunde osjecaja krivice...opet sad mozemo da pricamo o tome zasto su oni takvi jer da ljudi njima ne daju pare ne bi ni oni primali mito....znaci opet se vracamo obicnom covjeku i njegovoj zelji da mentalno evoluira....jer obican covjek postaje doktor ili sportista...i doktor nije moralni olos niti je vaterpolista gospodin covjek, nego su obojica produkti trenutnog stanja u drustvu....

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:44 
Početnik
Početnik

Pfc88 je napisao:
Pfc88 je napisao:
Ma daj mi primjer jedne zemlje koja ne daje nista osvajacima olimpijske medalje i koja nije ulozila 1000 puta vise u svoje sportiste od Srbije?

Cekam odgovor...

znam da Britanija ne nagradjuje a druga je na listi medalja. jeste oni su ulozili mnogo u sistem, ali i ti moras shvatiti da su ti sportisti u vecini slucajeva u nekomercijalnim sportovima i da se pored medalja ni izbliza nisu obezbijedili znaci morace da rade svoj vijek i na kraju da idu kad i ostali ljudi u penziju upros medaljama (nemaju nacionalne penzije). i ja sam za takav sistem kod nas, da se ulaze u napredak mladih i infrastrukturu a ne ovo sto se sad radi.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kojih nas, ti si otišla negdje.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
"Код нас" значи у Ње'ачкој?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
n...i doktor nije moralni olos niti je vaterpolista gospodin covjek, nego su obojica produkti trenutnog stanja u drustvu....
Ok, jesam malo pretjerao al ova se ostrvila na vaterpoliste koji igraju za mizeriju i u nikakvim uslovima, a ovom narodu su donijeli radosti kao malo ko.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:50 
Početnik
Početnik

shakal je napisao:
Kojih nas, ti si otišla negdje.

mislia sam na nas srbe. mislim da smo vecina ovdje iz srpske (bez obzira gdje sad zivimo) i kad kazemo na nas u sportu mislimo na srbiju (a ne bih) tako da je bezveze kometar i pokusaj trolovanja.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ја бих само замолио да се име народа пише великим почетним словом, Србе, Срби, Срба. Политички коректно.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:53 
Početnik
Početnik

дринин вук je napisao:
Ја бих само замолио да се име народа пише великим почетним словом, Србе, Срби, Срба. Политички коректно.

kad neformalno pisem tipa komentare na netu ili sms uvijek pisem sve malim slovima, to je moj stil pisanja.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Zeno pretjerujes....fino sam ti gore objasnio zasto...i nemoj pisat "nas" ako ne zivis ovde....to vazi i za ove ostale koji su "mi" a nagulili cim su mogli...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 55  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]