Citiraj:
Да се не петљам у остало рећићу ти само, лупаш без икаквих доказа и аргумената.
ajde! koji dio svega toga nije tacan, prosvijetli me? navijaci tjeraju jedino rukovodstvo koje se u posljednjih 15 godina stisnulo da ulozi u tim koji ce igrati ligu sampiona, jedini koji nisu dovodili strance samo zato sto su bili dzaba, koji nisu rasprodali kompletan tim poslije prve dvije dobre utakmice u evropi...zasto ih tjeraju? zato sto su se, zamisli, poslije 15 godina otkako su ovi u rukovodstvu kluba, jedno jutro probudili sa spoznajom da su bjekovic i zecevic lopovi...nije nego
Citiraj:
Не навијају вође, већ 5-6 хиљада "обичних" људи. И увијек су уз клуб, и навијају САМО и ИСКЉУЧИВО зато што им је клуб изнад свега и немају никаквих других интреса. Нпр, кад год могу, одем на Сјевер, испјевам се, навијам за свој клуб. Ништа од тога материјално немам, а осјећај је непроцјењив. Слажем се да ове двије групе навијаче у Србији губе интегритет полако и постају марионете, али не можеш постовјећивати категорије навијача и вођа. Ево, сада на финалну серију кошарке су дошли скоро сви навијачи са Сјевера, али не организовано и не са вођама. Неозбиљан рад и НЕСТВАРАЊЕ система у КК Црвена звезда су прави разлози бојкота. (за шта их уопште не могу кривити, до ове сезоне) Навео сам ти то. Не Елмедин. Искрено сам убјеђен да ће останком Пешића и новим озбиљним инвестицијама у играчки кадар, прекинути овај бојкот.
naravno da navijaju obicni ljudi, ali u skupstini cz su predstavnici delija, tj. vodje navijaca, zar ne? i oni svojim glasovima ili neglasovima uticu na izbor rukovodstva, zar ne? ne utices ti, koji ides da deres svoje grlo zbog zvezde. je li mozda imaju neki sastanci gdje se svi navijaci sastaju sa vodjama, pa se onda odlucuje za sta ce se glasati
i hoce li se bojkotovati nesto ili ne? ako imaju, onda povlacim sve sto sam rekao
Citiraj:
То је оно о чему сваки нормалан човјек сања и прижељкује, али поређење ових очекивања са тренутном ситуацијом је чист софизам, тј. правилно закључивање из неправилних премиса.
znas onu staru narodnu "mala misao daje male rezultate". naravno da takvo stanje stvari u ovom trenutku izgleda veoma daleko. ali, jel to znaci da treba odustati od ambicija za bilo cim, jer su one u ovom trenutku neostvarive?
to jeste jedno veliko prokletstvo naseg naroda. ako nesto sutra ne moze da bude onako kako bi mi htjeli, ma ko ce se zamajavati sa tim. pretpostavljam da ako bi sutra dosao neki kandidat za predsjenika partizana, zvezde, vojvodine, toplicanina, nije ni bitno, i ako bi rekao nesto ovako "imam precizan i razradjen plan kako da klub postavim na zdrave noge. cilj nam je da za 5 godina udjemo u ligu sampiona i postanemo njeni stalni ucesnici, a da za 10 godina igramo cetvrtfinale lige sampiona", ljudi bi mu se ismijali i odbacili to apriori. jer ko ce cekat 5 godina? bolji je neko, kao ovi sad govnari u partizanu, koji ce da prosipa suplju pricu kako "samo treba da cirih pobijedi neki jebeks, da budu sampioni, pa da partizan bude nosilac u zrijebu u 176 pretkolu, pa da se nekako na mala vrata ugura u ligu sampiona, pa ce to da nam promijeni zivote". kao da se nije gomila klubova, ukljucujuci i sam partizan, pa helsinki, pa helsinborg, pa cluj uguravala na mala vrata u LS po jednu sezonu. pa sta je poslije bilo sa njima? nista. eno ih, trunu po sredinama tabela svojih prvenstava.
lijepo je rekao trener jednog skotskog kluba, koji je ispao u drugu ligu : "ako ulazes u tim onoliko koliko ulazu drugoligasi, onda ces i imati drugoligaski tim". tj., u nasem slucaju, ako dovodis igrace za dzaba, koji su kvalitetom samo za sbijansku ligu, onda ces imati tim za srbijansku ligu, i nista vise. tu ti ni to sto si nosilac u nekom pretkolu lige sampiona ne moze pomoci.
poenta ovog svog mog baljezganja je da mi se cini da je to ono sto se sad desava u zvezdi, a vec jako dugo i u partizanu. bolje izabrati lukica, da bi u timu ostala dva stranca (ionako upitnog kvaliteta), da bi se skrpilo nesto za sljedecu sezonu i mozda osvojila titula, nego mozda zrtvovati jednu sezonu i par igraca da bi se pojavio neko sa vizijom i da bi za 5 godina zvezda bila respektabilan evropski klub. mozda su to sve gluposti, a mozda i nisu...
ovako ostaje cinjenica da se sustinski nista nije promijenilo od piksija, toplice i dobrivoja. samo sto je lukic u tim doveo jos vece anonimuse nego njegovi prethodnici. bunjevcevic i ivic su za ivana adzica akademija nauka.