banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
hmmm, na kojoj to poziciji igra Ballack a na kojoj Alonso????

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ballack koliko ja znam igra ofanzivnog veznog blize napadacima, rijetko dolazi po loptu nazad a u odbrani je prakticno neupotrebljiv.....Xabi Alonso se skoro nikad ne ubacuje naprijed vec je uvijek blizi centru i stoperima, uzima loptu od stopera i na neki nacin organizuje igru (slicno kao svojevremeno Pirlo u Milanu) plus sto u odbrani radi jako puno na destrukciji protivnicke igre....

Kad bi gledali koliko jedan i drugi znaju sa loptom Ballack bi vjerovatno bio bolji...medjutim gledat koliko svaki od njih vrijedi za tim je nesto potpuno drugo....igra Chelsea se ne razlikuje previse kad igra Ballack ili mozda Deco umjesto njega ili neko treci na toj poziciji....ali kad umjesto Essiena stavis nekoga drugoga odma pocinje da curi na sve strane....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ballack koliko ja znam igra ofanzivnog veznog blize napadacima, rijetko dolazi po loptu nazad a u odbrani je prakticno neupotrebljiv.

:lol: :lol: :lol:

neupotrebljiv u odbrani čovjek koji je visok 188cm i jedan od najboljih igrača glavom u timu?

nije tačno da igra odmah iza napadača....možda samo kad nema Lamparda što je rijetko a što se tiče organizacije igre, treba li reći ko je nosio igru Bajerna i reprezentacije Njemačke zadnjih 5-6 godina.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad kazem u odbrani mislim da ne radi nista znacajno u vidu destrukcije protivnikove igre....ne mislim na skok prilikom prekida, to je potpuno druga stavka....ne spada u odbranu nego u prekide....sto se tice organizacije igre ne kazem da Ballack ne ucestvuje u njoj nego nije jedan od onih sto se razbiju trcanjem od zadnje do prve linije nego u vecini slucajeva dobije loptu na tacni i njegovo je da je da dalje napadacima ili uputi prema golu (nesto kao Gerrard u Liverpoolu s tim sto Gerrard puno vise trci) a za njega puno posla obavi Essien (Xabi Alonso u Liverpoolu, Carrick u ManU...)....e sad potpuno drugi par opanaka je sto u Chelsea imaju vise igraca koji mogu igrat na poziciji Ballacka (Lampard, Deco) a samo jednog Essiena dok je u Liverpoolu obrnuta situacija, imaju jednog Gerrarda a puno vise igraca kao Xabi Alonso (Mascherano, Lucas)....

Znaci ne mozes ih poredit....al nikako....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
jedina prednost alonsa su godine.
balak dosta pomaze odbrani i stvarno se puno krece i radi dosta prljavog posla i pomaze u skok igri, tako da nije samo ofanzivno orjentisan. mala je ralika u vrijednosti ove dvojice.
a sto se tice ancelotija, mislim da ce za sobom da povuce sedorfa, ja jos nisam vidio nekog trenera da toliko voli nekog igraca.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Freak_on_a_leasH je napisao:
Mora da se salis....ne znam kako uopste mozes poredit dvojicu igraca koji igraju potpuno razlicite pozicije u timu....ko da kazes da je Kaka bolji od Vidica....mislim vezze....

Ajde ne luptaj, Vidic je stoper. A sto se tice Alonsa i Balaka obojica su vezni, Balak ofanzivni (mada u Celziju i ne igra toliko napred kao u Bajernu sto je igrao) a Alonso defanzvini vezni.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajd da pojednostavim pricu....ekipi kojoj treba igrac tipa Xabi Alonso nece kupovat Ballacka taman da je dzaba....i obratno....kome treba neko kao Ballack nece kupovat Xabi Alonsa....samim tim poredit tu dvojicu igraca je krajnje nezahvalno....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ballack svakako može ispuniti sve zadatke u timu koje obavlja Xabi Alonso, što se ne može reći i obrnuto......tako da se slažem da se ova dva igrača ne mogu porediti što se kvaliteta tiče 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ja kazem da ne moze....i sta sad.... 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Balak je Celzijev igrac i mora biti bolji od ostalih kraj rasprave :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Real: U četvrtak ponuda za Vidića?
Britanski i španski mediji najavljuju u četvrtak zvaničnu ponudu Reala za Nemanju Vidića "tešku" rekordnih 30 miliona funti.

Nemanja Vidić mogao bi uskoro da postane član slavnog Reala i "novih galaktikosa". Kako su prethodnih nekoliko nedelja spekulisali britanski mediji, jedini razlog za odlazak Vidića sa ostrva je klima i želja porodice da žive u toplijim krajevima.
Posle dogovora o dolasku Kake u Madrid, drugi "pik" Florentina Peresa neočekivano je postao Nemanja Vidić.
Novi – stari predsednik ponudiće u četvrtak i zvanično preko 30 miliona funti za "Vidu". Iako britanski mediji navode da bi veliki problem mogli da budu "zahladneli" odnosi Reala i Mančestera (zbog brojnih pokušaja bivšeg predsednika Kalderona da dovede Ronalda), očekuje se da bi posao ipak mogao da bude sklopljen.
Još jedna prepreka mogla bi da bude Barselona, koja je prva iskazala veliko interesovanje za nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, i sa kojom na "old Trafordu" možda pre poslovali nego sa Realom. nemanja Vidić ima "revidirani" ugovor sa Junajtedom do 2012. Problem za taj transfer mogla bi da bude i odluka Aleksa Fergusona da ne pusti igrača koga smatra osnovnom polugom u odbrani tima koji je osvojio 3 uzastopne titule u Premijerligi.
Ipak, na kraju ne treba zaboraviti da je u prvom mandatu Florentina Peresa na "Bernabeu" stigao Dejvid Bekam.
Ukoliko zaista završi u Madridu Vidić postaje najskuplje prodati igrač Mančester Junajteda u istoriji slavnog kluba. Dosadašnji rekord držao je upravo Dejvid Bekam sa 25 miliona funti...

B92

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 00:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ballack zakasnio na šut Inieste, vječni gubitnik... Očekivao sam finale Berbatov - Ballack, da bar jedan osvojili LŠ, kad ono... Prokletstvo te generacije Leverkusena se nastavlja...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Pantelić opet sa Dudićem?

Marko Pantelić se već oprostio od navijača Herte i sigurno će promeniti klub ovog leta.

Nemački mediji prenose da bi napadač "orlova" karijeru mogao da nastavi u Salcburgu, koji će ostati bez Marka Janka, čiji je odlazak u inostranstvo neminovan.

Prvak Austrije ima velike ambicije u narednoj sezoni, sa željom da se konačno domogne Lige šampiona, kroz kvalifikacije. U klubu smatraju da im je Pantelić neophodan za taj podvig.

Ukoliko se transfer realizuje, Pantelić bi ponovo bio saigrač sa Ivanom Dudićem, defanzivcem sa kojim je igrao i u Crvenoj zvezdi.

Društvo bi mogao da im pravi i Saša Ilić, koji je pod ugovorom sa Salcburgom. Međutim, zbog neslaganja sa trenerom Koom Adrijansom, proleće je proveo na pozajmici u grčkoj Larisi. Holandski stručnjak neće više sedeti na klupi Salcburga, pa je za sada neizvesno kakva će biti Ilićeva sudbina.

(MONDO, foto MN Press)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ballack koliko ja znam igra ofanzivnog veznog blize napadacima, rijetko dolazi po loptu nazad a u odbrani je prakticno neupotrebljiv.....Xabi Alonso se skoro nikad ne ubacuje naprijed vec je uvijek blizi centru i stoperima, uzima loptu od stopera i na neki nacin organizuje igru (slicno kao svojevremeno Pirlo u Milanu) plus sto u odbrani radi jako puno na destrukciji protivnicke igre....

Kad bi gledali koliko jedan i drugi znaju sa loptom Ballack bi vjerovatno bio bolji...medjutim gledat koliko svaki od njih vrijedi za tim je nesto potpuno drugo....igra Chelsea se ne razlikuje previse kad igra Ballack ili mozda Deco umjesto njega ili neko treci na toj poziciji....ali kad umjesto Essiena stavis nekoga drugoga odma pocinje da curi na sve strane....

Nisam bas siguran da balak ne igra odbranu...
I da, balak i alonso su slicni igraci, al uvijek sam vise postovao balaka....

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Pantelić opet sa Dudićem?

Marko Pantelić se već oprostio od navijača Herte i sigurno će promeniti klub ovog leta.

Nemački mediji prenose da bi napadač "orlova" karijeru mogao da nastavi u Salcburgu, koji će ostati bez Marka Janka, čiji je odlazak u inostranstvo neminovan.

Prvak Austrije ima velike ambicije u narednoj sezoni, sa željom da se konačno domogne Lige šampiona, kroz kvalifikacije. U klubu smatraju da im je Pantelić neophodan za taj podvig.

Ukoliko se transfer realizuje, Pantelić bi ponovo bio saigrač sa Ivanom Dudićem, defanzivcem sa kojim je igrao i u Crvenoj zvezdi.

Društvo bi mogao da im pravi i Saša Ilić, koji je pod ugovorom sa Salcburgom. Međutim, zbog neslaganja sa trenerom Koom Adrijansom, proleće je proveo na pozajmici u grčkoj Larisi. Holandski stručnjak neće više sedeti na klupi Salcburga, pa je za sada neizvesno kakva će biti Ilićeva sudbina.

(MONDO, foto MN Press)

pa gdje ce u austriju:(

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

enc0re javi Perezu da ne baca pare bezveze :lol: :lol: :lol:

Real Madrid poslao je ponudu od 23 miliona evra za veznog fudbalera Liverpula Ćabija Alonsa.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Reprezentativac Hrvatske Danijel Pranjić, koji je prethodne sezone igrao za holandski Herenven, potpisao je trogodišji ugovor sa Bajernom.

Najtrofejniji nemački klub isplatio je holandskom prvoligašu obeštećenje od sedam miliona evra, a Pranjić će imati godišnju platu od milion i po evra. Pranjić, 27, je karijeru počeo u Belišću, potom je igrao za Osijek, pa za Dinamo, iz kojeg je prešao u Herenven.

"Pregovori su konačno završeni i mogu da potvrdim da ću naredne sezone igrati za Bajern. Dugo sam čekao ovaj dan i presrećan sam", rekao je Pranjić.

Ekipu Bajerna naredne sezone će voditi holandski stručnjak Luis van Gal, a pre Pranjića, on je već doveo Ivicu Olića, Anatolija Timoščuka i Aleksandra Baumjohana.

Ovaj Herenven izgleda ima Strasno dobre skaute...kupuju jevtino, prodaju skupo:)....prvo sulejmani pa sad pranjic...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pantelica sad sele u Romu?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Pantelica sad sele u Romu?

Jedino ako Vucinic ode u neki drugi klub...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]