banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
CRVENO-BELI MATIŠ: 24+1=30
Marketing Crvene zvezde opasno se zabrojao sa brojem osvojenih titula, pa je na šampionskim majicama odštampano 30 umesto 25 recki?!
Ako je verovati marketingu fudbalskog kluba Crvena zvezda, crveno-beli su ove godine osvojili 30. a ne 25. titulu šampiona države! Na majicama u kojima su crveno-beli proslavili osvajanje titule u Humskoj nakon trijumfa nad Partizanom stoji broj recki kao računanje u tabliću koji pokazuje da su se ljudi iz marketinga malo zabrojali.

Naime, kada se igraju karte, "tabla" se piše sa četiri horizontalne i jednom vertikalnom linijom, dok su tvorci iz marketinga Crvene zvezde osmislili novu tablu, koja ima pet horizontalnih i jednu vertikalnu crtu!

Na svom forumu Delije su veoma ljute zbog ovog propusta, a mi prenosimo samo jedan komentar:
"Prošlogodišnje kup i ovogodišnje majice vrlo su ozbiljna stvar. Neka se ugledaju na organizaciju severa. Brukaju nam klub, a to nije svejedno."

:lol: :lol: :lol: :lol: Sta sve neces cuti od cigana

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kupiš tu majicu i obučeš ju za pet godina, ista stvar!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Mislis da ce za 5 godina 24+1 biti 30? :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

5x6=30, šta nije jasno? Sad imaju 25 titula, za 5 godina će imati 30!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
SIJUKS je napisao:
Sondri je napisao:

Mislis da ce za 5 godina 24+1 biti 30? :lol:

24+1+5 =30 :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
šta nije jasno?

Nije mi jasno koliko je 24+1 :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
na šampionskim majicama odštampano 30 umesto 25 recki?!

30=30!!! Za pet godina majica će biti OK :D!!! Ko je spominjao 24?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Osvojili smo titulu i prirodno je da se nadamo da ce biti jedna u veoma dugom nizu ali se nisam zbog toga javio nakon duzeg vremena vec me zanima ko je "okacio" onu fotku Milosevica, Curcica i Kovacevica sa proslave neke Partizanove titule iz mozda '93, '94!!! Sa nekog splava ili tako nesto!

Jos samo da u osvojimo i kup i sezona ce ispasti i uspesna iako sam bio mnogo skeptican, ali ako ono sto citamo u novinama o ponovnoj rasprodaji tima (kao valjda odlaze sigurno Kastilj, Gaj, Basta, Milovanovic, Georgijev i verovatno Trajkovic) onda je Pixi zaista najveci prevarant koji je mogao doci u Zvezdu!

Bio bih zahvalan kada bi tu fotku neko ovde opet okacio jer ne mogu nikako da je nadjem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima SIJUKS uokvirenu :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Bio bih zahvalan kada bi tu fotku neko ovde opet okacio jer ne mogu nikako da je nadjem!

Evo je druze,pa ti reci da su Grobari slabi ljudi :wink:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bar imaju stila za obuće se, ako ništa drugo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
Osvojili smo titulu i prirodno je da se nadamo da ce biti jedna u veoma dugom nizu ali se nisam zbog toga javio nakon duzeg vremena vec me zanima ko je "okacio" onu fotku Milosevica, Curcica i Kovacevica sa proslave neke Partizanove titule iz mozda '93, '94!!! Sa nekog splava ili tako nesto!

Jos samo da u osvojimo i kup i sezona ce ispasti i uspesna iako sam bio mnogo skeptican, ali ako ono sto citamo u novinama o ponovnoj rasprodaji tima (kao valjda odlaze sigurno Kastilj, Gaj, Basta, Milovanovic, Georgijev i verovatno Trajkovic) onda je Pixi zaista najveci prevarant koji je mogao doci u Zvezdu!

Прво - па гдје си ти?
Ja сам поставио слику, само си требао погледати 7-8 страница уназад, ако се не варам. Али нема везе, ту је Сијукс да помогне...
:lol:
Миловановића и треба продати, Кастиља не, али је превише тражен да би Звезда одбијала добре понуде. Гај, мање-више. На његово мјесто конкуришу Бајалица, Ђорђевић и Туторић, тако да и није велики проблем ако оде, још ако се у обзир узме "мотивисаност" странаца у Звезди...?. Бугарину нога под хитно, а Басту и Трајковића ни случајно. `ет...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 09:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hvala velika za sliku da mogu bar da uporedim izgeld Curcica nekada i sada

Poslednji put menjao marlonbrando dana 10 Maj 2007, 09:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
marlonbrando je napisao:

Прво - па гдје си ти?
Ja сам поставио слику, само си требао погледати 7-8 страница уназад, ако се не варам. Али нема везе, ту је Сијукс да помогне...
:lol:
Миловановића и треба продати, Кастиља не, али је превише тражен да би Звезда одбијала добре понуде. Гај, мање-више. На његово мјесто конкуришу Бајалица, Ђорђевић и Туторић, тако да и није велики проблем ако оде, још ако се у обзир узме "мотивисаност" странаца у Звезди...?. Бугарину нога под хитно, а Басту и Трајковића ни случајно. `ет...

Apsolutno se slazem za sve sem za Gaja jer se videlo protiv Milana (eto koliko smo srecni kada taj Milan dogura do finala CL) da jedini nema kompleksa!

A gde sam stidim se da kazem da me je devojka smotala i da sam postao sve ono protiv cega sam se borio, drugim recima postao sam papucic (ako je imalo u moju odbranu shvatio sam da to postanu svi srbi pre ili kasnije :lol: :lol: :lol: :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
A gde sam stidim se da kazem da me je devojka smotala i da sam postao sve ono protiv cega sam se borio, drugim recima postao sam papucic (ako je imalo u moju odbranu shvatio sam da to postanu svi srbi pre ili kasnije )

Ако је дјевојка-аватар, онда ти могу рећи да си пао, али са стилом...
Папуча си, али NIKE папуча.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
marlonbrando je napisao:
A gde sam stidim se da kazem da me je devojka smotala i da sam postao sve ono protiv cega sam se borio, drugim recima postao sam papucic (ako je imalo u moju odbranu shvatio sam da to postanu svi srbi pre ili kasnije )

Ако је дјевојка-аватар, онда ти могу рећи да си пао, али са стилом...
Папуча си, али NIKE папуча.

Na zalost nije ali nije ni mnogo gora :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kastiljo i Gaj su problematični zbog činjenice da imaju dvogodišnje ugovore i u slučaju da ostanu još jednu sezonu, na kraju naredne, odoše bez obeštećenja. Ako je istina da su Peconi, Cane i Mišković spremni da ulože 10 miliona eura u Zvezdu, onda bi valjda trebalo uložiti dio toga da se zadrži postojeći kvalitet u timu. Znači, Milijaš, Gaj, Kastiljo, Basta, Koroman, Burzanović eventualno još Trajković i Purović. Bajalica i Đođević su ionako tek stigli, a za ostalima i nije neka potražnja. Milovanovića se treba riješiti dok se još može uzeti neka kinta za njega. Sa njim i Georgieva, Pantića i Đokića, koga se sad može prodati dobro jer ima titulu prvog strijelca lige. Trišović mi je velika enigma. Taj momak sigurno ima kvalitet, ali je van forme, van glave, van nečega, isto kao i Perović. Dajem ruku u vatru da bi debeli Ailton sad dao tovar golova u Zvezdi, kad iza sebe ima Burzanovića, Milijaša i Trajkovića, ljude koji znaju da odigraju loptu u prostor.
Pod hitno treba pronaći alternativu Basti, i još jednog kvalitetnog lijevog beka. Napadač je neophodan. Danas čitam da je Purke Stojanović na ledu u Vladivostoku i da je prebačen u drugi tim. Eto prilike. Ljuboja je takođe u amaterima Hamburga. Dišljenković je u sporu sa Metalurgom i najvjerovatnije raskida ugovor, što znači da bi se moglo doći i do kvalitetnog, a mladog golmana. Priče tipa Dijego Tristan, Alvaro Rekoba i slične, treba bataliti i okrenuti se dovođenju igrača, koji su realna opcija. Ovi gore to sigurno jesu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šta će nam Dišljenković, dobar je Ranđelović, golmani su k'o vino!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 14:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
:lol: Djani na ovoj slici sa sve dzemperom uvucenim,nisam se ovako nasmijao u zivotu. Ovdje je Rodman stilista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Dajem ruku u vatru da bi debeli Ailton sad dao tovar golova u Zvezdi, kad iza sebe ima Burzanovića, Milijaša i Trajkovića, ljude koji znaju da odigraju loptu u prostor.

:lol: :lol: :lol: a sta sam ja pricao za 'debelog' ???

Salu na stranu. Slazem se sa vecinom stvari koje si izrekao ali sto su ugovori sa Kastiljom i Gajem tako potpisani? Ko ih je takve potpisao?
Sto se tice para, mislim da ljudi koji su dosli do para na nelegalan nacin i uz pomoc tonu politickih veza i privilegija uopste ne trebaju Zvezdi, jer ako su tako dosli do para onda ni u Zvezdu nisu dosli da ih poklanjaju!

Treba se ljudi osloniti na nase snage (kao sto rece Nitro vratiti neke nase ljude)! Treba jos vise ulagati u omladinsku skolu koja nam je u jadnom stanju! Pre neku noc na SOS kanalu gledam derbi petlica i petlici Partizana nas pocistise sa 4:1, a koliko sam upoznat ni u ostalim ligama za mladje kategorije stvari nisu bolje (ne zaboravimo da ove generacije sto su neprestano dobijale Partizan su to radile i kao omladinci Zvezde jer se u tim kategorijama stice taj famozni "pobednicki mentalite")!

Zakljucak je: Bez dobrog trenera (i dalje mislim da je Muslin najbolje resenje, a da Djurovski nije za tog mesta iako je imao dobrih poteza), ne osipanja igrackog kadra (dozvolu da odu mogu dobiti po meni: Milovanovic, Gaj, Georgiev i Djokic, da ne nabrajam ljude poput Andjelkovica), pojacavanja tima sa igracima koji su daleko iznad kvaliteta prosecnog igraca nase lige i naravno potrebne nezaobilazne SRECE pri zrebu, bez svega nabrojanog LS ce nam i dalje ostati nedosanjani san!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]