banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To sto ti ne volis Alonsa je jedna stvar, a njegove voznje druga... Covek ima najvise pobeda ove sezone, a nema najbolji bolid... Uz njega jedino za Hamiltona mogu reci da je zasluzio titulu (Kubica je nesrecan slucaj)...

Sto se Webbera tice, mislim da je kreten ispao nevidjeni ako je na onaj nacin pokusao da se okrene... Mogao je lepo da zakoci, ceka slobodan prosto i okrene se u mestu, a ne da seta preko cele staze...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
meni nije bitno ko vozi, sve dok Ferrari osvaja titule, ali i ja bih za volanom gledao nekog drugog, nikada nisam volio Alonsa!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ni ja, ali jednostavno je covek dobar vozac, a malo je dosao do pameti ove godine tako da je i na tom polju napredovao... Kao sto si rekao: Nije bitno ko vozi dok Ferrari pobedjuje

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I ja gotivim Ferrari ali nema sanse da mogu navijati za njih dok vozi ovaj cigan! Jeste on dobar vozac, sve to stoji, ali ga ne podnosim.. Njega i Hamiltona (Daljac :D ), ali Alonso mi je ipak gori :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kubica je uz RBR vozace jedini koji je na svim trkama u kvalifikacijama bio u top10.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njega sam izbacio iz "testamenta" zato sto ima ocajan bolid... Kada bi gledali po vozackim kvalitetima, on bi trebao osvojiti titulu ove godine

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/xmag/clanak/video-m ... 20438.aspx

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ja sam za to da Luis ove godine osvoji titulu, ako se svi slažete, osim zirija, ali zar čovjek koji navija za Šumahera smije uopšte biti uključen u ovako ozbiljnu diskusiju?! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moja jedina zelja vezana za ove dvije trke (iako je apsolutno nerealna) je da u makar jednoj Kubica pobjedi :oops:
Ko ce biti sampion, tako mi svejedno (dok god to nije Hamilton :lol:)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iskreno - i ja bih to volio. Kubica je maestralan vozač.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da Hamilton nece osvojiti, kao ni Alonso! :D
V@nja jel moze da Kubica pobjedi sledecu a Webber bude drugi, naravno Alonso i Hamilton odustaju.. I zadnju trku uzima Webber i osvaja titulu i svi sretni :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako svi? A ja?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ove sto navijaju za Hamiltona i Alonsa i ne racunam.. :D Btw, u sledecoj trci ce Hamilton udariti Alonso pa ce obojica odustati, i onda ce isfurani Alonso doci i krenuti raditi neke nindza poteze na Hamiltonu, a ovaj ce naravno uzvratiti pa ce biti krvi do koljena.. Zbog toga ce dobiti neke kazne za sledece sezonu pa ni tad nece moci osvojiti titulu, zar nije dobar scenario?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Alonso osvaja, htjeli vi to ili ne :D

Covjek je odradio drugi dio sezone majstorski... Vetel ce opet uzeti pol poziciju i zavrsiti u kanalu. Onaj Webber je krkan od cojeka, samo se nesto buni. On ako uzme, ozbiljno cu razmotriti da ne gledam F1 vise...
A Hamilton... Hamilton je crn! :lol:
Znaci Alonso :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hamilton je crn.
Alonso je cigan.
Ne zna se sta je gore :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

De malo s tim rasistickim momentima :D
Meni ni jedan ni drugi nisu omiljeni, ali protiv cinjenice da su vrhunski vozaci se ne moze.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikad ja nisam ni rekao da nisu vrhunski vozaci, ali da ih ne volim to jesam jedno 10000 puta :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
V@nja je napisao:
Meni ni jedan ni drugi nisu omiljeni, ali protiv cinjenice da su vrhunski vozaci se ne moze.

Nisam ja rasista, ja samo ne volim crnce :lol:
Spoiler:
Salim se... Nemam nista protiv obojenih... Nigers ar maj braders 8)

Navijam za Alonsa jer, sa slabijim bolidom od konkurenata, cini puno... Vamos!

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
TaškoBL je napisao:
V@nja je napisao:

Nisam ja rasista, ja samo ne volim crnce :lol:

Čak naprotiv, ja sam da svaka porodica posjeduje bar jednog... :lol: :lol: :lol: :lol:

A kako bi bilo lijepo da Sutil pobjedi jednu... veoma su blizu ovoj prvoj trojci ili četvorci

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo intervju sa Milosem Pavlovicem, uz dodatnu info da ce izgleda padati kisa u Brazilu, tako da mozemo ocekivati zanimljivu trku... 2008. smo tamo izgubili titulu u poslednjim metrima upravo zbog kise... Valjda se nece ponoviti

Citiraj:
Ako ste se pitali šta je sa Milošem, zašto nije nastupao ove sezone i kakvi su mu planovi za budućnost, pročitajte u ovom kratkom intervjuu!

Bilo bi dobro da za početak rekapituliramo tvoj nastup u F2 u sezoni 2009. S obzirom na večiti problem sa finansijama, verovatno jedino moguće rešenje prošle godine za tebe bilo je da nastupaš u tada ponovo pokrenutoj Formuli 2. To je niskobudžetni šampionat u kome bi bar na papiru svi automobili trebalo da su izjednačeni, ali da li je to zaista bilo tako i koliko je taj izbor predstavljao srećno i pravo rešenje?

S obzirom na moje već poznate finansiske probleme, Formula 2 bila je za mene jedino realno rešenje u 2009. godini. Ovaj šampionat obećavao je puno, pre svega što je FIA stajala iza celokupnog projekta. S obzirom na ovo, smatrao sam da će koncept “ravnopravnosti” i “ujednačenosti” barem prve godine biti suština Formule 2, gde bi razliku trebalo da pravi samo vozač. Moj izbor i mišljenje ubrzo su se pokazali kao pogrešni. Ravnopravnosti nije bilo, naprotiv…

Ako uz ovo dodamo, da sam baš ja, imao ubedljivo najviše tehnickih kvarova tokom sezone, možete sami da zaključite šta mislim o ovom takmičenju.

Mada su današnji jednosedi bezbedniji nego ikad, u 2009. smo bili svedoci tragičnog događaja u F2 šampionatu, kada je Henri Sartis izgubio život i sličnom incidentu u F1, koji se srećno završio po Felipea Masu. Kakav je to uticaj imalo na tebe?

Autosport je opasan sport. Svi mi koji se njim bavimo svesni smo svakodnevnog rizika, ali istovremeno pokušavamo da o tome ne razmišljamo. Tragedija u Brend Heču sigurno će ostaviti traga na svima nama koji smo u toj trci učestvovali, posebno ako se uzme u obzir apsurdnost samog incidenta, to što se desilo Henriju, moglo je da se desi bilo kome od nas.

Po okončanju sezone koja je bila relativno uspešna, tebi kao da se gubi svaki trag. Nije bilo nikakvih vesti, a i cela ova sezona je prošla bez tebe! Šta se dešavalo u pauzi između sezona 2009/10 i gde si pokušavao da pronađeš angažman, a samim tim i novac? Šta se desilo sa podrškom Vlade Srbije?

Posle učešća u šampionatu Formule 2, sve moje snage usmerio sam ka Formuli 1. S obzirom da nisam raspolagao sa ozbiljnijm finansijskim sredstvima koja bi mi obezbedila mesto u nekom od postojećih timova F1, moja jedina mogućnost bio je novi i nesigurni tim USF1. Pokušao sam.

Da imam podršku Vlade Srbije bio bih već odavno u Formuli 1.

Da li si imao neke kontakte sa F1 timovima od propasti USF1 i možeš li reći sa kojim timom je bilo najkonkretnijih razgovora?

Nisam, kada nemaš iza sebe adekvatnog sponzora za Formulu 1, iluzorno je kontaktirati bilo koga.

Kakvi su ti planovi za narednu sezonu i generalno nastavak karijere?

Radim puno na 2011. godini, i dok ne budem imao obezbeđeno sedište ne želim javno da pričam o svojim planovima.

Čime si se bavio tokom protekle sezone s obzirom da se nisi takmičio?

Da, ovo je prva sezona da ja ne vozim. Glavni razlog za ovo, bilo je kasno saznanje (u martu prošle godine), da USF1 neće učestvovati u šampionatu F1. Posle ovoga, bilo je kasno da se nađe nešto vredno u drugim kategorijama. Nisam želeo da učestvujem u šampionatima u koje ne verujem, ne želim da ponovim iskustvo Formule 2. S obziirom na sve ovo, odlučio sam da stanem, sagledam situaciju i odlučim na miru šta i kako dalje…

Da li i dalje sarađuješ sa gospodinom Jergovićem i kakvi su bili vaši odnosi?

Ja i gospodin Jergović uložili smo puno truda i snage kako bi se projekat USF1 realizovao. Ne znam da li ćemo sarađivati u budućnosti.

Smatraš li da će F1 ostati nedosanjani san ili veruješ da ćeš ipak pronaći način da se oprobaš u ovom šampionatu o kome sanjaju svi trkači?

Ja čvrsto tvrdim da posedujem sve neohodne kvalitete da bih uspešno učestvovao u šampionatu Formula 1. Kada se pomislim ko je sve uspeo da dođe do ove kategorije pitam se kako je moguće da ja nisam…?!? Baš iz ovog razloga o Formuli 1 više ne sanjam. Ipak, ako se okolnosti budu pogodile, biće mi drago da učestvujem u ovom takmičenju.

Kakvi su izgledi da startuješ u nekom drugom zvučnom šampionatu, kao što su Le Mans, WTCC, DTM i slično, i da li uopšte imaš takve ambicije?

Ja kao trkač, imam veliku potrebu da budem na stazi. Uradiću sve što je moguće kako bih nastavio svoju karijeru, naravno, po mogućstvu u jednosedima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]