banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 17 Jul 2013, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jedan kaze u pola 8, ti u 8, a dvije drugarice dosle u 8:20 i bez problema usle?
A bilo je stotinjak praznih stolica, dok je jos ko zna koliko ljudi stojalo iznad..

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 23:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
nabijem ih na kurac

sutra dolazim u 15:00 sve sa hiltovkom

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 23:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sudije ne treba komentarisati. Mi smo bili loši i tačka. Golmana nemamo, respekt samo za skinut sedmerac i onu kontru.
Kada malo bolje pogledaš ovdje ima par momaka koji su ekstra, ali realno nismo neka ekipa, to dokazuje ono što se i nismo bili plasirali. Publika im je dosta značila u ovim utakmicama. Mislim da će nas Danci sutra dobiti, ali ja nada umire posljednja.

Vrh

Tema posta: Re: Одг: Rukomet
PostPoslato: 17 Jul 2013, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ja sam se zajebao nije 7i25 nego 8i25, imam poruku od druga kad je napisao da ne pustaju vise. Ja sam danas dosao u 4 ko gospodin izabrao poziciju, odgledao sve i super.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 08:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Haha Tasko sto si na kraj srca...
Japanci su sudili po PS ovi nisu, ali sami smo krivi ...
Kolicina gluposti na kraju je bila prevelika, od Vanjinog sedmerca do dvije izgubljene lopte

Ja se ne bih nadao povoljnom ishodu oko dvorane-

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 08:37 
Bič božji
Bič božji

Ali ne mogu vjerovati kako čovjek napravi semerac, plus isključenje. Onaj lik je blago rečeno bio u mrtvom uglu. Šteta, jer ako izgubimo od Danaca ko zna koji ćemo biti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 08:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prema nekom rasporedu uz pobjedu protiv Angole treci...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 08:49 
Bič božji
Bič božji

To znači Hrvatska ili Njemačka u osmini. Bojim se da će to biti kraj. Možda je lakše dobiti pred navijačima Dance.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prema nezvanicnim informacijama
- Bice sa publikom protiv Danske
ali u slucaju da se ponovo okace zastave prekinuce se mec i isprazniti dvorana..

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Shadow je napisao:

Citiraj:
Tokom prvog dijela pomenute utakmice na tribini iza gola istaknuta je zastava Ravnogorskog četničkog pokreta i slika ratnog zločinca Ratka Mladića, piše Avaz, te donosi izjavu generalnog sekretara Rukometnog saveza BiH Smaje Karačića.

"Dobili smo tu informaciju, a osiguranje nam je javilo da su zastavu odmah uklonili. Daljnje korake ćemo preduzeti nakon konsultacija sa Međunarodnom rukometnom federacijom (IHF) bez koje ne možemo ništa uraditi. Što se tiče RSBiH naš će prijedlog biti da se sutrašnje utakmice u Boriku igraju bez prisustva publike", kazao je za Dnevni avaz Karačić.

Naravno, ovo nije prvi put da se na sportskim terenima u Bosni i Hercegovini veličaju ratni zločinci. Inače, Tunis je s 29:28 savladao Srbiju u trećem kolu grupe D SP-a za rukometaše.

očigledno lik koji se zove smajo može samostalno da predlaže kazne. znači, "naši" u rukometnom savezu bosne imaju političku jačinu jednog dodika. a to znači da će borik sigurno biti suspendovan.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Доказ у каквој вјештачкој држави живимо... Доказ колико заправо они мрзе нас и колико заправо смо ми жртва вјештачке БиХ.

А свим Србима којима смета застава Српског четничког покрета желим судбину исту онакву какву су имали исти ти Четници од стране Партизана током 40-их и 50-их.

Нек се сви они којима смета застава СЧП на трибини главног града Српске запитају јесу ли њихове очеве,мајке,синове у протеклом рату убијале заставе СЧП или заставе Армије које су се налазиле и синоћ у Зетри....

Жао ми је што су наши изгубили,а нек РСРС направи ултиматум или ће се играти у БЛ пред пуним трибинама или се нигдје неће играти пред пуним трибинама. Јалијашима је криво што је Борик три вечери препун, а што Зетра зјапи празна,најновија провала да их је синоћ било 8 хиљада, а оно завјесом покрили 2/3 једне трибине,а иза голова полупразне....

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne treba sad praviti sranje, momcima ce trebati podrska i protiv Angole bez obzira na vecerasnji rezultat. Ako ce te iskreno meni se uopste ne svidja ona fudbalska atmosfera, pogotovo jos kad su tu neke dve frakcije na dve tribine. U rukometu su zvizdi na protivnikov napad, pjevaj, pljesci kad mi napadamo. Sve ostalo je bezveze, tek se u drugom poluvremenu stvorio pravi pritisak na Tunizane.

Veceras mora da gori i prsti od pocetka kao nikad do sad ako mislimo Dance dobiti. Sinoc su slikali atmosferu a u drugom pol. pokrivali po usima. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Ne treba sad praviti sranje, momcima ce trebati podrska i protiv Angole bez obzira na vecerasnji rezultat. Ako ce te iskreno meni se uopste ne svidja ona fudbalska atmosfera, pogotovo jos kad su tu neke dve frakcije na dve tribine. U rukometu su zvizdi na protivnikov napad, pjevaj, pljesci kad mi napadamo. Sve ostalo je bezveze, tek se u drugom poluvremenu stvorio pravi pritisak na Tunizane.

Veceras mora da gori i prsti od pocetka kao nikad do sad ako mislimo Dance dobiti.

potpisujem. Ko misli doći sa bilo kakvom namjerom pravljenja sranja ili da glumi ko zna šta, bolje da ne dolazi. Pustiti narod koji želi da gleda i navija bez obzira na rezultat, nek gleda utakmicu i da podržimo još u ove dvije utakmice, momke. Zašto da pljunemo na sve lijepo što je viđeno do sada i što će sve ekipe a pogotovo naša pamtiti do kraja života. Samo što se nekom tjera inat i skandira ovo ili ono, treba sad da nam priljepe etiketu iz SA koju su odavno spremili jer ne mogu podnijeti kad vide ovakvu atmosferu i sve. Dosta toga više, centar pažnje je reprezentacija i njoj sve podrediti. Inače svi moramo biti svjesni da je večeras vrlo vjerovatan i poraz sa više golovo razlike ali nebitno, sve to moramo sportski podnijeti.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 18 Jul 2013, 10:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I svi ponesite trobojke, ko god ima.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mladićevim slikama nije mjesto na sportskim borilištima,ni sad dok je samo optužen,pa ni ako bude čak i oslobođen...nema on sa sportom nikakve veze....ako se i taj smajo saglasio da budemo domaćini,pa još i dobijemo grupu gdje su naši...sasvim je dovoljno ponosno otpjevat našu himnu bože pravde i nositi naše momke 60 minuta,sve preko toga je po meni pljuvanje na ispruženu ruku...

isto mislim i za predstojeći fudbal rs-srbija,pogotovo dok organizacija takvih mečeva zavisi od odobrenja fs bih...jajarski je da čekaš ti on da saglasnost,a da onda kad dobijem saglasnost, ja nosim na stadion nešto što znam da ga boli...sasvim dovoljna je ljubav prema našem narodu,srbiji,naša himna,naše zastave.....

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
sasvim dovoljna je ljubav prema našem narodu,srbiji,naša himna,naše zastave.....

8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Шлагеру о каквој ти испруженој руци причаш? О томе што је Бањалука као највећи град РС угостила српску репрезентацију или о томе што је и један град РС домаћин овог првенства?

И какве везе уопште има шта кога боли? Зар нам није прече наше од тога што некоме смета? Зар своје симболе требамо бацити зарад нечије среће и нечијег тапшања по рамену???
Резон ти је ниђе везе,нису они поклонили ништа Бањалуци већ нису имали 4 хале која иоле личи на халу,да јесу тешко да би БЛ била домаћин......

Него јалија такође води рачуна о Србима у тој и таквој репрезентацији бих...

Вјерујем да су заставе Армије и Турске саставни дио фолклора, са све Насером у главној ложи....

http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_4595.JPG

http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_4666.JPG

И да могу као што не могу доћи вечерас, понио би и Радованову слику,да видим тог ко ће ми у РС забранити да носим слике оних који су бранили мој народ.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Schlager i od mene veliki plus...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Вечерас не смијемо ничим упрскати. Тражиће нам ситнице да нас сјебу. Овај пут је репрезентација једино битна.
Највећи пораз јалијашима ће бити кад опет испунимо Борик и створимо заглушујућу буку, да се сасеру Данци, да им ноге откажу...

Што се тиче навијања, тешко је фудбалски угођај пренијети у дворану. Дуге и споре пјесме само умртвљују атмосферу. Тако је било јуче у првих 15 минута. А онда је цијела дворана сложно к`о један звиждала Тунижанима, а на наше нападе се пјевале кратке, али динамичне пјесме, и мислим да је то формула за успјех...

Људи, идемо вечерас, зовите све. Дебилни медији су пренијели да се утакмица игра пред празним трибинама и многи су одустали од доласка у дворану. Ево догађај, зовите све пријатеље са фб-а, https://www.facebook.com/events/142mZpM ... 572387183/

Вечерас идемо на све или ништа. Ако добијемо Данце, први смо у групи, ако изгубимо биће зезнуто...
Синоћ ме дирнула једна сцена, када је наш голман плакао послије утакмице, никако момка нису могли утјешити. И зато, `ајмо и вечерас подржати српске момке, да свима докажемо да "У БОРИКУ НИКО НИЈЕ НЕПОБЈЕДИВ" !!!

Сви понесите што више тробојки, мајица са нашим грбом, да обојимо читаву дворану у црвено-плаво-бијело!!!

П.С. 8000 људи у Зетри :lol: Да, можда на свим утакмицама до сада заједно :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Uh, 'dirljiva' je bila i ona scena kad napucaše klinca iza gola direktno u jaja. Ali oporavi se mali brzo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]