zerocool je napisao:
Rece on, od Novaka se ocekivala medalja, a i ja sam ocekivao da zakacimo jednu u streljastvu. A ne znam to za individualne sportove, ok, lijepo izgleda kad vidis veci broj medalja, ali iskreno koga boli qrac za medaljom u gadjanju glinenih golubova ili nesto tako? Pa ja bih radije medalju u kosarci, nego deset takvih.
Mislim da ćeš teško naći prosječnog Srbina koji od Novaka nije očekivao medalju. Neko ko je imalo pratio tenis, pobojao se u startu, nakon žrijeba, jer svi znamo da je baš Del Potro, Novaku presudio u Londonu. Medalju sam očekivao i u streljaštvu. Nekako su me Arunovićka i Maksimovićka "motivisale" da ju očekujem. I to je nekako to.
Svi ostali su sjajno odradili svoj posao. Štefanek, kajakaši, Španovićka i Tijana. Mada me Tijana iznenadila, jer sam se medalji ipak nadao od Milice Mandić. Ali možda je ovako i bolje.
Što se tiče kolektivnih sportova, svi su dali svoj maksimum, i osvojili maksimalno što su mogli. Vaterpolisti su, po meni, glavne zvijezde Olimpijade, ako se tako nešto uopšte može reći, jer su konačno objedinili sve titule, čime su ušli u istoriju. Žao mi je, ponavljam, samo odbojkaša, što nisu ni otišli na OI, a nešto sam ubijeđen da bi napravili veoma dobar rezultat. Na kraju, mislim, da možemo biti veoma zadovoljni, jer se više od pola naših sportista kući vratilo sa medaljama oko vrata, što je izvrstan uspjeh.