zerocool je napisao:
LeonN je napisao:
Šta i kako se radi u klubu, pokazuje jedan podatak. Zvezda ima za prvi tim 35 registrovanih igrača, a Mančester Siti koji igra neuporedivo teže takmičenje, Ligu šampiona, dva domaća kupa i osvaja ta takmičenja ima 23 registrovana igrača. Naši levati za polu-namještenu ligu, kup i neko evropsko takmičenje 35 igrača.
Da, pisao sam o tome na prosloj stranici. Imam hrpu dobro placenih igraca koji su bukvalno 25ta opcija i to je nekim ljudima ok. Nama trece lijevo krivo kosta 4.5 miliona i ima platu sigurno oko miliona. Pa to nema ni gorepomenuti City.

Pisao sam i ja isto ranije, al mi je i dalje to nenormalno rukovođenje klubom i sportskim sektorom.
DStankovic je napisao:
Komparirati Zvezdu sa engleskim bogatim klubovima u koje su šeici uložili novac nema smisla. Ova Zvezda je transfer centar i gro zarade joj je baziran na procentu od prodaje igrača. Terza i Mrkela su se tu stvarno pokazali da su maheri. A što se tiče korupcije pa na ovim prostorima je ogromna i to se neće promijeniti u narednih tridesetak godina bez obzira na vrh. Jednostavno moramo da naučimo da živimo sa tim stvarima ma koliko nam one smetale.
Zemljače, nisam ja juče počeo pratiti ovaj klub. Prije 10, 15 godina je bila priča kako klub mora da ima jaku izlaznu transfer politiku, jer od toga "živi ili preživljava". Danas, nakon nekoliko učešća u Ligi šampiona i Ligi evrope i ogromnih prihoda na osnovu toga, pominjati izlazne transfere kao izuzetno važan izvor prihoda je sprdnja. Gdje idu sve pare od evropskih prihoda? Jel urađeno nešto grandiozno na stadionu, jel se klinci ne prodaju prvom prilikom, jesu li stabilne finansije kluba, jel se zna ukupni dug kluba? Koji će ti kurac 35 igrača? Da bi se Terza i Mrkela talilli za plate i procente od transfera sa igračima i menadžerima.
Ps, u Liverpul i Arsenal nisu šeici ulagali pare pa isto imaju po 22, 23 igrača u prvom timu. Al da ne idem dalje. Ko ima dovoljno soli u glavi može skontati princip rada.