banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 12:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 11 Okt 2010, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Nisam gledao, tako da pojma nemam zašto me ziri zajebava :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Daljac je napisao:
Nisam gledao, tako da pojma nemam zašto me ziri zajebava :D

Ništa posebno.

Petrov se zakucao u ogradu, na samom startu. Valjda mu se nije dalo voziti.

Poslije njega Massa izigravao Demolition Man-a (Takumo Sato) pa produžio pravo na prvoj krivini i zabio se u ni krivog ni dužnog Liutzi-a.

Izašao SC.
Kubici pijani mehaničar zaboravio zavrnuti točak pa mu odletio na prvoj krivini :roll:

Poslije toga dosada živa. Dva Red Bulla se vozali ispred kolone.

Jedino se Kamui Kobayashi folirao pred svojom publikom i jedino je on davao neka dobra dešavanja.

A vjerovatno te zeza za Hamiltona jer je u trenutku kad je sustizao Alonsa koji je bio na trećem mjestu, crkao mu mjenjač, tj. nije imao treće brzine, pa je morao da vozi ili drugom ili četvrtom.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
U McLarenu su uvereni da će izbeći kaznu na predstojećoj VN Koreje, koju bi mogao da dobije Lewis Hamilton.

Britanac je VN Japana startovao sa kaznom od pet mesta, nakon iznenadne promene menjača pred kvalifikacije. No, tu se ne završava košmar mladog Hamiltona, on je trku na Suzuki završio bez treće brzine. Tako da nade za šampionskom titulom polako blede.

„Šampionat trenutno ne izgleda sjajno“, rekao je Britanac, koji za liderom Mark Webberom zaostaje 28 bodova.

Inicijalna analiza menjačkog problema u garaži na stazi Suzuka posle trke nije dala baš najjasniju sliku problema.

Martin Whitmarsh je rekao: „Uvereni smo da problem možemo da rešimo do Koreje, i nadam se da nećemo morati da menjamo menjač i tako zaraditi ponovo kaznu od 5 mesta“.

„Na poslednje tri trke moramo pokazati 100% pouzdanosti. Nastavljamo sa razvojem ovoga bolida. Nema raloga zašto se ne bi borili za titulu u Abu Dabiju.“

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Miniraju mi crnčugu, eda ne bi osvojio prvenstvo! Ah, bogovi, okrutni ste prema ovom miljeniku brzine...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
FIA odobrila licnecu za VN Koreje, pa ce se ipak trka odrzati... Meni staza deluje poprilicno losa i nezanimljiva... Uska, sa ostrim krivinama gde prestizanje nije moguce, 3 dugacka pravca koja su bezveze... Ako je nije onaj idiot Tilke gradio ne znam ko je :-?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gKEUhq6OFCA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 18:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Da nema mjesta za preticanje ... nema ... al mogla bi da bude zanimljivo na krajevima brzih djelova ... poslije dva pravca ... Masa i Pique mogu cudo da naprave ... : :D a koliko mi se cini staza je brza tako da ce Hamilton imati sanse da nesto uradi ...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pike teko da ce cudo napraviti /D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tajlandski_svitac je napisao:
Da nema mjesta za preticanje ... nema ... al mogla bi da bude zanimljivo na krajevima brzih djelova ... poslije dva pravca ... Masa i Pique mogu cudo da naprave ... : :D a koliko mi se cini staza je brza tako da ce Hamilton imati sanse da nesto uradi ...

U kojoj sezoni ti živiš???

Za koji tim Piquet vozi, molim te objasni nama neukima :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Timetraveler :lol:
Kristijan Horner izjavio da su u McLarenu namjerno od Buttona pokusali napraviti zrtvu na VN Japana ne bi li na taj nacin pomogli Hamiltonu da odrzi korak sa RB. Naravno iz McLarena je odmah stigao demant na tu temu :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 21:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
DELLBOY je napisao:
tajlandski_svitac je napisao:

U kojoj sezoni ti živiš???

Za koji tim Piquet vozi, molim te objasni nama neukima :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

sorry ... ma mislio na Petrov-a, a greskom pisao Pique ... moja greska

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trke Formule 1 i u Rusiji

U Sočiju će od 2014. godine biti održavane trke za Veliku nagradu Rusije, saopštio je premijer te zemlje Vladimir Putin.

Putin je u poznatom crnomorskom odmaralištu potpisao ugovor sa prvim čovekom Formule 1 Bernijem Eklstonom.

Ugovor važi do 2020. godine, a sadrži i opciju produžetka saradnje na još pet godina.

"Postigli smo dogovor sa liderom Formule 1 i sada ostaje da do 2014. godine uradimo sve što je neophodno za održavanje trka", rekao je Putin.

Putinov zamenik, Dimitrij Kozak, napomenuo je da postoji mogućnost da prva trka bude održana 2015. godine, ukoliko bi 2014. to ometalo pripreme za zimske Olimpijske igre u Sočiju.

Naredne godine u šampionatu sveta F1 biće održano 20 trka, uključujući jednu novu - u Indiji.

Od 2012. godine ponovo će biti vožena trka za Veliku nagradu SAD, i to u Ostinu, tako da bi od 2014. u kalendaru bile 22 trke.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"It will be an exciting challenge to race at the new Korean circuit. It looks great from the pictures that we have seen and I hope that the asphalt holds up as it has only been put down very recently," he said.

“It is always interesting to learn a new circuit and generally I get up to speed quickly so I'm looking forward to it."

Izjava Nike Rozberga

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Ev' i komsija, prave F1 stazu :D

Citiraj:
Prije nekoliko dana veliku pozornost privukla je priča o izgradnji automobilističke staze u Bistri pokraj Zagreba, s kojom bi Hrvatska za nekoliko godina pokušala osigurati svoje mjesto u kalendaru Svjetskog prvenstva Formule 1.

Općina Bistra i privatni partner već su osigurali zemljište, čija površina iznosi 1.800.000 kvadratnih metara. Sâm projekt podržala je vlada Republike Hrvatske, kao i predsjednik FIA-e, Jean Todt. Tijekom idućeg mjeseca bi u Bistru navodno trebao stići F1 arhitekt, Hermann Tilke, radi ispitivanja terena.

S obzirom da je projekt još uvijek u vrlo ranoj fazi, teško je procijeniti njegovu ozbiljnost. No, ukoliko se doista cilja na probijanje do Formule 1, bit će potrebno okupiti velike, izdašne investitore spremne na dugoročno ulaganje, umjesto na iskorištavanje prilike za brzinsku zaradu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alo vas dvojica spamera, humor je jedan PDF ispod sporta... Nemojte da BAN popijete zbog spamovanja sportskih tema :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
Vader je napisao:
Slika

Ah, osvježi mi dan :lol: :lol: :lol:
Đe onaj ziri da ga pitam nešto? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto ga nisi pitao 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004, a ne samo 1998 i 1999 kada je on tek dosao u tada raspali Ferrari ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Daljac je napisao:
Spoiler:
Vader je napisao:
Slika

Ah, osvježi mi dan :lol: :lol: :lol:
Đe onaj ziri da ga pitam nešto? :D

Evo mene. Cek samo, jel se to bojao 98 kad je svaku drugu trku Ferrariju crkavao motor (al bukvalno svaku drugu) ili 99 kad Schumacher nije odvezao pola sezone zato sto je polomio nogu?
I da, dobar ti je onaj Hamilton :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je ziri k'o hepo kockica to sam znao, ali da je taki i Hertzog, e to nisam znao :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi samo odgovaramo na provokaciju... Zaboravim da stavim smajli... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]