banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 09:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Avg 2016, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Vidim onaj DAJordan mase rukama kao da igra za krila krajine, a u glavi pjesmica "Because I Got High" :)

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cackajuci nesto oko kosarke naletih na jednu zanimljivu stvar.
Bogdanovic u najvaznijim utakmicama gdje se odlucuju i gdje treba bas on da povuce je katastrofalan. Cska-Fener 0/6, Ameri sada 0/7, Litvanija prosli pu 1/7, Kad je Partizan pao protiv Cedevite imao je 3/9 za tri ali za 2 je imao 1/6 sut iz igre ukupno 4 od 15...
Na ovo nisam obratio paznju, ali po svemu sudeci necemo docekati od njega da rjesava kad ode Teo. Moracemo takvog igraca traziti u Guduricu ili Zagorcu. Jedan od njih mora imati tu sposobnost, ne mozemo uzimati zlata u buducnosti bez takvih igraca.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Pa to se i pokušava reći dok ne ulete grobari da objasne kako je silovao komšinicu. On bi trebao biti naš go to guy uz Tea, a očigledno se nikako ne snalazi u takvoj ulozi koliko god mu Đorđević slobode dao. U Feneru to izgleda neuporedivo bolje zato što je okružen vrhunskim igračima pa nema toliki pritisak da baš on povuče i onda bez tog pritiska izgleda kao mamojeb, dok u reprezentaciji na zadnja dva takmičenja ima vrhunski odigranu jednu četvrtinu protiv Hrvata.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
I šta predlažete po tom pitanju?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veze ovo sa kluastvom nema. Govorim o reprezentaciji. Jebe mi se gdje je igrao. Licno sam ocekivao mnogo vise sto se tice najvaznijih utakmica, ali on je jos uvijek mlad i sazrijevace vremenom, nadam se da ce preklopiti u glavi jer da bi bio zabiljezen kao vrhunski igrac mora igrati odlicno najvaznije utakmice. Ovako bi mogao dobaciti najdalje do Rakocevica, ali nadam se da ce ga presisati. Za to mu trebaju muda i smirenost.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
skeva je napisao:
Veze ovo sa kluastvom nema. Govorim o reprezentaciji. Jebe mi se gdje je igrao. Licno sam ocekivao mnogo vise sto se tice najvaznijih utakmica, ali on je jos uvijek mlad i sazrijevace vremenom, nadam se da ce preklopiti u glavi jer da bi bio zabiljezen kao vrhunski igrac mora igrati odlicno najvaznije utakmice. Ovako bi mogao dobaciti najdalje do Rakocevica, ali nadam se da ce ga presisati. Za to mu trebaju muda i smirenost.

I ta mantra da je još uvijek nešto mlad nije baš tačna, sa 24 godine već je vrijeme da istupi i preuzme odgovornost u trenucima kad Teo nema svoj dan, a ne da se šteka od lopte gleda kome će je uvaliti kao sinoć.

Нова Варош je napisao:
I šta predlažete po tom pitanju?

Šta se ima predlagati, konstatuje se stanje. I ne moraš okretati na klubaštvo, Mačvan je recimo u odnosu na očekivanja vjerovatno najprijatnije iznenađenje u Srbiji, onda valjda ne bi trebao biti problem da se kaže i da je Bogdan ove OI i prethodno EP odigrao baš ispod nivoa koji se od njega očekuje.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Macvan je pozitivno iznenadio u najvaznijim utakmicama. I to prvenstveno u smislu da nismo trpili defanzivno zbog njega. Ofanzivno on nikad nije bio sporan, sposoban je dati preko 10 poena uz dobre procente svakoj ekipi.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 16:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
prolup je napisao:
I ta mantra da je još uvijek nešto mlad nije baš tačna, sa 24 godine već je vrijeme da istupi i preuzme odgovornost u trenucima kad Teo nema svoj dan, a ne da se šteka od lopte gleda kome će je uvaliti kao sinoć.

Zato uspješne ekipe i reprezentacije angažuju psihologe. Da poslože kockice u glavama igrača i pomognu im da ostvare svoje potencijale. Mi nemamo čini mi se.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Брате и код нас се претјера са очекивањима. Неко да коју тројку у дербију и одмах му се прогнозира каријера једног Бодироге или Даниловића. И ти сада кажеш да би Богдан могао добацити најдаље до Ракочевића. И то нешто као лоше, рекао бих по твом тону. Па, јебо те, Ракочевић је још увијек институција за њега и досегне ли овај на те висине нека се набије ногом у гузицу од среће.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
_зока je napisao:
prolup je napisao:

Zato uspješne ekipe i reprezentacije angažuju psihologe. Da poslože kockice u glavama igrača i pomognu im da ostvare svoje potencijale. Mi nemamo čini mi se.

Када је онај несрећни Славнић био тренер Тео је, тада двадесетједногодишњак, послао Гуровића у пичку материну на сред утакмице, јер му овај није бацио лопту.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Брате и код нас се претјера са очекивањима. Неко да коју тројку у дербију и одмах му се прогнозира каријера једног Бодироге или Даниловића. И ти сада кажеш да би Богдан могао добацити најдаље до Ракочевића. И то нешто као лоше, рекао бих по твом тону. Па, јебо те, Ракочевић је још увијек институција за њега и досегне ли овај на те висине нека се набије ногом у гузицу од среће.

Naravno da je institucija, ali on mi je uvijek bio nekakav promjer kralja malih utakmica, tacnije mvp svega i svacega a nista nije osvojio (ne mislim bukvalno da nije nista osvojio ali nije donijeo svojoj ekipi EL ili EP ili SP ili OI).
Nije Bogdanovic zbog nekih poena u KLS ili ABA projektovan za ozbiljnog prospakta, nego detaljnim skautingom, ali nebitno. Poenta je da za sada nije igrac odluke i da se ne mozemo na njega osloniti u tom segmentu. Moracemo traziti dalje pa cemo vidjeti.

Nego, tim takmicenja

1st Team
PG: Milos Teodosic (195-PG-87) of Serbia
PG: Patrick Mills (6'0''-PG-88) of Australia
SF: Kevin Durant (6'9''-SF-88) of USA
F/C: Pau Gasol (7'0''-F/C-80) of Spain
C: Miroslav Raduljica (213-C-88) of Serbia

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skeva je napisao:
Nije Bogdanovic zbog nekih poena u KLS ili ABA projektovan za ozbiljnog prospakta, nego detaljnim skautingom, ali nebitno. Poenta je da za sada nije igrac odluke i da se ne mozemo na njega osloniti u tom segmentu. Moracemo traziti dalje pa cemo vidjeti.

Valjda će imati sreće da u NBA naprave od njega stabilnog igrača.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Ne bi vi bili SRBI kad ne bi trazili dlaku u jajetu.....zato vas i SVRBI sto nije zlato........tim je uzeo srebro a ne pojedinci......proadice Bogdanovic neki drugi put!!!!! Zna to Djordjevic i strucni stab!!!!

IGRAJ I POBJEDI......

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Нисам мислио да се "уписујем" у дискусију, али старији се вјероватно сјећају оног меча Југославија - СССР гдје наши воде 9 разлике 45 секунди до краја (или тако некако) и губе утакмицу. Кардиналну грешку је тада направио млађахни - Владе Дивац.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Hm, složiću se sa Skevom, ili imaš pobjednički mentalitet ili nemaš, jebi ga, sjetićemo se sadašnjeg selektora Đorđevića, tajm aut onomad protiv Hrvata, on zasrao za njihova slobodna bacanja, selektor Obradovič drži tajm aut i pravi plan, ali Sale se odmakeo i već je bio odlučio da šuta tu tricu, uđe ne uđe, on je bio odlučio. Bodiroga? Riješio Argentince, kao i Turke u Istanbulu, sam, možda ne bi prošlo, ali čovjek riješio da pokuša: Za sada to ima samo Teo, da li će neko u budućnosti iskočiti ne znam. Ovo je bio maksimum ove reprezentacije i svaka čast, ono protiv Australije je bila škola košarke, i mislim da su zasluge na Đorđeviću, sad da li se neko može suprotstaviti amerima, stvarno teško, a nije ni loše biti drugi poslije NBA manijaka. Ma koliko mi htjeli bitit prvi :) .

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije nista lose u tome da zelimo biti najbolji, pa makar sa druge strane biti i vanzemaljci :)

sinip
Nisam shvatio sta si zelio reci? Da tada je osamnaestogodisni Vlade Divac napravi gresku. Sta sa tim?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па иста прича (скоро) као са Богдановићем. Ок, нема 18 година, али хоћу рећи да неки играчи сазрију. Неки не. Шта ће да буде са Богдановићем - видјећемо. У сваком случају сребро је успјех и то какав!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Па иста прича (скоро) као са Богдановићем. Ок, нема 18 година, али хоћу рећи да неки играчи сазрију. Неки не. Шта ће да буде са Богдановићем - видјећемо. У сваком случају сребро је успјех и то какав!

Za pocetak imati 18 i 24 godine nije isto, ali nevazno. Ono bitnije je da ti hoces da kazes da je Divac bio taj igrac kasnije koji nam je rjesavao utakmice i donosio medalje? :)
Divac je veliko kosarkasko ime, ali oni igraci odluke o kojim mi sada diskutujemo i koji su nam donijeli slavu su Djordjevic i Bodiroga iz te generacije.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Бодирога је највећи. Начекаћемо се да се један такав опет некад роди.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2016, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja sam sve u svemu zadovoljan....ameri su bili zreli za krndanje ali treba ipak imati odlicno sutersko vece za tako nesto....mi smo bili u igri sve do one dvije-tri vezano promasene trojke, i to promasene tako da je lopta bukvalno izasla iz obruca....a onda i Bogdanovic i njegov los sut....nije on kriv...jednostavno ne ide...te nase greske plus Durant i gadjanje sa 9 metara i to je to...tu se stvar prelomila....

Treba gledati naprijed...ova ekipa treba da izdominira evropu iduce godine...sa Bjelicom i Marijanovicem cemo biti puno bolji...a onda za dvije godine opet na megdan amerima ali kao suvereni vladari evrope....tako smo uradili i u Indianapolisu, prvo je bila Turska godinu dana prije i totalno razbucavanje svega sto je naislo na nas i onda se Indianapolis samo nastavio kao logican slijed dogadjaja....

Ono sto mene brine su dvije stvari:
1 - nemanje sutera ni na vidiku....ovo je problem jos od odlaska Stojakovica...nema neko ko ubacuje 20 poena samo na visok procenat suta...i to ne kad ga krene nego uvijek, suter mora da ubacuje uvijek....ja sam iskreno mislio da je to Bogdanovic ali nije....on moze da sahrani bilo koga kad ima dan ali kad nema onda je smetalo jer ni sa 24 godine nije naucio kako da se izbori sa tim...slican problem je imao Tripkovic, Bogdanovic je daleko bolji i kompletniji igrac ali kad je taj mentalni sklop u pitanju bojim se da ne postane kao Uros "kad ima dan" Tripkovic...da se razumjemo...Bogdanovic je jedan od nasih najboljih igraca al ne bi bilo lose da imamo sutera koji moze u visokom procentu da trpa kos....cak mislim da jedan takav igrac puno prostora pravi svima ostalima i rasterecuje ekipu...onda mozemo da imamo ljude koji odlucuju partiju...Stojakovic nikad nije rijesavao partije na kraju nego je uvijek bio onaj sto ubaci te poene htio ne htio....
2 - nemanje nikoga da zamjeni Tea kad se ovaj povuce a s obzirom da ima vec godina to se moze relativno brzo ocekivat....ne vidim nikoga u mladjim selekcijama ko ima tako nesto...mislio sam da ce to bi Micic medjutim znamo kako je nastavio sa napretkom...Jovic je vise zamjena za Markovica...imamo dosta ovih allround igraca poput Gudurica i Zagorca ali problem je na toj glavnoj kreativnoj snazi....mozda onaj Ivanovic iz mege ali ne znam jel on crnogorac ili sta je...?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]