zerocool je napisao:
Cisto da napomenem da mi je Skeva na viberu rekao da ce Ameri uzeti 30 razlike, ako se neko pita zbog cega je bio ovakav rezultat, sad znate kakvu moc ima taj covjek.

Ja sam se plasio da nece otici u drugu krajnost, tipa 50 i nesto za amere

Freak on a leasH je napisao:
Odavno reprezentacija USA nije imala debilniji sastav...pa pola njih tamo nema elementarno poznavanje kosarke...da ne pricam o nekim naprednijim stvarima sto bi skolovani kosarkas morao da zna...da nemaju taj svoj atleticizam i da ne jedu drogu kasikom ne bi mogli prenjet loptu preko centra....spasava ih trener...
Auf.... Kakvu glupost ti drugar napisa... brate....
danijell je napisao:
Nije lako drugoj grupi. Te bježi od prvog, te bježi od zadnjeg mjesta

''Boj se ovna, boj se govna, a kada ćemo igrati?'' Meša Selimovićovaj Aco Petrovic
Hm... Sta reci?:) Za pocetak mene Raduljica zbunjuje. On kada je u formi je NBA igrac, defanzivno ne moze nesto puno ali ofanzivno je skoro pa savrsen, kada nije u formi gori je od najgore kombinacije Stimca i Macvana. Misterija je covjek...
Sa ovakvim Raduljicom i Jokicem, kada bi u kontinuitetu davalči ovakve partije, finale nam je zagarantovano. Naravno treba imati u vodu da su se ovdje svi opustili (osim Bogdanovica koji je pravo razocarenje) i da nece biti bas ovako svaku utakmicu.
Par utisaka poslije ovih nekoliko utakmica. Mnogo zavisimo od trenutne inspiracije. Ako je dan i Jokicu u Raduljici onda nas niko osim Amerike ne moze pobijediti. Placem za Bjelicom i Bobijem. Bogdanovicu Delavedova jos nije pustio muda, a kad ce ne znam. Da je on pogodio svoje suteve ovo bi dobili (sreca da nismo, zavrsili bi treci u grupi

). Poezija koju prikazuje Milos Teodosic u trenucima svoje inspiracije je nesto posebno, to niko nema u danasnjoj kosarci. Ali niko, ni Kris Pol i Kari, ni Arojo... ma niko.
Nisam ocekivao da ce Simonovic biti upotrebljiviji od Macvana na ovom nivou. Sasvim korektne role i defanzivno i ofanzivno. Prava je steta sto mu ne ulaze sutevi koji obicno ulaze. Ali uci ce kad bude najpotrebnije.
Sada protiv Kine. dizemo se polako i vjerujem da cemo na vrhuncu forme biti u cetvrtfinalu.