banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Sondri je napisao:
Pa nek vodi Birčevića i Mačvana sad i na karneval... Kakve vreće, ja ne vjerujem...

Ne trebaju ići na karneval, Štimac je u reprezentaciji, on je svakako zadužen isključivo za atmosferu.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moram teska srca priznati da ovdje muda imaju samo Raduljica, Kalinic i donekle Nedovic. Teodosicu oprastam jer ne moze da se pobije. Jokicu ne zamjerim jer se ziv usrao, nije on ovakve utakmice igrao. Ali nase cetvorke i Bogdanovic... Pa Bogdane dragi, sta ce ti takvo tijelo ako ga ne koristis. Svi bekovi kengura tuku do granice iskljucenja a on miluje. Jovic takodje, Markovic takodje... Bircevica razumijem, njemu nije mjesto ovdje ali Macvan kao zena... Aj dobro....
Odlicno smo poceli graditi pickasti mentalitet, sada protivncima ne treba skauting, samo kazu, picke su oni, igrajte grublje i pobijedicete. Eto sta smo docekali. A nekad Rebraca glavu otkine, Tarlac uvijek na granici optuznice za pokusaj ubistva, Koturovic takodje... Navijamo za picke, ok, idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Sondri je napisao:
Pa nek vodi Birčevića i Mačvana sad i na karneval... Kakve vreće, ja ne vjerujem...

Očekivao sam ovakva baljezganja u slučaju poraza...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ajd ljudi lakse malo...pa vidjelo se iz aviona da tuku i rukama i nogama...u pojedinim momentima je bas bilo negledljivo sta sudije pustaju...sjetite se mundobasketa prije par godina...ista prica kao i ovo...pa srebro...necemo valjda sad pomislit da smo gotovi....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ponavlja se Litvanija od prosle godine, svi vec upisali pobjedi, lako cemo, ljudi nas prebiju i cao picke
Jebo mater, tacno trebaju doci malo na Mejdan na basket...

Poslednji put menjao giometar dana 08 Avg 2016, 20:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Naravno da nećemo, al' ajde nek' se i naši makljaju malo.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Freak on a leasH je napisao:
Ajd ljudi lakse malo...pa vidjelo se iz aviona da tuku i rukama i nogama...u pojedinim momentima je bas bilo negledljivo sta sudije pustaju...sjetite se mundobasketa prije par godina...ista prica kao i ovo...pa srebro...necemo valjda sad pomislit da smo gotovi....

Ma nismo gotovi, ali nije nas ovakav karakter nikad "krasio"...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
giometar je napisao:
Ponavlja se Litvanija od prosle godine, svi vec upisali pobjedi, lako cemo, ljudi nas prebiju i cao picke
Jebo mater, tacno trebaju doci malo na Mejdan na basket...

U budzak druze...sa rukometasima da se malo ponosaju....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma opušteno, idemo u polufinale, dali sa treće il četvrte pozicije.
U četvrtifnalu izbacujemo koga god, u polufinalu nek budu ameri, izgubimo ko ljudi od najjačih, bar niko neće prigovarati, uzmemo bronzu i dobro.
Svaka čast kengurima, dobra su ekipa, fizički i imaju 2-3 igrača koja mogu poene davati.
Nije ni sekunde dobio moj omljeni igrač među njima Kris Gulding :(

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ако ништа друго, тјеши ме да смо и прошло СП одиграли овако килаво у групи и онда се пробудили у елиминационој фази. Док је на ЕП било обрнуто.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Odavno nisam vidio da se isforsira neko kao Australija juče. Sudije aplauz!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Izgleda da su muda od Bogdana zalutala kod Bojana Bogdanovića. Ono što je jedan radio protiv Španije drugi nije protiv Australije. Nema veze, idemo kao četvrti pa do finala :)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bogdan je i dalje naša prva uzdanica... Braduljica je odigrao iznenađujuće dobro protiv odličnog u odbrani Boguta... Kad budu utakmice na jednu loptu, Bogdan se nameće kao najbolje rješenje, jedini može uvijek sebi sam stvoriti otvoren šut, sve ostalo je do fortune :) Nedović uradio tunning, Mills ga nije mogao pratiti, iako je igrao metar i po od njega, al nema tu rutinu u završnici, kao Bogdan... Činjenica je da samo pod košem katastrofa, Kalina je dosta pomagao, al zato se nije upisao drugu utakmicu zaredom...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mene samo nervira sto Bogdan dosta puta ne osuta kad ostane sam. Pa opali je ko joj jebe mater i da promasis bolje i to nego dati Markovicu ili tako nekom da suta, prije ces ti pogoditi.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
ajmo sad izgubiti od francuza pa da idemo do finala

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Francuska - Srbija poklon u kladionicama ispod koševa igrati :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Добра је Аустралија, али ми смо к'о пичке играли. Не иде ми у главу да не крљамо у одбрани и да бекови и крила неће да шутну, а сами су. Судије су биле лоше, али то не смије бити изговор. Надам се да ће Ђорђевић извући поуке и поправити неке ствари у ходу.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Evo malo da odmorimo mozak, intevju sa Sašom Obradovićem. Izvinjavam se ako je bilo :)

http://www.mozzartsport.com/vesti/kosar ... deo/142415

Citiraj:
"Baš sam nedavno išao na Kopaonik i tako, dok sam se šetao, prisećao sam se mnogih detalja baš iz tih godina. Najednom pomislih: 'Čoveče, koliko sam samo kilometara pretrčao ovde'. A onda se okrenem, pogledam i kažem sebi: 'E, ova uzbrdica mi je bila najteža', a-ha-ha'. U tom trenutku mi je sinulo - kada bih sadašnjim igračima dao bar deo treninga koji smo mi radili te 1996. godine, pomislili bi da nisam normalan, da sam potpuno skrenuo. Bilo je pakleno teško - radili smo po tri sata pre i posle podne. Ali nismo marili za to tada, jer nam je jedina satisfakcija bila da se kući vratimo s medaljom. Tada bismo znali da je sav trud bio opravdan".

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Tri igrača su nam glavne poluge u napadu... Raduljica, Bogdan i Teo. Sinoć su ukupno šutirali 41 put na koš. Raduljica nije problem, on ima visok procenat realizacije, nisu toliki problem ni druga dvojica, iako su sinoć iz igre kombinovano šutirali 10-28, najveći problem je što su njih trojica na parketu, tri rupe u defanzivi. Nema to ko da pokriva u tolikoj mjeri... Đorđević je tu u neobranom grožđu, jer su mu oni glavna napadačka produkcija. Pitanje je zašto je Marković dobio 22 minute, Jović samo 12. I dalje mislim, ma koliko ja gotivio Markovićevu požrtvovanost, radnu etiku i profesionalizam, da je njegovo pozivanje greška, a sad je greška i to što dobija toliko više u odnosu na Jovića. Njemu je glavni kvalitet defanziva i pritisak na bekove, pri prenosu lopte. Jović može da odigra identično u defanzivi, a u napadu bi sigurno više dobili sa njim... Simonović sinoć nije dobio ni minut. Ako je bio povrijeđen, razumljiva odluka, inače potpuno nelogična. Škripi ti na sa pozicije četiri, ujedno imamo problem sa šutem. Simonović bi makar defanzivno mogao da pomogne na 4, a zašto bnije dobio prostor da šutne koju trojku, s obzirom na loš šut svih ostalih, zaista ne znam...

I za kraj, pič..sta igra... Na SP 2014. protiv Španaca, na 30 razlike minusa, grizli su kao bijesni psi. Tada sam mislio da će to biti jedna od glavnih odlika Đorđevićeve ekipe, da kidiše na svakoga, bez obzira na rezultat. Sad već drugi put na dva takmičenja, nemamo odgovor na agresivnost protivnika, već samo sporadične izlete. Sinoć su se predali na 2 minuta i dopustili Australijancima da još nabiju i razliku... To mi ne liči na ekipu od prije dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Sinoc je na tajmautu rekao neka povedu i 10-15 razlike igrajte polako i svoju igru. Mislim da je utakmica na ispadanje sigurno ne bi davao takve sugestije, dosta je tu kalkulacija kao i na svjetskom 2014. Na kraju balade se svode racuni i analiza, mogao je ovaj ili onaj bolje od ovog ili onog itd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]