Elvis Presley je napisao:
Ташко je napisao:
Za klub se ne navija mozgom. Pogrijesio si "profesiju". I kao da bi ti prestao navijati za Celzi da im sudija krene malo zesce podilaziti par sezona? Bi ku*ac. Gotivis i Juve, a i njima se nagne svako malo...
Ma napisah u afaktu to, ali ono sto je nekako svojstveno za navijace klubova kojima redovno pomazu sudije je da se oni nekako ponose tim i, iako znaju da su im sudije pomogle, to nikad nece priznati. Nakon utakmice svi se smjeskaju i pisu komentare kojima staju na ranu navijacima pokradenog tima itd. Dovoljno je da nakon utakmice samo udjem ovdje ili na fejsbuk i samo citam redom.
Ja cu uvijek priznati neke stvari kada se dese. Evo npr. ovo sa Juveom protiv Katanije je cirkus zesci.
Evo ja prvi priznajem da je sudija danas sjebao tekmu do bola, a navijam za Utd i trudim se da budem koliko toliko realan. Crveni za Toresa nidje veze isto kao i gol iz ofsajda Cicarita. Za Baneta je crveni zasluzen jer je kontakt postojao, a ono tele lako pada i eto crvenog, mada u svakom slucaju je kontakt postojao i za onakve situacije vecina sudija svira crveni.
I uvijek kad sudije rade greske u korist Utd to kazem, al sam protivnik onih teorija zavjere da se sistemski navlaci za Utd. Isto tako ako se neko sjeca prije par godina poslednje ili predposlednje kolo igraju ista ova dva tima i u utakmici za titulu Drogba postize go iz ofsajda od najmanje metar i nikom nista, ode titula u London.
Onda niko ne komentarise onaj start Toresa na Kleverliju kad ga nogom spici u grudi i nista, kao i igranje rukom Luiza u svom sesnaestercu (sad ce neko reci nabijena lopta, a masa onakvih situacija je bila penal bez pogovora).