banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Jebo vas SIJUKS sviju.Jesam li vam cestitao titulu jos u sredu?Je li neko rekao hvala?Jesam li ja prvi objavio rezultat na forumu?Prave ste Ciganske picke

Znači tu si, a ne na nekoj slavi. Daj SIJUKS smiri se da proslaviš Đurđevdan u miru :P

Od koga je čestitka, dobra je i ovakva :D . Hvala SIJUKS i puno sreće u borbi za drugo mjesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nitro je napisao:
Citiraj:
Jebo vas SIJUKS sviju.Jesam li vam cestitao titulu jos u sredu?Je li neko rekao hvala?Jesam li ja prvi objavio rezultat na forumu?Prave ste Ciganske picke

Znači tu si, a ne na nekoj slavi.
Od koga je čestitka, dobra je

Bio sam na slavi(sto pitas) a sada sam na poslu.Od koga je cestitka i dobra je li?Poznajes me mozda?Nisam ja ljakase ko oni tvoji Cigani sto neznaju ispostovati minutu cutanja za pokojnog Slobodana Novakovića.Kako to da takva postenjacina kao ti nije osudila takav cin?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
cesto se zapitam zasto nisi sudija, trener, savjetnik u nekom FC :roll: :roll:

Nemas ti pojma.Neznas da ga je trazio Mijat da bude pomocnik Kapelu :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kako baš Mijat :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Kako baš Mijat :roll:

Zato sto je nas covek :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS ako nisi skontao ja se samo zezam, ali pošto vidim da te ljuti, onda neću više. Da je Partizan osvojio titulu, onda bi ste svi vi grobari bili pametniji od Boga, a popunili biste očas 300 stranica na temi veličajući Partizan, kao što je i bilo nakon onog derbija kad je Partizan razbio Zvezdu...

A minut ćutanja za pokojnog Novakovića nema šta da se komentariše. Primitivno, seljački i idiotski, ali nisam vidio to na prenosu, pošto nisam gledao od samog starta. Ruku na srce, zar treba očekivati nešto od bolje, ma koji da su navijači u pitanju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Slika
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
=D> =D> =D> =D>
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Још једна подједа и титула....
Прво - Хвала Сијукс. Бог те веселио, први си нам честитао, и слађе је кад то прво чујемо "с друге стране"...
Друго - Звезда узела титулу, што је мање-више, очекивана ствар, појединци почињу да играју, иако је то далеко од неке озбиљне ствари.
Чека се тренер и још које "појачање"... По свему судећи, Гробље неће видјети титулу бар још једну сезону, с обзиром да је стање још горе у Хумској. Екипе ни на видјелу, тренера такође, а тјерање духова Бјеке и Зеке, све више добија епитет утопистичког.
Треће - Нитро, ова прича око навијача ми баш није најјаснија? Врше притисак на управу и састају се истима. Прате дешавања и регују на вријеме. Траже европску Звезду. Повећавају присутност на стадиону. Не видим ништа лоше.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Треће - Нитро, ова прича око навијача ми баш није најјаснија? Врше притисак на управу и састају се истима. Прате дешавања и регују на вријеме. Траже европску Звезду. Повећавају присутност на стадиону. Не видим ништа лоше.

Bilo bi to lijepo bigman, da navijači sve više ne uzimaju sebi za pravo da kroje kadrovsku politiku u klubu. Odani su klubu - OK. Lijepo od njih, ali bojim se da nemaju pravo da upadaju na treninge i slične stvari. Piksi ih poštuje zasad, jer je svjestan da je situacija takva, kakva je. Ne traže ni grobari smjenu Bejkovića i Zečevića, zato što je Partizan ugrobaren do guše, već zato što je prestala saradnja između vođa navijača i uprave, tačnije nema više povlastica, besplatnih putovanja, džabnih karata i slično. Zamisli da kadrovsku politiku u klubu kroje neki tamo Gaga i Šavija sa sjevera ili Čegi i Sima Srbija sa juga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Navijači Crvene zvezde su po ko zna koji put prešli granicu normalnog ponašanja, što nas ni malo ne čudi, bar kad su oni upitanju. Nekoliko huligana je prošle nedelje napalo fudbalera Partizana Milivoja Ćirkovića u inđijskoj diskoteci "Plitvice", i naneli mu lakše telesne povrede.

- Prišli su mi neki momci i počeli da me vređaju. Rekli su mi da sam "pi... grobarska". Pokušao sam da ih smirim i uspeo, ali je iznenada neki momak potegao pikslu i pogodio me u desnu stranu lica. Pukla mi je arkada i povredio mi je vilicu. Potražio sam pomoć u ambulanti i dao izjavu policiji. Napadači su uhapšeni - izjavio je Ćirković

http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/sr ... 0607.shtml

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
SIJUKS ako nisi skontao ja se samo zezam

A ja se ne zezam :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nitro je napisao:
Citiraj:
cesto se zapitam zasto nisi sudija, trener, savjetnik u nekom FC

Od tebe kao i obično najinteligentniji komentar :P Aj' sad reci da negdje griješim, a sve što sam naveo je najobičnije prosječno zapažanje, prosječnog fudbalskog gledaoca...

a ne ti si jedini intelegentan.....pa od ovolikog svijeta jedino ovdje mozes da ispoljavas i prosipas tu silnu inteligenciju.....majzec jedan..... :D

i sad ja trebam ovdje bas na ovoj sprdachini od foruma da se nadimam o inteligenciji....

cestitam na tituli vam i , da vam izjavim saucesce za evropu ....prvi cu kao pravi istinski postovatelj vas.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:

Bilo bi to lijepo bigman, da navijači sve više ne uzimaju sebi za pravo da kroje kadrovsku politiku u klubu. Odani su klubu - OK. Lijepo od njih, ali bojim se da nemaju pravo da upadaju na treninge i slične stvari. Piksi ih poštuje zasad, jer je svjestan da je situacija takva, kakva je. Ne traže ni grobari smjenu Bejkovića i Zečevića, zato što je Partizan ugrobaren do guše, već zato što je prestala saradnja između vođa navijača i uprave, tačnije nema više povlastica, besplatnih putovanja, džabnih karata i slično. Zamisli da kadrovsku politiku u klubu kroje neki tamo Gaga i Šavija sa sjevera ili Čegi i Sima Srbija sa juga...

Кад кажеш "кроје кадровску политку клуба", први сам против тога. Али кад се сјетим да су реаговали на наранџасте дресове, латиницу на грбу, притискали играче кад су ови били распуштена марва, онда и нисам против. Јер кад се пређе та граница, први ћу осудити, али овако, и нисам нашао неке замјерке. Пикси је кренуо са "добром сарадњом" са навијачима, још од оних карата за Запрешић, па до ових силних састанака, али с обзиром да не траже ништа што сваки нормалан навијач Звезде не жели, и не кривим их. То за тренинг је претјерано, али опет ћу се присјетити кад су дошли на тренинг пред утакмицу са Базелом и навијали као да су на утакмици јер је Звезда тада била кажњена да игра пред празним трибинама....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Кад кажеш "кроје кадровску политку клуба", први сам против тога. Али кад се сјетим да су реаговали на наранџасте дресове, латиницу на грбу, притискали играче кад су ови били распуштена марва, онда и нисам против. Јер кад се пређе та граница, први ћу осудити, али овако, и нисам нашао неке замјерке.

Kao što rekoh, odanost klubu je za pohvalu, ali i dalje tvrdim da su pojedinci previše uzeli sebi za pravo. Dvojica pomenutih Zvezdinih vođa su se već hjvalili kako su otjerali Bajevića, kako će otjerati i Piksija, ako se Zvezda ne plasira u LŠ. Odjednom oni postavljaju neke standarde i uslove za nečiji ostanak. Ne kažem da navijači nisu važan faktor u klubu, ali tu su da iznesu mišljenje o nečemu, što će rukovdostvo da uvaži, kako to i funkcioniše, a ne da oni nekoga tjeraju iz kluba. Iamju oni svoj interes u svemu tome, jer žele da budu veći faktor u klubu i to u rukovdostvu. Par vođa navijača ima svoj interes, a ostali po inerciji prate njih. Tako je to i sa partizanskim bojkotom, nažalost. Prekida se i nastavlja po potrebi onih koji su ga i pokrenuli...

Citiraj:
cestitam na tituli vam i , da vam izjavim saucesce za evropu

E kad sam dočekao čestitke od tebe i SIJUKS-a, nema druge nego da zahvalim i to od srca, a za Evropu ćemo vidjeti još...

Citiraj:
Navijači Crvene zvezde su po ko zna koji put prešli granicu normalnog ponašanja, što nas ni malo ne čudi, bar kad su oni upitanju. Nekoliko huligana je prošle nedelje napalo fudbalera Partizana Milivoja Ćirkovića u inđijskoj diskoteci "Plitvice", i naneli mu lakše telesne povrede.

Seronje. To sve treba po kratkom postupku, na ćelavo pa da tuca kamen negdje. Da vidim kakva bi onda sila bili.
I gdje baš Ćirkovića nađoše? Mirnijeg čovjeka od njega nisam odavno vidio na fudbalskim terenima...

A i Đuka je puk'o. Rekoh li ja da je počeo da izjavama liči na Ješića, a evo kako se "fini gospodin" transformisao u prostaka. Baš me zanima, da li bi u Španiji smio ovako da se ophodi sa novinarima?
Čudna je ljudska sujeta. Dok su Đukića svi tapšali po ramenu i hvalili i on je bio "gospodin". Čim su stigle kritika za poraze i tumbanje tima, ni on više nije bio tako fin. Moram reći da me razočarao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Čudna je ljudska sujeta. Dok su Đukića svi tapšali po ramenu i hvalili i on je bio "gospodin". Čim su stigle kritika za poraze i tumbanje tima, ni on više nije bio tako fin. Moram reći da me razočarao...

Zlo vreme nateralo orla da zimuje sa kokosima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo kako izgleda Milivoje

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
SIJUKS je napisao:
Evo kako izgleda Milivoje

Slika

tuzno je sta sebi ljudi koji sebe nazivaju navijacima dozvoljavaju da bi pokazali da vole svoj klub ... smjesno .... (ustvari to nema veze sa klubom .... al ajd)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
cestitam na tituli vam i , da vam izjavim saucesce za evropu ....prvi cu kao pravi istinski postovatelj vas.......

Ма добро, немојте ви много туговати, можда освојите нешто у Big Brother-у. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čujem da je Ćure "sredio" nos, sad mu ne bi pravio problem oko ofsajda :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
Čujem da je Ćure "sredio" nos, sad mu ne bi pravio problem oko ofsajda :lol:

:lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]