banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Banjalucki_Behar je napisao:
drinin vuk je napisao:
Мора Малетић ваљат гробар је то.
Већ питам се како сте сви стали,мсм чујем било 20 000 на трибинама људи,а капацитет 15 000? Јел могуће да су неки без улазница улазили?

Mislio sam Vuce da nikada necu "komunicirati" sa tobom na ovom forumu, iz tebi vec poznatih razloga :) , ali vidis, "Nikada nereci Nikad"

Istina da stadion prima 15.000, ali puste jos nekih pa mozda 7,8 hiljada, jeli su stepenice, i svaki prolaz dupke puni, upravo iz toga razloga je fantasticna atnosfera na samom stadionu, a i tapkarosi, sverceri ekstra zarade :D :D

Друг Шакал би рекао "ко мисли - зна",иако га изузетно поштујем,ја се водим оном "мислити и цвијеће брати није исто".

Ја мислим да те нисам увриједио лично ничим. Иначе углавном причам уопштено и своје ставове не доносим на основу појединца ;) Е сад наравно свак има право да ме уз праве аргументе етикетира.

Већ Бехару драги вјеруј да се питам како ли ћу заспати ноћас. Драго ми је ако си стварно био на утакмици, фино је отићи на сваку спортску приредбу,бити навијач такође (бити ултрас најљепше),ал поштовани бехару бањалучки,само на основу твог одговора почињем корачајући оном најпростијом логиком сумњати у неке ствари. Кажу сумња је најгора. 15292 je капацитет,а инфо којим располажем је да је на стадиону било 14400.А на стадион није могао ући нико без претходног показивања неког личног документа.

Бехару надам се да ћеш прећи преко неких аксиома с моје стране и да ћемо у будућности имати о спорту као друштвеној дјелатности итекако полемисати ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Da li u RS ima dobrih fudbalera?

Pogresno postavljeno pitanje(trebao si pitati ima li Srba dobrih fudbalera),posto su skoro svi oni sto su sinoc igrali iz Republike Srpske 8)

Golman Asmir Begovic rodjen u Trebinju,Zahirovic i Maletic rodjeni u Banjaluci,Misimovic je iz Gradiske,Pjanic rodjen u Zvorniku odakle je i Sanel Jahic (zemljaci drininog vuka :D ),Ibricic u Kotor Varosu,Muslimovic isto u Banjaluci,Mujdza iz Doboja,cujem da su i Dzekini iz Gacka,Vedad Ibisevic rodjen u Vlasenici,znaci 90% tima....po ovome vidis da su oni tamo u Federaciji totalni antitalenti za fudbal i da ih ustvari mi drzimo :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Danny ^_^ je napisao:
Izvinjavam se ako sam pogriješio temu, imam jedno pitanje, nije nikakva provokacija. Da li u RS ima dobrih fudbalera? Primjer? Pošto na ovom spisku reprezentacije BiH od ovih igrača što dobiju minutažu su samo 2 iz reda srpskog naroda.

Naravno da ima dobrih igrača, ali za BiH igraju samo oni koji to žele (tj. nisu pozvani da igraju za Srbiju ili Hrvatsku). Šta je, tu je. Svako ima mogućnost izbora.
Da nije tako, sve bi reprezentacije izgledale drukčije.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
Citiraj:

Pogresno postavljeno pitanje,posto su skoro svi oni sto su sinoc igrali iz Republike Srpske 8)

Golman Asmir Begovic rodjen u Trebinju,Zahirovic i Maletic rodjeni u Banjaluci,Misimovic je iz Gradiske,Pjanic rodjen u Zvorniku odakle je i Sanel Jahic (zemljaci drininog vuka :D ),Ibricic u Kotor Varosu,Muslimovic isto u Banjaluci,Mujdza iz Doboja,cujem da su i Dzekini iz Gacka,Vedad Ibisevic rodjen u Vlasenici,znaci 90% tima....po ovome vidis da su oni tamo u Federaciji totalni antitalenti za fudbal i da ih ustvari mi drzimo :D

Поштовани Шлагеру и после кажу дринин вук није патриота? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ја се баш не поистовјећујем и не декларишем као зворничанин. Рођен и живио у далеко већој средини (према којој руку на срце не осјећам ништа).

Од сутра почињем бити патриота,кажу ваља се :lol: :lol: :lol: ево сад ћу отић онај дислајк који сам ставио кад је Пјанић долазио у ЗВ уклонит,да не буде да дринин није патриота :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
STRATOKASTEL je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Izvinjavam se ako sam pogriješio temu, imam jedno pitanje, nije nikakva provokacija. Da li u RS ima dobrih fudbalera? Primjer? Pošto na ovom spisku reprezentacije BiH od ovih igrača što dobiju minutažu su samo 2 iz reda srpskog naroda.

Naravno da ima dobrih igrača, ali za BiH igraju samo oni koji to žele (tj. nisu pozvani da igraju za Srbiju ili Hrvatsku). Šta je, tu je. Svako ima mogućnost izbora.
Da nije tako, sve bi reprezentacije izgledale drukčije.

Ja se nadam da bi Stevanovic iz mlade reprezentacija uskoro mogao dobiti poziv u A selekciju, momak je odlican igrac

P.S. dobar je i Bil(bija), samo se nesto "usutio" u zadnje vrijeme...

Poslednji put menjao budala dana 12 Nov 2011, 23:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nemoj i njega zvornicanina,ne vjerujem da bi vuk to sportski podnio :(...to bi vec bilo previse,vise zvornicana nego sarajlija,tuzlaka i zenicana zajedno!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li neko je li u planu renoviranje terena u Zenici. Ono je bruka i sramota, ispada da reprezentacija BiH bolje igra na strani zato što im domaći teren ne odgovara. Mislim da je to jedinstven slučaj u svijetu. Naopako.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
drinin vuk je napisao:
drinin vuk je napisao:
Мора Малетић ваљат гробар је то.
Већ питам се како сте сви стали,мсм чујем било 20 000 на трибинама људи,а капацитет 15 000? Јел могуће да су неки без улазница улазили?

Mislio sam Vuce da nikada necu "komunicirati" sa tobom na ovom forumu, iz tebi vec poznatih razloga :) , ali vidis, "Nikada nereci Nikad"

Istina da stadion prima 15.000, ali puste jos nekih pa mozda 7,8 hiljada, jeli su stepenice, i svaki prolaz dupke puni, upravo iz toga razloga je fantasticna atnosfera na samom stadionu, a i tapkarosi, sverceri ekstra zarade :D :D

Друг Шакал би рекао "ко мисли - зна",иако га изузетно поштујем,ја се водим оном "мислити и цвијеће брати није исто".

Ја мислим да те нисам увриједио лично ничим. Иначе углавном причам уопштено и своје ставове не доносим на основу појединца ;) Е сад наравно свак има право да ме уз праве аргументе етикетира.

Већ Бехару драги вјеруј да се питам како ли ћу заспати ноћас. Драго ми је ако си стварно био на утакмици, фино је отићи на сваку спортску приредбу,бити навијач такође (бити ултрас најљепше),ал поштовани бехару бањалучки,само на основу твог одговора почињем корачајући оном најпростијом логиком сумњати у неке ствари. Кажу сумња је најгора. 15292 je капацитет,а инфо којим располажем је да је на стадиону било 14400.А на стадион није могао ући нико без претходног показивања неког личног документа.

Бехару надам се да ћеш прећи преко неких аксиома с моје стране и да ћемо у будућности имати о спорту као друштвеној дјелатности итекако полемисати ;)

Vucino nisam propustio nijednu domacu utakmicu reprezentacije vec jako dugo, i nikada mi pri ulazu nisu trazili licni dokument kao ni sada. Vecina drotova na ulazu "pusta" raju i bez karti, uz odredenu nadoknadu :D . Svaki puta se pojave "nove ulaznice" na sam dan tekme, tako da je to odprilike cifra ljudi na tekmi....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:
nemoj i njega zvornicanina,ne vjerujem da bi vuk to sportski podnio :(...to bi vec bilo previse,vise zvornicana nego sarajlija,tuzlaka i zenicana zajedno!

Ubjedljivo najvise Banjalucana cak 4 :D

STRATOKASTEL je napisao:
Zna li neko je li u planu renoviranje terena u Zenici. Ono je bruka i sramota, ispada da reprezentacija BiH bolje igra na strani zato što im domaći teren ne odgovara. Mislim da je to jedinstven slučaj u svijetu. Naopako.

U Zenici se gradi novi stadion, na "Crkvicama" koji ce sluziti iskljucljivo za reprezentaciju. Do tada ostaje nam ova patnja, a teren toliko ocajan juce bio, da je sramota. I najgore sto neki misle da to odgovara nasim igracima.....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 13 Nov 2011, 00:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:

Ubjedljivo najvise Banjalucana cak 4 :D

STRATOKASTEL je napisao:

U Zenici se gari novi stadion, na "Crkvicama" koji ce sluziti iskljucljivo za reprezentaciju.
Do tada ostaje nam ova patnja, a teren toliko ocajan juce bio, da je sramota. I najgore sto neki misle da to odgovara nasim igracima.....

U Zenici se gradi kamp za reprezentaciju, a ne stadion.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nek navuku novu travu, da se može normalno igrati, za ostalo je lako. To bi trebalo uraditi na vrijeme, nipošto uoči neke važne utakmice. Gledao sam utakmicu Rumunija - Francuska, ljudi su plantirali novu travu par dana prije utakmice, pa su im se cijele sekcije podvrtale k'o stara ponjava. Katastrofa!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Iako teren jeste bio u losem stanju, mislim da je prica oko toga preuvelicana. Teren iako je bio poprilicno los, nije bio neuslovan, sto su potvrdili iz UEFE. Ipak sumnjam da bi oni dopustili da 350 miliona eura igra na "oranici". Ko nije vidio i puno gorih terena pod FIFA/UEFA okriljem, nije se nagledao fudbala.
Naravno, to nije nikakvo opravdanje za los teren, ali ipak im je prica previse placljiva jer mislim da i oni znaju da im 0:0 i nije bas dobar rezultat :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čova, čim lopta ne može ići po zemlji da ne odskače znači da je teren gola rčinaku. Čuj dovozili pjesak iz Slovenije da apsorbuje vodu :lol: Sramota je da se ovako važna utakmica igra na takvom terenu. Najgore po BiH je što je takva slika obišla Evropu, pa će ispasti da nema ni jedan dobar teren. A još gore je što ovakav teren ne odgovara ni BiH, ljudi znaj igrati dobro, a na onakvom terenu ne može dati pošten pas.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 00:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vidis da teren ne izgleda toliko lose :lol:
Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IDfi2fQ8X68[/youtube]
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 01:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
STRATOKASTEL je napisao:
Ma nek navuku novu travu, da se može normalno igrati, za ostalo je lako. To bi trebalo uraditi na vrijeme, nipošto uoči neke važne utakmice. Gledao sam utakmicu Rumunija - Francuska, ljudi su plantirali novu travu par dana prije utakmice, pa su im se cijele sekcije podvrtale k'o stara ponjava. Katastrofa!

Ako se plasiramo na EP, dobijamo 8 miliona eura, tad će biti i nova trava. :)

Dalje nećeš moći, najjače. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 10:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
Malo šale nije naodmet, ovo je sa jednog foruma kopirano:

Prikačeni fajlovi:
dodi.jpg
dodi.jpg [ 37.14 KiB | Pogledano 258 puta ]
Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakve to druze ima sa sportom? Objasni nam kako to tvoj mozak rezonuje.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Baš je dobro odrađeno. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Јебеш порниће, сад ће нам сусједи свршавати на ову слику.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Pogresno postavljeno pitanje,posto su skoro svi oni sto su sinoc igrali iz Republike Srpske 8)

Поштовани Шлагеру и после кажу дринин вук није патриота? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ја се баш не поистовјећујем и не декларишем као зворничанин. Рођен и живио у далеко већој средини (према којој руку на срце не осјећам ништа).

Од сутра почињем бити патриота,кажу ваља се :lol: :lol: :lol: ево сад ћу отић онај дислајк који сам ставио кад је Пјанић долазио у ЗВ уклонит,да не буде да дринин није патриота :lol: :lol:

Crni vuče nemoj mi opet zastraniti,pu,pu,pu gluvo bilo :lol: Ode u "patriJote" :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]