E Vuče,baš fino što si pokrenuo ovo...
Pošto niko živ s kim se družim ne prati rukomet (pogotovo ženski),želio bih ovdje provjeriti ispravnost nekih svojih stavova...
Ubjedljivo najbolje naše rukometašice,zvijezde tima,Andrea Lekić,Sanja Damnjanović,Dragana Cvijić,Katarina Tomašević...bojkotuju takmičenje...i to već drugo,treće veliko takmičenje po redu...neće da igraju...boli ih kurac....ne "sjeda" im selektor....isti onaj koji im je "sjedao" kad je trebalo guzice doživotno obezbjediti nacionalnim penzijama u beogradskoj Areni...znamo kakav je rukomet sport,da tu malo koji domaćin ne dođe do finala,zvao se on Katar,Slovenija,Srbija....i sad kad su egzistenciju obezbjedile do kraja života,medaljom na domaćem terenu,počela je neka spika druga..sad bi malo odmarale po mesec-dva,oporavljale se i čuvale za još koji jak klupski ugovor,nakon čega ih čeka svaki mjesec do kraja života par prosječnih plata u Srbiji...sad bi malo glumile šerife,postavljale i smjenjivale selektore i tako to....za priču nije uopšte relevantno što je Bošković zaista debil,sjetite se kako je onu Norvežanku,krilo, povlačio za dres

...Ne trebam ni pričati da ni one ni rukometaši ne mogu grupu proći čim se ne igra u Srbiji
mene zanima da li vi uopšte slušate šta one pričaju,tražite korijen i uzrok problema,ili imate ovakav sličan stav kao ja?
a drugo pitanje je da li vas ova rukometašica momentalno podsjeti na jednu forumašicu?
Ako se nađe forumaš i da se složi sa mojim prvim stavom,i pogodi na koga me asocira ova rukometašica sa slike,znaću da nisam poremećen
http://www.nezavisne.com/magazin/jet-se ... OTO/341320