Nitro je napisao:
Dajem ruku u vatru da bi debeli Ailton sad dao tovar golova u Zvezdi, kad iza sebe ima Burzanovića, Milijaša i Trajkovića, ljude koji znaju da odigraju loptu u prostor.

a sta sam ja pricao za 'debelog' ???
Salu na stranu. Slazem se sa vecinom stvari koje si izrekao ali sto su ugovori sa Kastiljom i Gajem tako potpisani? Ko ih je takve potpisao?
Sto se tice para, mislim da ljudi koji su dosli do para na nelegalan nacin i uz pomoc tonu politickih veza i privilegija uopste ne trebaju Zvezdi, jer ako su tako dosli do para onda ni u Zvezdu nisu dosli da ih poklanjaju!
Treba se ljudi osloniti na nase snage (kao sto rece Nitro vratiti neke nase ljude)! Treba jos vise ulagati u omladinsku skolu koja nam je u jadnom stanju! Pre neku noc na SOS kanalu gledam derbi petlica i petlici Partizana nas pocistise sa 4:1, a koliko sam upoznat ni u ostalim ligama za mladje kategorije stvari nisu bolje (ne zaboravimo da ove generacije sto su neprestano dobijale Partizan su to radile i kao omladinci Zvezde jer se u tim kategorijama stice taj famozni "pobednicki mentalite")!
Zakljucak je: Bez dobrog trenera (i dalje mislim da je Muslin najbolje resenje, a da Djurovski nije za tog mesta iako je imao dobrih poteza), ne osipanja igrackog kadra (dozvolu da odu mogu dobiti po meni: Milovanovic, Gaj, Georgiev i Djokic, da ne nabrajam ljude poput Andjelkovica), pojacavanja tima sa igracima koji su daleko iznad kvaliteta prosecnog igraca nase lige i naravno potrebne nezaobilazne SRECE pri zrebu, bez svega nabrojanog LS ce nam i dalje ostati nedosanjani san!