Citiraj:
Кад кажеш "кроје кадровску политку клуба", први сам против тога. Али кад се сјетим да су реаговали на наранџасте дресове, латиницу на грбу, притискали играче кад су ови били распуштена марва, онда и нисам против. Јер кад се пређе та граница, први ћу осудити, али овако, и нисам нашао неке замјерке.
Kao što rekoh, odanost klubu je za pohvalu, ali i dalje tvrdim da su pojedinci previše uzeli sebi za pravo. Dvojica pomenutih Zvezdinih vođa su se već hjvalili kako su otjerali Bajevića, kako će otjerati i Piksija, ako se Zvezda ne plasira u LŠ. Odjednom oni postavljaju neke standarde i uslove za nečiji ostanak. Ne kažem da navijači nisu važan faktor u klubu, ali tu su da iznesu mišljenje o nečemu, što će rukovdostvo da uvaži, kako to i funkcioniše, a ne da oni nekoga tjeraju iz kluba. Iamju oni svoj interes u svemu tome, jer žele da budu veći faktor u klubu i to u rukovdostvu. Par vođa navijača ima svoj interes, a ostali po inerciji prate njih. Tako je to i sa partizanskim bojkotom, nažalost. Prekida se i nastavlja po potrebi onih koji su ga i pokrenuli...
Citiraj:
cestitam na tituli vam i , da vam izjavim saucesce za evropu
E kad sam dočekao čestitke od tebe i SIJUKS-a, nema druge nego da zahvalim i to od srca, a za Evropu ćemo vidjeti još...
Citiraj:
Navijači Crvene zvezde su po ko zna koji put prešli granicu normalnog ponašanja, što nas ni malo ne čudi, bar kad su oni upitanju. Nekoliko huligana je prošle nedelje napalo fudbalera Partizana Milivoja Ćirkovića u inđijskoj diskoteci "Plitvice", i naneli mu lakše telesne povrede.
Seronje. To sve treba po kratkom postupku, na ćelavo pa da tuca kamen negdje. Da vidim kakva bi onda sila bili.
I gdje baš Ćirkovića nađoše? Mirnijeg čovjeka od njega nisam odavno vidio na fudbalskim terenima...
A i Đuka je puk'o. Rekoh li ja da je počeo da izjavama liči na Ješića, a evo kako se
"fini gospodin" transformisao u prostaka. Baš me zanima, da li bi u Španiji smio ovako da se ophodi sa novinarima?
Čudna je ljudska sujeta. Dok su Đukića svi tapšali po ramenu i hvalili i on je bio "gospodin". Čim su stigle kritika za poraze i tumbanje tima, ni on više nije bio tako fin. Moram reći da me razočarao...