Лијепа утакмица за гледање

Поново срчана игра, што ми се јако свиђа. Не смета ми када изгубе, ако оставе срце на терену. Будем тужан због пораза, али се не осјетим попљуваним и превареним. А кад се игра срчано некако увијек дође и добар резулат, и тако би и овог пута

Браво момци!
Овог пута нам се поклопило много тога и видјели смо да и наши знају дати гол. И то су нам поновили 6 пута, да знамо засигурно

Коларов ме је одушевио код другог гола, онако нешто се ријетко виђа. Драго ми је што је Сулејмани коначно заиграо, макар и пред крај, и још је постигао гол

Сјајан повратак. Онај Банетов продор многи нападачи и крила би требали да уче како се ради

Нападате Тошића због дриблинга, али мислим да му је то и задатак. Он не мора чак ни да пробије по тој својој страни, његово је да направи вишак и ако може, да дотури лопту некоме да се тај простор искористи. Углавном, ја сам и њиме задовољан

Што се њиховог гола тиче, мислим да иде Стојковићу на душу. Поставио је живи зид и онда се сакрио иза њега, а човјек туче у његову страну?! Нисам примијетио да је лопта имала фелш, тако да вјерујем да је у питању лоша процјена. Срећом, прошло је без посљедица, момци су се брзо консолидовали. Да ли је Бишевац направио фаул? По мени, онакав контакт се некад свира, некад не и некад је фаул у нападу, а некад је фаул у одбрани. Тја...
Енивеј, да завршавам, ја сам задовољан вечерас виђеним. Не смијемо полетјети у висине након ове побједе, али о томе морамо размишљати касније. Сада је вријеме за уживање због побједе