A šta ga tupite, pa vi glodari niste normalni. Opet ste našli neke neregularnosti. Nedosuđene žute i crvene kartone, ofsajd kod gola, jedino nedosuđen penal niste mogli da nađete nigdje, pošto Partizan nije pošteno prišao golu Zvezde dobrih 80 minuta. Purović leži na zemlji u pasivnom ofsajdu, a po nekim biserima utiče na igru, pa stvarno je previše, ako je i od glodara. Da nije neregularna i kiša koja je padala, pa su zbog nje, teren i lopa bili klizavi. Sada samo čekam novo saopštenje komedijaša iz uprave FK Partizan.
Da se mi razumijemo, uopšte ne veličam ovu pobjedu, jer nije ništa posebno, štaviše me Boško dobro iznervirao defanzivnom taktikom u nastavku, ali je Zvezda bila bolja u prvom poluvremenu za taj jedan gol, a u nastavku su bili priličn jalovi i jedni i drugi. Partizan je stihijski navalio, a ozbiljnija ekipa mu je morala dati bar još jedan gol iz kontre, jer su imali igrača manje. Rekao sam nakon prvog derbija ovog proljeća da ono blistavo izdanje Partizana nije pravo mjerilo njihovih vrijednosti. Naravno da nisu kilometrima iza Zvezde, ali su ove sezone slabiji upravo za po taj jedan gol po derbiju, ako ništa drugo, a ono zbog činjenice da je suvi igrački kvlaitet ipak na strani Zvezde. Đukić je mnogo uljuljkao svoje igrače, koji po njemu nikad nizašta nisu krivi i to mu se osvetilo. Bojim se da on nije tip trenera koji bi mogao da ispič..ra onu bagru, jer jedino tako bi mogli da nauče da se ponašaju. Ista stvar važi i za Boška, mada su Zvezdini igrači djelovali dosta smirenije, valjda zato što su rano poveli...
Kod Zvezde najbolji Milijaš, pa Trajković, Koroman i Basta. Rašković me iznenađuje, iako je prilično tehnički slab, ali borben je i ulazi u šanse, Tutorić takođe odličan, Gaj standardan. Purović je samo ometao štopere Partizana, što je ipak bilo dovoljno da iz drugog plana prijete vezisti. Igra odlična u prvom, a očajna u dobrom dijelu drugog. Milovanović očajan, Trišović takođe, Bajalica može bolje, ali sporo ulazi u formu. Ostali manje-više standradno... Ako Boško stisne muda pa konačno izbaci kapitena iz ekipe, Milijaš će da dobija puno više prostora, a sa njim i Trajković, što ne može da bude loše, bar prema dosadašnjim pokazateljima, a i Burzanović bi lakše našao stalno mjesto u timu. Još kad se vrati Kastiljo...
Ima tu nekih dobrih pokazatelja. Da li se konačno vide plodovi Bajevićevog rada, ili Boško nešto i zna, ne bih smio da tvrdim odgovorno...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|