banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
U 30. godini trci na granici svojih mogucnosti, jer voli fudbal i za klub i za reprezentaciju igra srcem. Jedan od poslednjih FUDBALERA. Messi je tu na granici :) Ronaldo je u 24. godini maneken koji zna dati gol. To je poenta.

Walker: Sanjaj :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
TaškoBL je napisao:
Walker: Sanjaj :wink:

Ma puca meni i za njim i za Realom, ali nije nemoguće. :lol:

Dobar je Steven, nadam se da će sutra da pobaca Alžirce!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Harvester je napisao:
Maradona je apsolutni car. Prvo, najbolji igrač svih vremena. Drugo, stoka kao što je Pele pljuje po njemu neprestano. Treće, on stoci ne ostaje dužan i pljuje i on njih. Eto neki dan je onaj konj Pele nešto njega napao kako se zaposlio kao selektor samo da bi zaradio pare (?! pa ko normalan bilo koji posao radi džaba?) i da se Argentina jedva s njim plasirala na prvenstvo i da nije kriv on već oni što su ga zaposlili. Na to je Dijego kulturno uzvratio da ne zna zašto se uopšte raspravlja s tim izlapjelim starcem i poručio mu da ode da statira u nekakvom muzeju. A i ne treba zaboraviti da on još odavno (ako se ne varam, od prvenstva 98.) proziva Platinija da je mafijaš. A ovaj komentator danas reče i da je nešto napadao Blatera i Bekenbauera. I kako ovaj čovjek nekom može da ne bude simpatičan???

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z6WoDdILw4M[/youtube]

DIEGO ! ! !

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Harvester je napisao:
Što se igrača tiče, prvenstveno mi na živce ide Mesi, odnosno ne toliko on sam, koliko novinari koji trube o njemu non stop kako je najbolji igrač svih vremena, kako je već sad bolji od Maradone itd. Ja lično ne smatram da je on do sada i približno pokazao tako nešto. Što se mene tiče, on mora još da poraste da bi uopšte mogao da se poredi recimo sa Hadžijem, Dejom, braćom Laudrup i sl., a kamo li s Maradonom.

Za mene su i Ronaldinho i Messi i Drogba i Forlan i Nisterloy i Raul i mnogi drugi bolji napadaci od Maradone.... 8)

Ne zato sto Maradona nije mogao bolje, a mislim da jeste, vec jer se danasnje odbrane i one iz Maradonine ere ne mogu porediti. Prodas im laznjak bez problema... A danas je to druga prica...

Spoiler:
Da se razumijemo, Maradona je bio igrac ispred svog vremena. Ali ondasnji i danasnji fudbal su dva svijeta... Sve sto se danas napravi je mnogo teze nego prije 20 godina :)
Zato ja vise cijenim danasnje fudbalske vendete nego Pelea i Maradonu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Što se igrača tiče, prvenstveno mi na živce ide Mesi, odnosno ne toliko on sam, koliko novinari koji trube o njemu non stop kako je najbolji igrač svih vremena, kako je već sad bolji od Maradone itd. Ja lično ne smatram da je on do sada i približno pokazao tako nešto. Što se mene tiče, on mora još da poraste da bi uopšte mogao da se poredi recimo sa Hadžijem, Dejom, braćom Laudrup i sl., a kamo li s Maradonom.

sve je to tacno, ali sam messi nikad nije izgledo kao da se kurci (kao kristina), nikad nije za sebe pricao da je najbolji i da sudije treba da ga zastite (kao kristina). cak je nedavno izjavio da misli da je runi bolji igrac od njega. nema veze sto to vjerovatno ne misli, ipak je korektno i skromno od njega. svaku utakmicu trci i trudi se kao da je prvi put izaso na teren i treba da se nametne. uz to nije (previse) sebican ni u igri.
meni je on bas cool tip. a novinari su stoka, koja samo trazi ili nekog da ga uzdize u nebesa i pise mu hvalospijeve, ili nekoga da sahrani.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Maradona: Ispričavam se Platiniju, ali Peleu ne

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 23:40 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
@ Harvester
onda ti pored Pelea smeta i Zidan, jer je i on popljuvao ponajvise Platinija, Blatera pa onda Dominika...

volio bi vidjeti Zidana kao trenera Francuske, jer definitivno moraju drugu osobu pronaci.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 23:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Strasno da imaju Anelku, Anria, Maludu, a da ne mogu gola dati.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nasli su... Blan-a

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ciro je reko da pobjedjujemo! u cirine rijeci se ne sumnja! ciro majstore!

Citiraj:
Ćiro veruje u uspeh Srbije

"Švabama se ne piše dobro u petak protiv Srbije", rekao je u razgovoru za Nezavisne novine Miroslav Ćiro Blažević, bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i aktuelni trener kineskog Šangaja.

Bez obzira na poraz u startu, "trener svih tenera" ubeđen je da Srbija može da izbori plasman u drugi krug takmičenja na SP. Igra kao protiv Gane ne može da se ponovi, a Ćiro smatra da Radomir Antić zna formulu kojom će u potpunosti nadmudriti kolegu Joakima Leva.

- Srbija će u petak reagovati pozitivno. Ubeđen sam u to! Radomir Antić može i znaće da iznenadi Nemce. Tim pre, jer će oni, sada, nakon visoke pobede nad Australijom, u duel sa Srbijom ući presigurno, a onda im se ne piše dobro - rekao je Blažević.

Blažević dobro poznaje Nemce, ali i oni njega. Na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine Ćiro je tada kao selektor Hrvatske savladao "Elf" sa ubedljivih 3:0.

- Golove su tada postigli Robert Jarni, Goran Vlaović i Davor Šuker. Ne treba se iznenaditi ako nešto slično u petak napravi i Srbija. Ovo je za Antićeve dečake odlučujuća utakmica, biti ili ne biti, i zato im u potpunosti dajem prednost u odnosu na Nemce. Švabe jednostavno ne znaju da igraju protiv duhovitih i nadarenih fudbalera, kakvi su ovi sa naših prostora. Srbi su odigrali užasno i neshvatljivo loše protiv Gane. To im se ne može ponoviti i to je razlog zbog kojeg tvrdim da će se plasirati u drugi krug. Imaju strašan tim, što će se pokazati protiv Nemaca - završio je Blažević.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Citiraj:
Švabe jednostavno ne znaju da igraju protiv duhovitih i nadarenih fudbalera

Nisam znao da je duhovitost vazna za kvalitet igraca :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nisam znao da je duhovitost vazna za kvalitet igraca

mozda ce zigic da im isprica neki kvalitetan vic, pa dok se oni valjaju po travi od smijeha, on da uvali gol za pobjedu od 1:0.

ciro je veliki motivator. uvijek je izvlacio i vise od realnog iz svojih igraca. takav nama treba

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Milanko Djeric je napisao:
mozda ce zigic da im isprica neki kvalitetan vic, pa dok se oni valjaju po travi od smijeha,

Nesto kao: "E sad ce Pantelic da vam zabije gol!" :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nesto kao: "E sad ce Pantelic da vam zabije gol!"

na primjer to. ja da sam u njemackoj odbrani, i da mi neko to kaze, ja bi se prosuo po travi od smijeha

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Elvis Presley je napisao:
mozda ce zigic da im isprica neki kvalitetan vic, pa dok se oni valjaju po travi od smijeha,

Nesto kao: "E sad ce Pantelic da vam zabije gol!" :lol:

To nije vic. To je SF.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vader je napisao:

Hahaha, kakav car! Pitaju ga za strastvene zagrljaje, a on kaže "i dalje volim žene, nisam zastranio" :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 01:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hahaha, kakav car! Pitaju ga za strastvene zagrljaje, a on kaže "i dalje volim žene, nisam zastranio"

trebo je da im kaze "da, ja sam ustvari peder! dedera naguzi se da ti ga slozim u supak" (izvinjavam se na izrazima). kakav idiotizam, covjek cestita igracima na dobroj utakmici, a oni tu vide 'strastvene zagrljaje'

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa novinari su potpuni idioti, to valjda nije ništa novo.

Nevezano za sport, ima onaj sjajan klip na JuTjubu kad neki francuski kreten od novinara provocira Putina pitanjima o kršenju ljudskih prava u Čečeniji, a ovaj mu kaže "ako želite da se obrežete i pređete u islam, dođite kod nas, imamo odlične hirurge" :-)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 02:48 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
maradona glupi drogeras...morao sam..

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 05:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ciro je reko da pobjedjujemo! u cirine rijeci se ne sumnja! ciro majstore!

Citiraj:
Ćiro veruje u uspeh Srbije

"Švabama se ne piše dobro u petak protiv Srbije", rekao je u razgovoru za Nezavisne novine Miroslav Ćiro Blažević, bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i aktuelni trener kineskog Šangaja.

Bez obzira na poraz u startu, "trener svih tenera" ubeđen je da Srbija može da izbori plasman u drugi krug takmičenja na SP. Igra kao protiv Gane ne može da se ponovi, a Ćiro smatra da Radomir Antić zna formulu kojom će u potpunosti nadmudriti kolegu Joakima Leva.

- Srbija će u petak reagovati pozitivno. Ubeđen sam u to! Radomir Antić može i znaće da iznenadi Nemce. Tim pre, jer će oni, sada, nakon visoke pobede nad Australijom, u duel sa Srbijom ući presigurno, a onda im se ne piše dobro - rekao je Blažević.

Blažević dobro poznaje Nemce, ali i oni njega. Na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine Ćiro je tada kao selektor Hrvatske savladao "Elf" sa ubedljivih 3:0.

- Golove su tada postigli Robert Jarni, Goran Vlaović i Davor Šuker. Ne treba se iznenaditi ako nešto slično u petak napravi i Srbija. Ovo je za Antićeve dečake odlučujuća utakmica, biti ili ne biti, i zato im u potpunosti dajem prednost u odnosu na Nemce. Švabe jednostavno ne znaju da igraju protiv duhovitih i nadarenih fudbalera, kakvi su ovi sa naših prostora. Srbi su odigrali užasno i neshvatljivo loše protiv Gane. To im se ne može ponoviti i to je razlog zbog kojeg tvrdim da će se plasirati u drugi krug. Imaju strašan tim, što će se pokazati protiv Nemaca - završio je Blažević.

e kad je Ciro rekao sine tek sad ode uplatit na Njemacku............sto Ciro kaze znaj da nema sanse da bude!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]