banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 55  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI RIO 2016
PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Није нам добро, ни близу, ал де ба не сери више матере ти...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2016, 11:00
Pfc88 je napisao:
Pa ako vec zive luksuzno moj ti je predlog trk u dvoranu i samo trening. Poredis osvajace olimpijskih medalja sa igracima u klubovima, pogotovo svabe koje i trebaju placati da se kupaju posto o vaterpolu pojma nemaju. Jos ce ispasti da Srbi eto zaradjuju od sporta u Srbiji, a svi brze bolje bjeze bas iz razloga da bi steklu bilo kakvu materijalni dobit pogotovo u sportovima kao sto je vaterpolo i zenska kosarka. O kajakasima, tekvandoistima, rvacima glupo je i pricati i pisati.

da je njemcima bitan veterpolo bili bi isto toliko bolji koliko su bolji u fudbalu od srba. jel razumijes ti da je to sport koji se gasi jer je neatraktivan gledaocima i sponzorima. to znaci da se u ozbiljnim zemljama igra iz ljubavi.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ову је неки ватерполиста опалио и оставио, ја друго објашњење немам.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

adastra9 je napisao:
Pfc88 je napisao:
Pa ako vec zive luksuzno moj ti je predlog trk u dvoranu i samo trening. Poredis osvajace olimpijskih medalja sa igracima u klubovima, pogotovo svabe koje i trebaju placati da se kupaju posto o vaterpolu pojma nemaju. Jos ce ispasti da Srbi eto zaradjuju od sporta u Srbiji, a svi brze bolje bjeze bas iz razloga da bi steklu bilo kakvu materijalni dobit pogotovo u sportovima kao sto je vaterpolo i zenska kosarka. O kajakasima, tekvandoistima, rvacima glupo je i pricati i pisati.

da je njemcima bitan veterpolo bili bi isto toliko bolji koliko su bolji u fudbalu od srba. jel razumijes ti da je to sport koji se gasi jer je neatraktivan gledaocima i sponzorima. to znaci da se u ozbiljnim zemljama igra iz ljubavi.

А љубав нема цијену. :) А ти ћера драга канда не конташ ћЕрилицу? :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Pa nigdje se ne igra toliko iz ljubavi kao sto je to slucaj u Srbiji. Ljudi ne malo puta treniraju i hladnim bazenima, sa golobradom djecom pokusavaju napraviti neki uspjeh, neki su godinama u klubu iz ciste ljubavi (V. Vujasinovic). I ako vec kukas za tim parama, zar se nije veca usteda mogla napraviti da se olimpijci uopste nisu spremali za olimpijadu, a naravno posle toga i da nisu otisli. Koji ce kurac u dalekom brazilu samo trose pare, a jos mogu zakaciti i ziku. Kakavo razmisljanje svaka ti cast. I rekoh ti vec mani se toga cime se bavis i pravac dvorana da zaradis velike novce.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Ову је неки ватерполиста опалио и оставио, ја друго објашњење немам.

Pre bih rekao da je dobila kantu pre bilo cega

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Pa nigdje se ne igra toliko iz ljubavi kao sto je to slucaj u Srbiji. Ljudi ne malo puta treniraju i hladnim bazenima, sa golobradom djecom pokusavaju napraviti neki uspjeh, neki su godinama u klubu iz ciste ljubavi (V. Vujasinovic). I ako vec kukas za tim parama, zar se nije veca usteda mogla napraviti da se olimpijci uopste nisu spremali za olimpijadu, a naravno posle toga i da nisu otisli. Koji ce kurac u dalekom brazilu samo trose pare, a jos mogu zakaciti i ziku. Kakavo razmisljanje svaka ti cast. I rekoh ti vec mani se toga cime se bavis i pravac dvorana da zaradis velike novce.

Може да се бави и фуЗбалом, тамо су већи ојри. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 20:57 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
[

ne kontate vi zivot. evo ja sam napisala sta mislim a vas ostavljam da radite za mizeriju od 200-300 evra, da vam roditelji, bake i deke rovare po kotenjerima jer su im takve penzije da im nista drugo ne preostaje dok se radujte uspjesima sportista u nebitnom sportu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja da imam zivu babu odmah bi je upisao na kosarku, bilo bi onda dovoljno i za mene i za nju. Ovako ce deka biti prisiljen krenuti na vaterpolo da i nas jednom sreca pogleda.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Ова није женско. А није ни... (али за то се добија бан)

Модерација ће увидјети...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

adastra9 je napisao:
sinip je napisao:
[

ne kontate vi zivot. evo ja sam napisala sta mislim a vas ostavljam da radite za mizeriju od 200-300 evra, da vam roditelji, bake i deke rovare po kotenjerima jer su im takve penzije da im nista drugo ne preostaje dok se radujte uspjesima sportista u nebitnom sportu.

Ево да те обрадујем, ја не радим и буџетска рупа ми је величине Грчке, али свеједно су ватерполисти и остали зарадили сваки динар који су добили. А ти си рекла ш'а си имала, и сад се врати свом послу у Ње'ачкој, шта год да је. Жива била...и опаметнила.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Astralna.
Sa jedne strane si u pravu, sa druge nisi.
Sportisti su ambasadori jednog naroda/drzave. Sportisti kao takvi mogu da doprinesu reklamiranju vlastite drzave. Pa i da u nju donesu nove poslove, nova radna mjesta, razvoj.

Naravno, iza toga treba da stoje dobri rezultati i citav institucionalni sistem koji ce pratiti te rezultate.

Tebi je mozda smjesno, Ali u Kozarcu postoji firma od skoro 100 zaposlenih koja prvenstevno proizvodi tensike mreze...
Mnogo je sportova, a jos vise raznih nisa u koje mogu da se smjeste firme koje zaposljavaju nase ljude.
Sport po sport, firmica po firica.

Opet na stranu Vucicev populizam.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' ti ajkula rod? Nabijem sve vas sto ste pobjegli pa se sad javljate da nama otvarate oci.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Pfc88 je napisao:
Meni sve crvenilo neko u lice udara. Da li su ovi ljudi zasluzili ovakvog "voditelja". Majku ti boziju na sta ovo lici. Covjek dosao odraditi posao i uzeti dnevnicu, emocija nula "bodeva". Kao da je iz hrvatske dosao u pm.

ista reakcija. prestao gledati zbog toga. strašno. nizanje imena i prezime, nizanje imena i prezimena, nizanje imena i prezimena, bez strasti, bez kreativnosti. sramota.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:12 
Početnik
Početnik

дринин вук je napisao:

zasto ban? samo sto sam rekla svoje misljenje i koje je realno i racionalno vidjenje stvari samo sto to neki od vas ne zele da prihvate.

evo jedan hirurg se skoluje 10-12 godina da bi postao to sto jeste i to ukljucuje mnogo vise sati ucenja nego sto neki sportista ima treninga i onda nakon toga radi smjene od preko 24 sata i spasava ljudske zivote. i za to je placen 600-700e a neki sportista dobija za medalje 40000e plus penzija od 1000e od 40. godine i vama je to normalno?evo ne znam... spasavanje zivota je mnogo bitnije od pikanja lopte. govorim sta se dobija od drzave o sponzorskim i drugim ugovorima ne govorim to me ne interesuje nek zaradjuju koliko hoce ako imaju markentisku vrijednost.

mnogo bogatije zemlje ne daju nista jer kazu da to treba da je cast da predstavljaju svoju drzavu.

Poslednji put menjao adastra9 dana 23 Avg 2016, 21:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
adastra9 je napisao:
дринин вук je napisao:

zasto ban? samo sto sam rekla svoje misljenje i koje je realno i racionalno vidjenje stvari samo sto to neki od vas ne zele da prihvate.

evo jedan hirurg se skoluje 10-12 godina da bi postao to sto jeste i to ukljucuje mnogo vise sati ucenja nego sto neki sportista ima treninga i onda nakon toga radi smjene od reko 24 sata i spasava ljudske zivote. i za to je placen 600-700e a neki sportista dobija za medalje 40000e plus penzija od 1000e od 40. godine i vama je to normalno?evo ne znam... spasavanje zivota je mnogo bitnije od pikanja lopte. govorim sta se dobija od drzave o sponzorskim i drugim ugovorima ne govorim to me ne interesuje nek zaradjuju koliko hoce ako imaju marentisku vrijednost.

mnogo bogatije zemlje ne daju nista jer kazu da to treba da je cast da predstavljaju svoju drzavu.

Ниси схватио-ла, мој пост.

А и боље.

По тој логици ствар, зашто уопште да постоји новац. Спортисти су још једини здрави елемент труле банане.

Даљац апсолутно. За овакве ствари фали један Блажа.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ova me podsjeca na jednu forumasicu :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma daj mi primjer jedne zemlje koja ne daje nista osvajacima olimpijske medalje i koja nije ulozila 1000 puta vise u svoje sportiste od Srbije?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
adastra9 je napisao:
shakal je napisao:
adastra9 je napisao:
jesam ja luda

Jesi.

nadam se da si skolarac jer ako radis za neku mizeriju i to cemo vjerovatno do 65-70godine i onda cemo dobijati toliku bjednu penziju od koje neces moci ni ljekove poplacati, i mislis da je ovo normalno onda stvarno ne bih nista rekla.

Uzevsi u obzir tvoj "pravopis"...eto srece da zaradis i 20km penzije.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2016, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ti sad postavljas pitanje totalno nakrivo nasadjenog svijeta i svega sto nas okruzuje...sa moralne strane izuzetno je debilno da se za pikanje lopte dobijaju pare puno vece od neke plate doktora ili ucitelja....medjutim odavno su moralne granice nisko....ne samo kod nas, nego svugdje u svijetu...ima par intervjua koje je dao fudbaler Ivan Ergic koji objasnjava te stvari....problem je samo sto si se ti okomila na neke vaterpoliste ili rvace koji stvarno su zadnja rupa na svirali kad je sport u pitanju i za sve sto rade dobijaju mizeriju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 55  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]