Nitro je napisao:
_зока je napisao:
Aj mali matere ti ostavi ovu temu nama Grobarima. Davi ljude na temi o svom klubu.
S obzirom da je bar polovina njegovih postova na temi o FK Crvena Zvezda, veliko je pitanje, koji je to "njegov" klub
Inače, ne znam što se ljudi bune u pogledu ove kazne, kad UEFA zauzima jasan stav o nultoj toleranciji za bilo šta, što se dovede u rasistički kontekst. Ono "..čko ciganska" jeste bilo upućeno Donaldu, i ja mislim da to veze sa rasizmom nema, ali... Vrijeđanje tamnoputog igrača, pa taj keltski krst na tribinama, istorija sličnih prestupa u prošlosti i eto kazne. Zvezda je prošle godine popila kaznu zbog Mladića, prema tome, jasno je da UEFA nema nimalo tolerancije prema ispadima navijača sa ovih prostora. FARE djeluje kao cinkaroška ekspozitura nekog nevladinog sektora, ali je za UEFA ona legitimno tijelo, čije se prijave itekako uvažavaju...
Ne zna se šta je smješnije, tvoja dokonost da brojis postove jednog forumasa (iako ih je većina na toj temi proistakla iz dvije duže rasprave) ili tvoje neznanje.

A količina istog je zaista frapantna
To da li je igrač crn ili bijel, apsolutno nema veze sa terminom "ciganin", jer i Partizan u svom sastavu ima igrače tamne puti (ako ti je to uopšte poznato jer se u fudbal i propise razumijes kao Marica u..). Gotovo sigurno bilo koji drugi bivši igrač imao bi isti tretman. I to će lako pasti jer su priloženi dokazi kako igrači Zvezde sami sebe nazivaju cigani. Očigledno neznanje ili zloba FARE-"ovca" da tako nešto pokuša da provuče kao rasizam jednako je komično kao prethodni pokušaj da se pjesma: Živjela kraljevina Srbije, tumači kao sinonim za "Veliku Srbiju". Ili "Natalijinu ramondu" kao rasizam
Niko se ne buni, ali ponavljam tvoja količina neznanja prosto frapira

FARE-ovac može biti svako (dobro ne baš ti jer tu je potreban IQ makar jednak broju cipela koje nosiš) za tvoju info. Dovoljno je samo poznavanje engleskog, prijava je na dobrovoljnoj bazi, poput volontiranja. Plate ti put, kartu i hotel, a ti saljes izvještaj.
Ali u slučaju Partizana izvjesno je da strani faktor nema veze, taj klub se kažnjava ekspresno. Partizanu već duže vrijeme domaći izdajnici rade o glavi. Svi oni su svjesni da taj posao obavlja Zoran Laković, ali ne smiju da krenu protiv njega. Naravno da se to radi u sprezi sa Zvezdinim ljudima.
Odbrana za "keltski krst" ići će malo teže (to nisam ni pominjao) ali sve je to laka prehlada u poređenju sa navijačima Zvezde koji su gađali bakljama navijače Kelna i gle "čuda" nikakve prijave nije bilo, iako je CZ odavno pod uslovnom.

Nemoj da pominješ Pariz i dodatno se blamiras, tu je odluka odlagana više puta i to je bio poseban cirkus, a kazna naravno mizerna. Iako je moj subjektivni osjećaj da za generala niko ne treba da bude kažnjen, tome nije mjesto na utakmicama. Protiv CSKA naravno pred publikom. Stankela i Laković su se potrudili da svevisnji (duh koji lebdi nad stadionom Rajko Mitić) bude zadovoljan.

Partizan ako prođe Turke igrace pred navijačima jer će zalbeni postupak i dalje biti u toku.