banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 17:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 09 Avg 2019, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni i u pobedi nad Malatijom, Sejduba Suma, rekao je posle jučerašnjeg trijumfa da je ovo savršn rezultat za crno-bele.

Imao sam par šansi, jednu sam iskoristio, neke nisam i bio sam ljut na sebe u tim momentima. Međutim saigrači su me hrabrili i to mi je dosta značilo što se na kraju i isplatilo. Dajem sve za tim, zato me igrači i navijači vole, njihova podrška me motiviše da radim i treniram sve bolje.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2019, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Legenda Crvene zvezde je ‘podigla prašinu’ izjavom o najzvučnijem pojačanju Partizana ovog leta.

– Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji ‘jedan na jedan’. Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu – rekao je, između ostalog, Dragiša Binić.

Zbog toga je stigla reakcija iz Humske, tačnije od strane potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je u izjavi za HotSport oštro odgovorio nekadašnjem Zvezdinom asu.

– U paničnom strahu kako opravdati najskupljeg igrača u istoriji fudbala na ovim prostorima, interkontinentalnog ‘idi mi – dođi mi napadača, latio se, ničim izazvan, Dragiša Binić da ocenjuje igrače Partizana. U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, sebi, sa mesta člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, on dozvoljava da se bavi performansama igrača jednog kluba – počeo je Vuletić.

– On ne radi ono što mu je nadležnost – pa do danas, još u martu izglasana Radna grupa za uvođenje VAR tehnologije nije ni otpočela sa radom i liči da nikad neće – naglasio je potpredsednik crno-belih.

Binić je svojevremeno važio za najbržeg igrača na fudbalskoj sceni, a za Asana kome je brzina najveći adut, rekao je da ‘nije brz, nego samo hitar’.

Vuletić je posebno apostrofirao reči Binića da je nedavno pričao sa Marčelom Lipijem, koji je navodno radio sa Asanom, i za koga je Italijan rekao da nikada ne bi u njegovom timu bio ni među rezervama.

– On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma ‘brz’ i ‘hitar’ isto koliko bi razlikovao termine ‘glup’ i ‘neinteligentan’.
On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran ‘da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje’.

Takuma Asano je igrao za japansku Sanfrese Hirošimu do 2016. godine (60 nastupa), a potom je prešao u Arsenal, gde nije upisao nijedan nastup zbog problema sa radnom dozvolom, pa je išao na pozajmice u nemačke timove Štutgart i Hanover. Reprezentativac Japana bio je 18 puta.

Marčelo Lipi, sa druge strane, nikada nije radio u Japanu. Bivši trener Intera i Juventusa je od 2012. do 2014. godine trenirao kineski Gvangžu Evergrande, a od 2016. godine je selektor fudbalske reprezentacije reprezentacije Kine.

– Bez želje da se Dragiši objasni da je za kvalitetnu izmišljotinu neophodno bar osnovnoškolsko obrazovanje i razlikovanje japanskih ostrva od Kine, ovde se postavlja pitanje po kom osnovu i sa kojim mandatom od Disciplinske komisije FSS već osuđivani Dragiša se bavi jednim klubom sa mesta člana IO FSS zaduženog za regularnost takmicenja?!? – pita se Vuletić i zaključuje:

– Deluje da je to identično nespojivo kao njegovo (ne)poznavanje elementarne sintakse i geografije, u kombinaciji sa oskudnom maštom.
Da se bar rukovodi Dekartovom mišlju ‘scio me nihil scire’ (znam da ništa ne znam) bilo bi nešto manje tragično. Ovako mu ostaje samo ‘ora et labora’ – da moli i radi – podvukao je Vladimir Vuletić u izjavi za HotSport.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2019, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Moram priznati da sam se prvi put susreo sa logikom dotičnog. Nivo debilizma u ovih par rečenica je teško ko mogao da dostigne.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2019, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Keisuke Honda je sledeći?

Podaj!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2019, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hoće li to iz keca u dvicu?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2019, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nece, hoce u iks, solidna kvota je i to.

Inace Napredak cestitap sudiji osvojen bod :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2019, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uštedi mi UEFA 150KM.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2019, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Ovi navijači kao da rade protiv kluba,nije samo u pitanju Partizan već i navijači drugih klubova sa Balkana.

Osim novčane kazne oko 25 000 € tu je i finansijska šteta od neprodatih ulaznica od preko pola miliona €.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2019, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
boban1982 je napisao:
Ovi navijači kao da rade protiv kluba,nije samo u pitanju Partizan već i navijači drugih klubova sa Balkana.

Osim novčane kazne oko 25 000 € tu je i finansijska šteta od neprodatih ulaznica od preko pola miliona €.

Protiv Partizana rade navijači, ali mnogo više srpski kadar u UEFA i ovi domaći izdajnici iz FARE-a, pretežno navijači CZ. Dousnici koji lazu i izmišljaju. Što ne znaš ili ne želiš da pomeneš. Ali znajući te, oboje je u pitanju. Ciganska pička nije rasizam. Elementarne stvari ne poznaješ, došao si ovdje nekom da dijelis lekcije i solis pamet, a najmanje si na ovom forumu pozvan za to.

Siguran sam da bio tako zabrinut za navijače i kad se protiv Kelna skandiralo "nemačke svinje"?! Kada su gostima iz Nemačke bacane baklje i topovski udari u kavez. :lol:

E nesrećo, obraz ti je đon :lol:

Poslednji put menjao Viktor_RBA dana 12 Avg 2019, 23:00, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2019, 22:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Nece, hoce u iks, solidna kvota je i to.

Inace Napredak cestitap sudiji osvojen bod :lol:

Može Marko Mišković da čestita svojoj babi, Radojičić je na Areni samo potvrdio što je vidio objektivan i upućen svijet. NIJE bio penal za Napredak! Ali neka prvo otkrije ko mu je pisao saopštenje prethodne sezone da se povlači iz srpskog fudbala, što ti mukica ne znaš :lol: Kad to odgovori, onda neka se oglašava povodom suđenja. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj da te toliko boli sto ti omiljeni klub krade iz ociju sirotinji, opusti se :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 09:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Nemoj da te toliko boli sto ti omiljeni klub krade iz ociju sirotinji, opusti se :)

Ne znaš koji je to moj omiljeni klub, ali važno je da te pogađaju objektivni komentari potkrepljeni činjenicama, na koje kao i uvjek nemaš odgovor. Sljedeći put postavi i analizu Radojičića, ako znaš šta je blam (mada sam objasnio da je za vas navijače Crvene zvezde to strani pojam :lol: ), ovako je evidentno da si obični mali botić koji ima za cilj da druge predstavi onakvim kakvi ste zapravo sami. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 09:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Aj mali matere ti ostavi ovu temu nama Grobarima. Davi ljude na temi o svom klubu.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Aj mali matere ti ostavi ovu temu nama Grobarima. Davi ljude na temi o svom klubu.

Skeva, pročitaj i ti ovo iznad :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
_зока je napisao:

S obzirom da je bar polovina njegovih postova na temi o FK Crvena Zvezda, veliko je pitanje, koji je to "njegov" klub :lol: :lol: :lol:

Inače, ne znam što se ljudi bune u pogledu ove kazne, kad UEFA zauzima jasan stav o nultoj toleranciji za bilo šta, što se dovede u rasistički kontekst. Ono "..čko ciganska" jeste bilo upućeno Donaldu, i ja mislim da to veze sa rasizmom nema, ali... Vrijeđanje tamnoputog igrača, pa taj keltski krst na tribinama, istorija sličnih prestupa u prošlosti i eto kazne. Zvezda je prošle godine popila kaznu zbog Mladića, prema tome, jasno je da UEFA nema nimalo tolerancije prema ispadima navijača sa ovih prostora. FARE djeluje kao cinkaroška ekspozitura nekog nevladinog sektora, ali je za UEFA ona legitimno tijelo, čije se prijave itekako uvažavaju...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
_зока je napisao:

Skeva, pročitaj i ti ovo iznad :D :lol:

Eo odo :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 11:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
_зока je napisao:

S obzirom da je bar polovina njegovih postova na temi o FK Crvena Zvezda, veliko je pitanje, koji je to "njegov" klub :lol: :lol: :lol:

Inače, ne znam što se ljudi bune u pogledu ove kazne, kad UEFA zauzima jasan stav o nultoj toleranciji za bilo šta, što se dovede u rasistički kontekst. Ono "..čko ciganska" jeste bilo upućeno Donaldu, i ja mislim da to veze sa rasizmom nema, ali... Vrijeđanje tamnoputog igrača, pa taj keltski krst na tribinama, istorija sličnih prestupa u prošlosti i eto kazne. Zvezda je prošle godine popila kaznu zbog Mladića, prema tome, jasno je da UEFA nema nimalo tolerancije prema ispadima navijača sa ovih prostora. FARE djeluje kao cinkaroška ekspozitura nekog nevladinog sektora, ali je za UEFA ona legitimno tijelo, čije se prijave itekako uvažavaju...

Ne zna se šta je smješnije, tvoja dokonost da brojis postove jednog forumasa (iako ih je većina na toj temi proistakla iz dvije duže rasprave) ili tvoje neznanje. :lol: A količina istog je zaista frapantna :lol:

To da li je igrač crn ili bijel, apsolutno nema veze sa terminom "ciganin", jer i Partizan u svom sastavu ima igrače tamne puti (ako ti je to uopšte poznato jer se u fudbal i propise razumijes kao Marica u..). Gotovo sigurno bilo koji drugi bivši igrač imao bi isti tretman. I to će lako pasti jer su priloženi dokazi kako igrači Zvezde sami sebe nazivaju cigani. Očigledno neznanje ili zloba FARE-"ovca" da tako nešto pokuša da provuče kao rasizam jednako je komično kao prethodni pokušaj da se pjesma: Živjela kraljevina Srbije, tumači kao sinonim za "Veliku Srbiju". Ili "Natalijinu ramondu" kao rasizam :lol:

Niko se ne buni, ali ponavljam tvoja količina neznanja prosto frapira :lol: FARE-ovac može biti svako (dobro ne baš ti jer tu je potreban IQ makar jednak broju cipela koje nosiš) za tvoju info. Dovoljno je samo poznavanje engleskog, prijava je na dobrovoljnoj bazi, poput volontiranja. Plate ti put, kartu i hotel, a ti saljes izvještaj.

Ali u slučaju Partizana izvjesno je da strani faktor nema veze, taj klub se kažnjava ekspresno. Partizanu već duže vrijeme domaći izdajnici rade o glavi. Svi oni su svjesni da taj posao obavlja Zoran Laković, ali ne smiju da krenu protiv njega. Naravno da se to radi u sprezi sa Zvezdinim ljudima.

Odbrana za "keltski krst" ići će malo teže (to nisam ni pominjao) ali sve je to laka prehlada u poređenju sa navijačima Zvezde koji su gađali bakljama navijače Kelna i gle "čuda" nikakve prijave nije bilo, iako je CZ odavno pod uslovnom. :lol: Nemoj da pominješ Pariz i dodatno se blamiras, tu je odluka odlagana više puta i to je bio poseban cirkus, a kazna naravno mizerna. Iako je moj subjektivni osjećaj da za generala niko ne treba da bude kažnjen, tome nije mjesto na utakmicama. Protiv CSKA naravno pred publikom. Stankela i Laković su se potrudili da svevisnji (duh koji lebdi nad stadionom Rajko Mitić) bude zadovoljan. :lol: Partizan ako prođe Turke igrace pred navijačima jer će zalbeni postupak i dalje biti u toku.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ode viktor, 'ocemo l' mu halalit :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nikada necu saznati istinu, ko i koliko je krao

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2019, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima nas ovdje još koji znamo pravu istinu :D.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]