banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2013, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ne...evo nasao sam

18. septembar (ČETVRTFINALE Ljubljana Arena Stožice)
(17:45) E1 – F4
(21:00) F2 – E3

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
U momentu me presijece da sam kupio pogresnu kartu! :P

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Gasim stream, ne mogu vise slusati kao neki Ahonen daje trojke. To nije prirodno.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako je ovo idiotski sistem, pa svaka druga utakmica je pustena..

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Putujuci cirkus FIBA :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam na pola utakmice Italije i Španije skontao da bih radije Španiju za rivala. Svi su priželjkivali Italiju, nekako mi se čini da bi i naši igrači ušli u meč sa nekom dozom favoritizma, a to nije dobro. Ovako, imamo Špance, znamo kako igraju, možda su i jači ali je očigledno da kod njih postoji doza nesigurnosti u vezi sa onim šta mogu i koliko su zapravo dobri. Uz to, izgubili su od svih krštenih ekipa (sori, Hrvati :D ), dok smo mi favorite dobijali :D Ne mislim da su nam šanse mnogo manje nego 2010.

Inače, otkad se oni pokušaji ubistva na 2 sekunde do kraja ne tretiraju kao faul? Ok, nije bilo namjere da ga pokosi, ali čovjek uleti klizeći a sudije kulerski sviraju aut za Italiju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sto je najjace, ni Spanci se ne bune nesto pretjerano. Spanci! Da je nok-aut utakmica, pojeli bi parket kad ono ne bi dosudio.

Pustiti Stimca, Gagic i Katica, da na smjenu bubaju Gasola, pogotovo Stimca i Katica, zbog kila, da iznerviraju ljakondru i da pravi faulove. A onda Krstic da tare sirotinju u napadu. Nedovic samo neka ulazi sto vise, on je prebrz i prejak za vecinu igraca.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije Nedovic za Rubija toliko jak, dobar je onaj papan. Ja ocekujem eksploziju Andjusica, kontam da ce ga pustati, nemaju oni pojma moze li on sta uraditi :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 05:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nećemo imati odgovor za Rodrigeza. Gasola će valjda Krstić zaustaviti!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 09:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Treba im se najebati majke krvave. Ajmo momci. Sutra igramo, ja mislim.
Inače, ovaj sistem takmičenja je ko kurac, da se tako izrazim. Najbolji sistem je po četri u grupi, dva prolaze i ajmo nokaut faza. Ovako izgubiš po 4 -5 utakmica i igraš četvrtfinale.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nisu Španci bauk kao prethodnih godina, ali da se ne lažemo, kvalitetom su trenutno ipak miljama ispred Srbije. Druga stvar je što ovog puta nemaju ni solidnog trenera, već onog Orengu, pa često izgledaju kao buljuk basketaša na košarkaškom terenu. Veliki gubitak im je neigranje Navara i Rejesa, ako isključimo činjenicu da bi sa Gasolom na parketu, vjerovatno počistili sve protivnike dosad, stoga tu varijantu nećemo ni razmatrati. Jesu li namjestili utakmicu protiv Italije? Kontam da možda nisu izašli sa tom namjerom, ili bar ne svi, ali sigurno je da su posljednjih 5 minuta regularnog dijela, igrali sa 30-40 odsto snage. Sigurno je i njima draža varijanta bila da im startni centar i ponajbolji igrač na terenu, bitku bije sa Krstićem, koga podupiru Katić, Gagić i Štimac, nego protiv Javtokasa, Valančijunasa, braće Lavrinovič i Motiejunasa... Mislim da niko nije ni očekivao da zapnu punom snagom, pa da se izbore za duel sa Litavnijiom, tim prije što lično mislim da Litvanci na ovom prvenstvu još nisu odigrali meč u skladu sa svojim maksimumom...

Elem... Šta će da bue u četvrtfinalu? Španci su jedna od rijetkih reprezentacija na ovom EP, koji ima širok izbor na pleju, pa će vjerovatno tu mogućnost eksploatisati do maksimuma, pogotovo napadački, jer Srbija, čak i da se Marković oporavi, nema baš raskošan izbor na poziciji jedan. Odbrambeno pogotovo, s obzirom da Micić odbranu igra slabo, a Nedović, u zavisnosti od koncentracije i motaivacije. Može da bude izuzetno dobar, zbog snage, brzih nogu i ruku, ali ako ga opterete, izgubiće se i on. Orenga nekom čudnom formulom, kombinuje i raspoređuje minutažu za svu četvoricu plejeva, kompenzuje manjak pravog beka u ekipi. Logičan izbor će sigurno biti petorka sa dva startna pleja, Fernandezom i Gasolom, i bilo kome na četvorci. Ironično, Srbija nema adekvatu četvorku, ali gotovo sam siguran da ko god bude na toj poziciji kod Španaca, neće donijeti prevagu na terenu. Gasol i Fernandez, ostaju apsolutno prve napadačke opcije, pogotovo će biti nezgodno juriti po terenu onog cigana, jer kakav god bio smećar, mnogo je dobar igrač. Gasol će pokušati da optereti krleta na obe strane terena. Ne treba zaboraviti činjenicu da je on, kako god djelovao smiješno i tromo na terenu, najbolji defanzivac NBA, što nije nimalo naivno dostignuće. Krletov doprinos će stoga biti esencijalan... s obzirom da ni Španci nemaju baš bogat izbor kvalitetnih četvorki, očekujem Bjelicu da koristi spoljnu igru i tako raširi reket. Neće biti lako, protiv Španaca treba umrtviti igru i ne dozvoliti im da igraju brzo i uvuku meč u svoj ritam. Problem za Srbiju je što im pozicioni napad, često pravi probleme...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
оћемо л ми то добити или нећемо?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kopilad katalonska

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Daljac je napisao:

Teško... Lično bih volio da griješim, ali prosto ne vidim kako da se kompenzuje taj manjak na poziciji organizatora igre. Micić je zelen za ovaj nivo takmičenja, to sam već jednom rekao, pa i dalje to tvrdim, a Nedović je kako vidim povrijeđen, pa je pitanje sa koliko snage on može da odigra taj meč. Sa druge strane, Orenga može da kombinuje četiri vrlo kvalitetna igrača. Automatski ovo znači da su u dobroj poziciji da napune naše bekove ličnim greškama i naprave gadan problem.
Može se ostvariti prevaga na centru, s obzirom da Gasol nema kvalitetnu alternativu, a i čini mi se da je on puno bolji šraf u timskoj odbrani, nego što može da brani kvalitetne centre u igri 1 na 1. Štimac, Gagić i Katić, mogli bi da dođu do izražaja u tom slučaju. Ako ga Krstić optereti u odbrani, trošiće se dosta više, što ide u prilog nama.
Dalje... Španci možda ne igraju vrhunsku odbranu, ali su dosta pokretljivi i bekovi će morati koristiti svaku otvorenu poziciju. Protok lopte, moraće da bude na viskom nivou, da se brani igra u tranziciji, kao protiv Litvanije u prvom kolu i da se kontroliše skok... Ako se sve ovo odradi, što nije nemoguće, onda nije nerealna ni pobjeda. Međutim, mislim da su daleko veće šanse na strani Španije...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Укратко, добијамо.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Jel Nitro trener negdje?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Harvester je napisao:
Укратко, добијамо.

Ukratko, da.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da ne dužimo. :)
Biće vuna, ali moramo igrati kao protiv Francuza i biće dobro.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Daljac je napisao:

Teško... Lično bih volio da griješim, ali prosto ne vidim kako da se kompenzuje taj manjak na poziciji organizatora igre. Micić je zelen za ovaj nivo takmičenja, to sam već jednom rekao, pa i dalje to tvrdim, a Nedović je kako vidim povrijeđen, pa je pitanje sa koliko snage on može da odigra taj meč. Sa druge strane, Orenga može da kombinuje četiri vrlo kvalitetna igrača. Automatski ovo znači da su u dobroj poziciji da napune naše bekove ličnim greškama i naprave gadan problem.
Može se ostvariti prevaga na centru, s obzirom da Gasol nema kvalitetnu alternativu, a i čini mi se da je on puno bolji šraf u timskoj odbrani, nego što može da brani kvalitetne centre u igri 1 na 1. Štimac, Gagić i Katić, mogli bi da dođu do izražaja u tom slučaju. Ako ga Krstić optereti u odbrani, trošiće se dosta više, što ide u prilog nama.
Dalje... Španci možda ne igraju vrhunsku odbranu, ali su dosta pokretljivi i bekovi će morati koristiti svaku otvorenu poziciju. Protok lopte, moraće da bude na viskom nivou, da se brani igra u tranziciji, kao protiv Litvanije u prvom kolu i da se kontroliše skok... Ako se sve ovo odradi, što nije nemoguće, onda nije nerealna ni pobjeda. Međutim, mislim da su daleko veće šanse na strani Španije...

Hajd reci to jednostavnije, ako nas usere sut sa svih pozicija i ako budemo fanaticni u odbrani dobijamo, a u svakom drugom slucaju ne, jednostavno je :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]