banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jun 2012, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A ti igraci iz Partizana su???? Rnic, Ilic, Vukic kao mladi i perspektivni, ili mozda strasni Miljkovic, Smiljanic.... Jedini o kom bi se moglo pricati je Stojkovic, ali koliko sam shvatio u Mihajlovicevom forsiranju ljudstva, fer pleja i sloge medju igracima nema mjesta za ljude poput Stojkovica. Ne moze nikad nista proci bez ovakvih gluposti :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Aksentijevic,Ninkovic....ova dva igraca su sigurno trebali dobiti sansu,ali siguran sam da ce dobiti sansu u buducnosti jer vjerovatno Miha misli da su premladi...mladji su od svih ovih iz zvezde sto su igrali....

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Aksentijevic je i odigrao nekoliko utakmica za partizan, ali mali Ninkovic? Pa to djete je uslo samo dva puta sa klupe i jednom odigralo citavu utakmicu, necemo valjda svu talentovanu djecu zvati odmah? Sto se tice Zvezde, Mijailovic, Mladenovic, Maksimovic, Tosic i Lazovic su standardni, kao i Neca Tomic u Partizanu i mislim da su zato i pozvani....

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
:doubt: Мијаиловић,Младеновић,Максимовић...Класично набијање цијене кроз позив у репрезентацију.
Наравно да је и за Нинковића прерано. Ма колико не волио Михајловића,цијеним што је неко у коријену пресјекао-ово се зове подмлађивање и нови тим. Али зато не очекујте неке резултате,то не иде једно са другим.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 10:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Управо тако. Нико не спори потенцијал ове тројице,али рано је за њих!
Синиша је лоше кренуо,то свак жив види,надам се да до квалификација може то све дићи на виши ниво,или јесте или није!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 12:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2012, 17:09
Mihajlović neka krene od sebe što se tiče "ljudskih kvaliteta". Jedna neopjevana seljačina, koja je skoro 15 godina igrala za tadašnju SFRJ i SRJ a nikada nije pjevao himnu iste. Na pitanje jednog novinara zašto nikada ne pjeva himnu odgovorio je: zato što ne volim Jugoslaviju. Kad je ne voliš zašto si onda igrao za nju. Mislim da će svojim ponašanjem otjerati pojedine igrače koji svojim kvalitetom mogu podići igru Srbije na viši nivo. Od Ljaljića nisam ni očekivao da bude Maradona i nije mi žao što neće više igrati. Samo da takva situacija ne bude sa Sulejmanijem, ipak je on previše dobar igrač da ne bi igrao za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Сулејмани пјева, не брини. 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 12:11 
Početnik
Početnik

I meni se čini da nije Šiptar, već da je Goranac i da praktikuje mnoge običaje vezane za pravoslavne narode. Nadam se da mu neće smetati da potpiše onaj ugovor na kojem Mihajlović insistira prilikom dolaska novog igrača u reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gondra je napisao:
:doubt: Мијаиловић,Младеновић,Максимовић...Класично набијање цијене кроз позив у репрезентацију.
Наравно да је и за Нинковића прерано. Ма колико не волио Михајловића,цијеним што је неко у коријену пресјекао-ово се зове подмлађивање и нови тим. Али зато не очекујте неке резултате,то не иде једно са другим.

Mislim da tu nema nabijanja cijene, jer ti igrači neće biti na prodaju još barem godinu dana, a cijenim i više. Po meni da je pozvao Bajka, koji je sad za prodaju, to je nabijanje cijene. Za Mijailovića mislim da je prerano i ne znam što ga je zvao, mada je i Antić zvao Darka Lazovića na neke pripreme kad je imao godina kao Mijailović, to je valjda da se pruži podstrek mladom igraču kao.

Nego, šta ćemo za napad, ne da smo tanki... Iz Toletove 0-0 lige dobri napadači i golmani ne izlaze.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
skeva je napisao:
A ti igraci iz Partizana su???? Rnic, Ilic, Vukic kao mladi i perspektivni, ili mozda strasni Miljkovic, Smiljanic.... Jedini o kom bi se moglo pricati je Stojkovic, ali koliko sam shvatio u Mihajlovicevom forsiranju ljudstva, fer pleja i sloge medju igracima nema mjesta za ljude poput Stojkovica. Ne moze nikad nista proci bez ovakvih gluposti :roll:

За Стојковића ме више-мање заболи она ствар,али ме интересује једно-шта је то што је он урадио да не одговара по људским квалитетима,молим те објасни ми???
Михајловић форсира људство па Стојковић не долази у обзир??!! Јел он тренер Србије или ЦЗ?
Каква црна слога у тиму,о чему ти причаш? Знаш ли ти шта се све тамо дешавало још од Њемачке па на овамо?
Човјек прешао у Партизан,и изгубио мјесто у репрезентацији...То говори много!
Да не спомињем што је могао главу да изгуби у репрезентативном аутобусу,на очиглед осталих.
Јел то људство,фер-плеј и слога о којој причаш?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kakav crni Stojković, nakon kikseva u 2 derbija ja da sam Grobar samo bih htio da mu vidim leđa. Lik je izduvan.
A i u tom autobusu ko ga je branio da ne izgubi glavu, nismo ti i ja jbg...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj skeva je ponekad kralj lupanja,cuj ljudske kvalitete stojkovica.pa sta je on to uradio,presao iz zvezde u partizan i tu se vide njegove ljudske kvalitete.sto ga ta zvezda nije uzela nazad ako vam je vec toliko stalo do njega.
a gdje su ljudske kvalitete lukovica koji je odjebao reprezentaciju kad i lazovic da bi se posvetio klub
skim obavezama(i to je uradio kad je vidio da se necemo nigdje kvalifikovati) da bi neki dan igrao povrijedjen.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
"7+ Pronađite po netu svojevremeni transfer Milka Đurovskog iz Crvene Zvezde u Partizan. Bilo je došlo dotle da ga se rođeni brat odrekao preko novina.

http://www.kurir-info.rs/milko-durovski ... anak-49556

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 20:55 
Početnik
Početnik

Prvo, Stojković nije došao iz Zvezde već iz Sporting Lisabona.
Drugo, mnogo veće fudbalske face su prelazile direktno iz CZV u Partizan pa se nije dizala tolika frka u smislu da je neko mogao ostati bez glave. Đurovski, Velibor Vasović ...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sta vam je ljudi covjek je u tri meca probao 30 igraca bukvalno sve sto vrijedi pa igrao bi i Markovic da se nije povrijedio, evo sad imate Scepovic. Mihajlovic je sigurno svojeglav i zeli da napravi borbenu reprezentaciju. Stojkovic da je u formi kad je presao kod vas pa i ajde ali u polusezoni je imao vise kikseva nego u cijeloj karijeri

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 21:59 
Početnik
Početnik

Naša jedina šansa u kvalifikacijama je što će Hrvate voditi onaj mentol Štimac. Imam osjećaj da će biti na istom nivou kao ova naša srbenda što je prije rata navijao za Hajduk iz Splita.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A da je ta srbenda igrala za Partizan- drugacije bi pricao. Muka mi je vise od vas kompleksasa. Ne valja vam Mihajlovic, jer je igrao u Zvezdi. Ne valja vam Vidic, Stankovic, samo zbog toga sto su igrali u Zvezdi. Pa i treba nam ovako, kada se ne mozemo sami sloziti, onda i trebamo biti u rasulu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 17:27 
Početnik
Početnik

Raskoljnikov je napisao:
A da je ta srbenda igrala za Partizan- drugacije bi pricao. Muka mi je vise od vas kompleksasa. Ne valja vam Mihajlovic, jer je igrao u Zvezdi. Ne valja vam Vidic, Stankovic, samo zbog toga sto su igrali u Zvezdi. Pa i treba nam ovako, kada se ne mozemo sami sloziti, onda i trebamo biti u rasulu.

Realno, sva trojica bolje da nikada nisu odigrala za reprezentaciju ni jedan meč! Stanković - igrao na silu svaku utakmicu samo da postane rekorder. Eto mu rekord, nek se slika sad sa njim. Koliko je utakmica riješio? Koliko je puta činio prevagu na terenu? Skoro svaku utakmicu je bio kapiten, a igrao je ko pi*kica! 99% njegovih kornera i centaršuteva je završavalo u gol autu! Da ne pominjem da ga nigdje nije bilo kada je trebalo prelomiti neku utakmicu. Naravno, kad igra za klub onda je to sasvim drugi igrač. Vidić - skoro svaku utakmicu je igrao nadrkan. Uvijek mu je neko smetao: Kežman, saigrači iz zadnje linije, selektor, Tole kao predsednik saveza... Naravno, isto kao i Stanković, u Mančesteru druga priča od igrača. Mihajlović - čovjek mi je ostao u sjećanju po crvenim kartonima, kiksevima i onim golom protiv Irana na SP 98.
I ti mi tu nešto pričaš kako meni smeta što je on iz Zvezde. Je*e mi se i za njega i za njegovu zvezdu. Čovek je loš trener, ima dobru motivaciju, ali to nam neće pomoći. Da ne kažem da mu je ovo malo žešće preseravanje oko pjevanja himne i turbo patriotizma.
Gledam sinoć švabe, pola igrača nije ni zinulo kad se pjevala himna, ali su zato izgunuli na terenu. Njihov kapiten za razliku od našeg "kapitena" (Stankovića), igrao je i napad i odbranu, i lijevo i desno. Ubacivao se u napad, a već u sledećem napadu uklizava onom čamugi i spriječava da Portugal izjednače. E to je za mene patriotizam i to je za mene dobar igrač. A ne ovi naši panjevi kumara i pantelar, em pojma nemaju o fudbalu, em non stop prosipaju neke priče o srBstvu, patriotizmu... Rođaci, ajd vi malo na terenu pokažite da nešto znate, lako ćemo onda za pjevanje himne i ostale stvari.
P.S. što Mihajlović kao veliki Srbin ne kaže da mu djeca ne znaju ni beknuti na srpskom. Što ne kaže da mu je žena Talijanka? Što nije neku Srpkinju oženio kad je toliki Srbin???
Otišao sam malo mimo teme, ali morao sam ovo da napišem. Pun mi je ku*ac više tih folova pojedinih igrača koji znaju samo da pričaju priče, a konkretno za reprezentaciju nisu ništa uradili.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
durantula je napisao:
Raskoljnikov je napisao:

Realno, sva trojica bolje da nikada nisu odigrala za reprezentaciju ni jedan meč! Stanković - igrao na silu svaku utakmicu samo da postane rekorder. Eto mu rekord, nek se slika sad sa njim. Koliko je utakmica riješio? Koliko je puta činio prevagu na terenu? Skoro svaku utakmicu je bio kapiten, a igrao je ko pi*kica! 99% njegovih kornera i centaršuteva je završavalo u gol autu! Da ne pominjem da ga nigdje nije bilo kada je trebalo prelomiti neku utakmicu. Naravno, kad igra za klub onda je to sasvim drugi igrač. Vidić - skoro svaku utakmicu je igrao nadrkan. Uvijek mu je neko smetao: Kežman, saigrači iz zadnje linije, selektor, Tole kao predsednik saveza... Naravno, isto kao i Stanković, u Mančesteru druga priča od igrača. Mihajlović - čovjek mi je ostao u sjećanju po crvenim kartonima, kiksevima i onim golom protiv Irana na SP 98.
I ti mi tu nešto pričaš kako meni smeta što je on iz Zvezde. Je*e mi se i za njega i za njegovu zvezdu. Čovek je loš trener, ima dobru motivaciju, ali to nam neće pomoći. Da ne kažem da mu je ovo malo žešće preseravanje oko pjevanja himne i turbo patriotizma.
Gledam sinoć švabe, pola igrača nije ni zinulo kad se pjevala himna, ali su zato izgunuli na terenu. Njihov kapiten za razliku od našeg "kapitena" (Stankovića), igrao je i napad i odbranu, i lijevo i desno. Ubacivao se u napad, a već u sledećem napadu uklizava onom čamugi i spriječava da Portugal izjednače. E to je za mene patriotizam i to je za mene dobar igrač. A ne ovi naši panjevi kumara i pantelar, em pojma nemaju o fudbalu, em non stop prosipaju neke priče o srBstvu, patriotizmu... Rođaci, ajd vi malo na terenu pokažite da nešto znate, lako ćemo onda za pjevanje himne i ostale stvari.
P.S. što Mihajlović kao veliki Srbin ne kaže da mu djeca ne znaju ni beknuti na srpskom. Što ne kaže da mu je žena Talijanka? Što nije neku Srpkinju oženio kad je toliki Srbin???
Otišao sam malo mimo teme, ali morao sam ovo da napišem. Pun mi je ku*ac više tih folova pojedinih igrača koji znaju samo da pričaju priče, a konkretno za reprezentaciju nisu ništa uradili.

Imamo isto misljenje, samo sto ja nisam imao volje da toliki tekst napisem. :)+10

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Siguran sam da ste gledajuci ove prijateljske utakmice zeljeli da Dusko Tosic, Lazovic, Mladenovic i ostali bivsi zvezdasi odigraju lose, jer ih naprosto mrzite. Imate kompleks od Zvezde i sve sto je u vezi sa Zvezdom vi mrzite. Bitno je da su vase vedete sjajno igrale, vi biste radije zeljeli i nesrecnog Rnica, Miljkovica i ostali vas otpad u reprezentaciji, samo da u njoj nema zvezdasa. Boli vas briga za rezultate reprezentacije, bitno je samo to da se ima ko pljuvati. Samo izvolite.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]