banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2011, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
sto si mu odgovorio svaka ti cast... ovo nije specijalizovan forum za navijace pa da svako zna sta skidanje transa znaci... bar covjeku reci zbog cega si se tako nasmijao, da se i ja nasmijem...
deni zahvali se covjeku na iscrpnom odgovoru...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
uzimanje transa, pogotovo važnijeg ili glavnog, za grupu/podgrupu znaci ENDE, RASIP. bar ta postojeća struktura grupe kojoj je pao trans je svoje završila.
to ti je glavni navijački trofej

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da deni, kao sto rece stubborn to je teorija... ali to u principu nije praksa... jer da je praksa, navijacka grupa manijaci ne bi postojala jer im je pao trans kad su gostovali na banjici '89, '90, tu neke godine ne znam tacno (a ne da mi se ganjati sad)... shvati to jednostavno kao ponizenje za grupu koja je izgubila trans (ovom prilikom da ispravim jednu nepravdu, robijasi nisu izgubili trans na "legalan" nacin, vec na hinjsku foru kad nijednog robijasa nije bilo u blizini, no ne da mi se objasnjavati jer treba mnogo kucati)...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
трибина Б. Зељковић je napisao:
Какав си ти краљ,свака ти дала,одавно се нисам овако насмијао.

Pa objasni mi zašto, da se i ja nasmijem. Kao prvo, ja pola ovih skraćenica/izraza koje pišete ne razumijem, jer mi srpski nije maternji. Nije sramota ne znati, sramota je ne htjeti naučiti. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Braneee je napisao:
... jer da je praksa, navijacka grupa manijaci ne bi postojala jer im je pao trans kad su gostovali na banjici '89, '90, tu neke godine ne znam tacno (a ne da mi se ganjati sad)...

8)

Citiraj:
Источно стајање,прешли су на Спартак јер су на југу,када га преузму забрањени најебали јер су подгрупа Алцз. Највећа срамота у историји навијања у Србији. Више од пола их има Гробарске тетоваже,страшно. А и ови други ( Маринци) нису ништа бољи,али морају да слушају . Какви паћеници,боље да су се угасили. Једном рјечју,група без будућности. Какав трансфер

je li ih ti poznajes sve pojedinacno da znas ko od njih ima grobarske tetovaze?
Mozda su se furali na grupu a ne na klub, pa skontali prilikom zadnjih desavanja neke stvari...najbolje da ih pitas posto ih ocigledno poznajes.

Citiraj:
Што се тиче развоја појединца,сматрам да је свако лице после 15 уколико се ради о здравој особи потпуно свјесно.

Vuce ovo nije jednostavno tacno, najgori pubertetski period u kojem pirhvatas sve nametano, samo da bi bio kul.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Колико је вас, што пишете на овој теми, сваку текму иде да прати свој клуб и кући и на гостовањима, пошто видим да су одједном сви паметни, а дајем главу да скоро нико не иде на сва гостовања свог клуба, чак ни на једно, само да иде кући на утакмице ?

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

odlazak na bilo koju utakmicu mog voljenog kluba ti je kao gostujuća utakmica
uglavnom 375 km tamo, 375 km vamo 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Stubborn je napisao:
odlazak na bilo koju utakmicu mog voljenog kluba ti je kao gostujuća utakmica
uglavnom 375 km tamo, 375 km vamo 8)

А који је то клуб ?

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

crvena zvezda

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Danny ^_^ je napisao:
Какав си ти краљ,свака ти дала,одавно се нисам овако насмијао.

Pa objasni mi zašto, da se i ja nasmijem. Kao prvo, ja pola ovih skraćenica/izraza koje pišete ne razumijem, jer mi srpski nije maternji. Nije sramota ne znati, sramota je ne htjeti naučiti. :wink:

Ма ниси добро сконтао,ништа лоше нисам мислио,чак напротив. Наравно да није срамота не знати :wink:. Скраћенице су за групе,није ни битно. Поздрав

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik

Источно Стајање je napisao:
Колико је вас, што пишете на овој теми, сваку текму иде да прати свој клуб и кући и на гостовањима, пошто видим да су одједном сви паметни, а дајем главу да скоро нико не иде на сва гостовања свог клуба, чак ни на једно, само да иде кући на утакмице ?

Па на сва гостовања не иде 10 посто људи :wink:. Мислим на баш сва. Ето и ти нпр. ниси јуче ишао у Зворник,а ишли су Лешинари,а како сам кажеш "паметовао" си овде. И опет стављаш све у исти кош,као у случају Гробара,а поприлично сам сигуран да ако немаш бар 25 година да имам више гостовања него ти утакмица кући :wink:. Мада то није битно,нису овде тема ови што пишу. Нисам паметовао ништа,те из ужаса одлично знам,јебена екипа,можда уз Обреновац најјача ван Бг.,али ово што су урадили је ван сваке памети. Па човјече имаш њихову пјесму ( клип ) на нету,нека је ко то зна постави овде па нека људи сами просуде јесу ли нормални. Уздравље
Волим Борац...не морам их лично знати да знам шта имају по тијелу. Такве ствари се лако сазнају.
Ps. Дени,тебра,још једном извини ако сам те увриједио,ништа лоше нисам мислио :wink: . Момак горе изнад ти је објаснио што се застава тиче

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
http://www.youtube.com/watch?v=zXQK_8hBAro&feature=player_embedded

http://i52.tinypic.com/rl9b49.jpg

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ps. Дени,тебра,још једном извини ако сам те увриједио,ништа лоше нисам мислио :wink: . Момак горе изнад ти је објаснио што се застава тиче

Sve je u redu, nisam svadljiv tip. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sto se tice tog prelaska ekipe iz Uzasa na Spartak,ne znam sta da vam kazem.To mozda jeste i licemjerno,i supacki,i sve ono najgore,ali realno gledajuci,sve je krenulo od Zvezde i Partizana,manje vise.Sve manje grupe su osnovane od strane ljudi koji su isli na utakmice dva navedena kluba,neki manje neki vise aktivno.Jednostavno je tako.E sad,druga je stvar sto neko sa 13 godina skonta da ima klub u svom gradu,koji treba njegovu podrsku,a nekom treba puno vise.A ima tu i drugih stvari koje uticu,kao ova situacija sa Grobarima.Bilo kako bilo,kod ljudi proradi taj lokalpatriotizam.E sad,to jeste cudno na samom pocetku,ali pozitivna strana je ta,da ako ekipa iz Uzasa stvarno ostane uz Spartak,i ako nastave gurati tu pricu,mladje generacije ce se njima pridruzivati,i doci ces u situaciju da ce Marinci sve vise rasti i rasti,siriti se kao grupa,za 10 godina postati nesto jako ozbiljno.A onda se nece pitati,ko je kako sve zapoceo,i na koji nacin.

Moje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samo da kazem zeljkovicu da eto imamo grupu (srecom) u blizini (tb) kojih kuci ima 200, a isto toliko ih ima i na gostovanjima... tako da ti prica da na gostovanje ne ide ni 10% ljudi ne pije vode...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:46 
Pripravnik
Pripravnik

tatamata je napisao:
Sto se tice tog prelaska ekipe iz Uzasa na Spartak,ne znam sta da vam kazem.To mozda jeste i licemjerno,i supacki,i sve ono najgore,ali realno gledajuci,sve je krenulo od Zvezde i Partizana,manje vise.Sve manje grupe su osnovane od strane ljudi koji su isli na utakmice dva navedena kluba,neki manje neki vise aktivno.Jednostavno je tako.E sad,druga je stvar sto neko sa 13 godina skonta da ima klub u svom gradu,koji treba njegovu podrsku,a nekom treba puno vise.A ima tu i drugih stvari koje uticu,kao ova situacija sa Grobarima.Bilo kako bilo,kod ljudi proradi taj lokalpatriotizam.E sad,to jeste cudno na samom pocetku,ali pozitivna strana je ta,da ako ekipa iz Uzasa stvarno ostane uz Spartak,i ako nastave gurati tu pricu,mladje generacije ce se njima pridruzivati,i doci ces u situaciju da ce Marinci sve vise rasti i rasti,siriti se kao grupa,za 10 godina postati nesto jako ozbiljno.A onda se nece pitati,ko je kako sve zapoceo,i na koji nacin.

Moje misljenje.

Ниси у праву,ево и зашто. Замисли да су Бл Цигани или Гробари јачи од Лешинара,малтретирају их,избоду пар пута,јаки су а имају и дебела леђа типа старци су им инспектори и сл. И сада одједном ти исти дођу на твоју трибину и преузму је. Ти би ишао и даље са њима,а изболи ти другара са трибине недавно? И пази,нису то дјеца,то су људи од 25 година,какве црне пубертетлије и локалпатриотизам. Као сада им то дошло у главу,ма дај. Разумијеш,то није здрава прича и да би била здрава не треба своју трибину ширити мржњом према вјечитима већ здравом причом,маркетингом и раду са млађима. Погледај Цигане,небитно што сам ја Циган,дигли су бројност копа за 5 пута у вријеме када је Звезда клуб који силује ко стигне. Е то ти је маркетинг и здрава прича. Наравно,није то баш све идеално,подмазано и под конац,али се ради добро. Док се тако не буде радило свуда све ће бити више вјештачки,а већина ( не све ) мање групе то раде. Иако се чини да јача локалпатриотизам,тек се то може оцјенити за 10 година када ће се видјети колико тих петнаестогодишњака остане на трибини. Сада је то у моди,мало фејсбук,мало клинке,видјеће се у будућности. Па Чете Чачак или Машинерија,небитно, постоје само зато што мрзе Цигане из Чачка,а не зато што воле свој клуб.
Нећу више о овима,поставио је момак клип па се сви могу увјерити.
Бране,мислио сам на сва гостовања,не читаш. Дакле нисам мислио 70,80 посто већ сва јер је ИС то споменуо. Ако хоћеш написаћу ти ја на пп колико их је гдје било,није баш свуда 200 :wink:
Поздрав

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

care, pravis filozofiju od gluposti... tb su meni licno konza (a i vecini upucenijih u navijacki svijet), sad sto ces ti meni reci da su (lupam) u sirotanovicima zakazali i pojavili se u broju od 13 to me apsolutno ne zanima... ako imas neki dokaz izlozi... ovo sto si nekom pokusao objasiti sta god sa nekim inspektorima i bojama i loptama, krajnje retardirano i veoma pogresno... ne znam kako u tvom selu, ali mi ovde ne pregovaramo sa inspektorima i ostalima a tesko mi je da povjerujem da to u beogradu rade...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vrijeme ce pokazati,ali mi Srbi smo takav narod,da lako zaboravljamo.Tako da...Ako se to sve odrzi nekoliko godina,niko se nece sjecati ko je koga maltretirao,ko je koga izbo nozem,pogotovo oni mladji koji kasnije dodju.

Ali eto,nisam bas upoznat sa situacijom,pa necu onda komentarisati,a iskreno zabole me za agenturu,ma kojoj grupi pripadali.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja, koji imam nekog staza na istocnoj tribini, iskreno se nadam da ce se alcatraz zadrzati na jugu, jer drugacije grupe iz bgd i okoline nece imati konkurencije... ljudi rade posao, politika ih ubi i jbg... znaci svi vjeruju u libiju i gadafija sa istog medija, ali eto ne vjeruju juznoj tribini, zasto, zanima i mene...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik

Braneee je napisao:
care, pravis filozofiju od gluposti... tb su meni licno konza (a i vecini upucenijih u navijacki svijet), sad sto ces ti meni reci da su (lupam) u sirotanovicima zakazali i pojavili se u broju od 13 to me apsolutno ne zanima... ako imas neki dokaz izlozi... ovo sto si nekom pokusao objasiti sta god sa nekim inspektorima i bojama i loptama, krajnje retardirano i veoma pogresno... ne znam kako u tvom selu, ali mi ovde ne pregovaramo sa inspektorima i ostalima a tesko mi je da povjerujem da to u beogradu rade...

Ко је шта лоше рекао о ТБ? Ја цијеним све групе и лично мислим да су после вјечитих уз Фирму,Уф,Ђаволе и Лешинаре најбоља групе у Србији. Да,лично мислим да Лешинари могу за 10 година бити далеко изнад ових горе набројаних из разлога што је Бг најдаље,али само ако 30 посто од оних пар стотина основаца буде на истоку за 10 година. е онда ће тек то бити јебена екипа,што не значи да је сада лоша,напротив. Али су ове горе набројане пуно старије у просјеку. Па ја сам овде и написао први пост када је неко прозивао БББ да су пичке на улици и тиме показао колико зна о њима. Шта изврћеш ријечи,какво преговарање са инспекторима? Читаш ли ти? Да, Ужас из Суботице има јака леђа јер су појединим момцима јебени старци,инспектори и сл.какав Бг,каква села ти спомињеш? Не вриједи,ја сам, вас 10,прекидам. Мислите шта хоћете,нећу више да пишем. Еј,ја пљувао ТБ,а знам лично бар 5 њих,шта све нећу прочитати мајко моја...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]