banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K L S
PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
24.
Pošto je priča krenula od Bobija i Bogdana onda da kažemo da je na Bobiju u tri utakmice svirano 8 faulova, od tog 7 sinoć, a u prve dve utakmice na njemu je napravljen 1 faul.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nad Nelsonom?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta me handriš :D On je igrao dve utakmice, u obe su na njemu svirana 4 faula.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nelson je stranac, ovdje se mislim prica o zastiti reprezentativaca.
U sustini kad spojis Bobija, Nelsona i eto Blazica, to je neki zbir jednak licnim nad Bogdanom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma na Bobiju je daleko najveća katastrofa, pošto bi nam on trebao biti ključni igrač u seriji sa njima uz Nelsona, a i vidjelo se sinoć kako to izgleda kad sudije malo popuste.
Pa jbt kao da je centarska linija Partizana naj naj pa on u prvoj dobije 4 lične za 11 minuta, a na njemu naprave jednu, pa u drugoj on za 13 minuta napravi pet, a igrači Partizana na njemu 0. Smiješno.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 15:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
papučar je napisao:
Vampir Toza je napisao:
Ja ti govorim da je imao 20 poena,debelo vise od prosjeka.Sudjenje je bilo isto kao i sudjenje u ABA,EL i EC,tako da,jedino ako neces da kazes da je u svim tim takmicenjima sudjenje prema njemu bilo pokresno ne znam vise sta da ti kazem....

Ok ako je tako. Bobi je išao iznad prosjeka 1 utakmicu, a pazi suđenja na Bogdanu(pravom Srbinu) pa mi reci vidiš li nešto čudno u finalnoj seriji ili su sudije u ABA, EL i regularnom dijelu KLS blentave a samo ove u finalu KLS ok.

Bogdan u EL: 13.8 regularni dio, 2.9 slobodnih po utakmici, 11.3 uzetih šuteva iz igre, 29:35 minuta u igri.
Top 16 faza: 15.5 poena, 3.07 slobodnih po utakmici, 14,15 uzetih šuteva iz igre, 32:51 minuta u igri.
ABA: 15.00 poena, 3.12 slobodnih po utakmici, 13.2 uzetih šuteva, 31:00 minuta u igri.
KLS regularni dio+polufinale: 12.13 poena po utakmici, 10.73 uzetih šuteva, 2.86 slobodnih po utakmici, 26.06 minuta u igri.
Bogdan u prethodna 4 derbija odigrana u sezoni(2ABA+2KLS): 16.00 poena, 17.00 uzetih šuteva iz igre, 4.5 slobodnih po utakmici, 33.00 minuta po utakmici.
Bogdan u tri utakmice finalne serije: 29.00 poena po utakmici, 18.66 uzetih šuteva po utakmici, 9.00 slobodnih po utakmici, 34.66 minuta po utakmici.

Na njemu je nemoguće igrati odbranu u ovoj seriji, nemoguće je pokušati igrati zato što sudije ne dozvoljavaju da mu se priđe odmah se svira faul.

To je isto kao da bi rekao da je protiv Lebrona ili Duretna nemoguce igrati odbranu i da ih stite sudije,sto je totalno ludilo.BB je takav tip igraca,kad ga ide,nema limita,kad niko ne zna sta ce sa loptom daj je bogdanu...
Bogdan je jednostavno igra koji uzima PUNO vise suteva od bobija,puno vise igra(odnos minuta u igri njih dvojice je smijesa u najmanju ruku),puno vise pogadja,ulazi pod kos,napada....
U ove tri utakmice ga je ocigledno krenulo,tako da je dobio i vise prostora od duleta,i ima pravo na greske.
Evo dao je i protiv CSKA oko 30 poena,znaci da su ga i tu sudije stitile?I protiv bejerna isto,sudije ga stitile?
Takodje,nakon onih frka u prvoj utakmici,sudije su totalno digle kriterijume,zaboli ih za ljepotu igre,sudi se svaki kontakt.Ne zele vise da se iko zali na sudjenje,otuda i veci broj prekrsaja generalno...

Ja koliko sam skontao tebe,znaci kad bogdan ide preko 25 poena sudije ga stite,ali kad je ispod 20 onda je sudjenje odlicno?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako si ti to izvukao iz mog posta ja blage veze nemam.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Нелсонова "блокада":

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kad je četvrto suđenje finala,valjalo bi pogledat?

:roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Сутра у 20:00.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
kad je četvrto suđenje finala,valjalo bi pogledat?

:roll: :roll:

Sudi ista ekipa kao i drugu tako da i ne bi valjalo gledati.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa dobro,ako sam rekao da partizan za razliku od vas,ima dva IGRAČA,imate i vi kolektiv,borbu,navijače...niste slučajno došli do polufinala EC....pa neće vas valjda pred delijama krasti??

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Jun 2014, 17:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kojim qrčevim Delijama, ili ih je Čović skinuo sa platnog spiska ili ih toliko boli qrac za košarku, uglavnom to im neće smetati. Kad nije u drugom što bi i u četvrtom meču.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
bob_rock je napisao:
Нелсонова "блокада":

Slika

Jbg bobe...Što Skevi kvariš zadovoljstvo? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 07:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Није фино од мене, признајем. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Posle drugog meča Lovernj je rekao i da Zvezdine navijače treba suspendovati, ali ljudi iz saveza ga nisu „poslušali”.

- Gledao sam snimak kada je Vujošević šetao po terenu i kada se pravio da je pogođen petardom. Bilo je veoma zanimljivo to gledati. Što se suspenzije tiče, znao sam da se to neće dogoditi, ali je vredelo pokušati – jasan je Francuz.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... e-navijace

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
da dule je bas to dobro pokusao isimulirati,ma to mu je i bila namjera vidi se na snimku.samo nije se trebao smijati i pokazati palac gore iznajmljenim navijacima

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 21:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Nestvarna scena po završetku četvrte utakmice finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige. Jedan od navijača poražene Crvene zvezde iskoristio je to što je cela dvorana posmatrala slavlje igrača Partizana, uleteo na teren i ukrao pehar namenjen šampionu. Potom ga je odneo na tribinu gde ga je rulja olupala?!

Delije su potom primorale kapitenu crveno-belih Marku Simonoviću da se popne na tribine gde su mu uručili ono što je ostalo od pehara. Simonović nije izgledao baš srećan zbog "svečane ceremonije", koju su pristalice Partizana propratile povicima "Sad si uzeo trofej Simone" na šta su im Delije odgovorile pozivom na obračun stihovima "Dođite po pehar".

Ludački čin, ali donekle i razumljiv s obzirom na to kolika tenzija već godinama okružuje sudare večitih rivala, a koja je ove sezone dostigla vrhunac.

To sa sportom nema nikakve veze.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Naslov prebija 8)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=865626

Ova titula mi je posebno draga,sto zbog corave pudlice a i zbog momenata iz prvog meca.
Jako mi je drago sto je zuti slovenac propo ko krevet i skoro ga nigdje nije bilo.Sve se vraca.
Vidjeli smo kako se sankcionise pokusaj simuliranja za faul u napadu.Ti pokusaji su jadni.Tehnicka,nego sta.
Slabiju klupu imamo,Bertans kao sto sam i pisao tome da nece biti kao sto je bio.Ni pola onog Bertansa on nije.Da ne bi Bogdana Boga,a zabrinuo sam se bio za njega jer je bio u nekoj krizi do nedavno,prosli bi lose.Sve u svemu napravili smo vasionski posao sa ovih 13 uzasopnih titula.To su stvari ravne naucnoj fantastici i sumnjam da ce ikad to komsinici ili nekoj drugoj ekipi poci za rukom poslije Partizana.Ma nikad.Za to je potrebna harizma.Partizan sad dodje kao neki kult.
Svaka momcima cast i cijelom strucnom stabu KK Partizan.Kad su mnogi pomislili da pucamo a dzaba su se nadali mi redovno objasnjavamo suprotno :D uvijek i ponovo.

Volim ga ko oka dva....

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2014, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Ovo sto je Zoka postavio ne zelim da vjerujem...

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]