papučar je napisao:
Vampir Toza je napisao:
Ja ti govorim da je imao 20 poena,debelo vise od prosjeka.Sudjenje je bilo isto kao i sudjenje u ABA,EL i EC,tako da,jedino ako neces da kazes da je u svim tim takmicenjima sudjenje prema njemu bilo pokresno ne znam vise sta da ti kazem....
Ok ako je tako. Bobi je išao iznad prosjeka 1 utakmicu, a pazi suđenja na Bogdanu(pravom Srbinu) pa mi reci vidiš li nešto čudno u finalnoj seriji ili su sudije u ABA, EL i regularnom dijelu KLS blentave a samo ove u finalu KLS ok.
Bogdan u EL: 13.8 regularni dio,
2.9 slobodnih po utakmici, 11.3 uzetih šuteva iz igre, 29:35 minuta u igri.
Top 16 faza: 15.5 poena,
3.07 slobodnih po utakmici, 14,15 uzetih šuteva iz igre, 32:51 minuta u igri.
ABA: 15.00 poena,
3.12 slobodnih po utakmici, 13.2 uzetih šuteva, 31:00 minuta u igri.
KLS regularni dio+polufinale: 12.13 poena po utakmici, 10.73 uzetih šuteva,
2.86 slobodnih po utakmici, 26.06 minuta u igri.
Bogdan u prethodna 4 derbija odigrana u sezoni(2ABA+2KLS): 16.00 poena, 17.00 uzetih šuteva iz igre,
4.5 slobodnih po utakmici, 33.00 minuta po utakmici.
Bogdan u tri utakmice finalne serije: 29.00 poena po utakmici, 18.66 uzetih šuteva po utakmici,
9.00 slobodnih po utakmici, 34.66 minuta po utakmici.
Na njemu je nemoguće igrati odbranu u ovoj seriji, nemoguće je pokušati igrati zato što sudije ne dozvoljavaju da mu se priđe odmah se svira faul.
To je isto kao da bi rekao da je protiv Lebrona ili Duretna nemoguce igrati odbranu i da ih stite sudije,sto je totalno ludilo.BB je takav tip igraca,kad ga ide,nema limita,kad niko ne zna sta ce sa loptom daj je bogdanu...
Bogdan je jednostavno igra koji uzima PUNO vise suteva od bobija,puno vise igra(odnos minuta u igri njih dvojice je smijesa u najmanju ruku),puno vise pogadja,ulazi pod kos,napada....
U ove tri utakmice ga je ocigledno krenulo,tako da je dobio i vise prostora od duleta,i ima pravo na greske.
Evo dao je i protiv CSKA oko 30 poena,znaci da su ga i tu sudije stitile?I protiv bejerna isto,sudije ga stitile?
Takodje,nakon onih frka u prvoj utakmici,sudije su totalno digle kriterijume,zaboli ih za ljepotu igre,sudi se svaki kontakt.Ne zele vise da se iko zali na sudjenje,otuda i veci broj prekrsaja generalno...
Ja koliko sam skontao tebe,znaci kad bogdan ide preko 25 poena sudije ga stite,ali kad je ispod 20 onda je sudjenje odlicno?